Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 782546
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Καλησπερα κ Χρονια Πολλα σε ολους τους παιχτες. Δεν συνηθιζω να γραφω κριτικες.... οι πολυ παλιοι με ξερουνε..... αλλα εδω σημερα πρεπει να γραψω για να ενημερωσω τους συναγωνιστες για ενα τοσο χαλια service που εχω χρονια να συναντησω!! Επισκεψη μεσημεριανη, αφου παρελασαν οι γνωστες ξεπετες του ιδρυματος... Ελενη, Σοφια(Σοφι) κτλ... η Μονικα απασχολημενη, η Λια κ αυτη απασχολημενη, για κακη μου τυχη πηρα την Τζενη. Ηταν εντελως διεκπεραιωτικη, μασαζ μετριο, φιλι καθολου, πιπα με προφυλακτικο, δεν εδειξε καμια διαθεση να ευχαριστηση το ραντεβου, ψευτικες κραυγες που ουτε καν προλαβα κ να την πηδηξω. Ειναι ντροπη για το Ιστορικο αυτο Ιδρυμα πανω απο 20 χρονια λειτουργιας να εχει τετοιες κοπελες στο ενεργητικο του.. για αυτο βεβαια φταιει η Ζανα. κ καποια στιγμη το πληρωμα του χρονου ερχεται για ολους. Ελπιζω να γλιτωσω τους επομενους. Πολυ προσοχη στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
pigasos_
Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aoratos33_2, giorgiodelafuentes2, tarifas pirea και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2023
Συγγνώμη αλλα δεν φταίει το μαγαζι αλλα εσύ που δεν ενημερώνεσαι πριν πας! Έχω γραψει επανειλημμένα στο forum του μαγαζιού ότι επανηλθε αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί είναι χάλια και εχει μόνο αρνητικές κριτικές.....όταν εχει τόσες κριτικές κακές δεν μπορει όλοι να λενε ψέμματα.....απο τις άλλες 11 δεν υπηρχε καμμία ελεύθερη?
review reaction 1 pigasos_
31 Δεκεμβρίου, 2023
Tenten xronia polla, kalhmera,
Εχεις δικιο μου ξεφυγε, η Λια ητανε δωματιο οπως κ η Μονικα... ημουνα κουρασμενος .... το μαγαζι φταιει κ η Ζανα φταιει... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2