Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 68 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 198468
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χρωστάω μια κριτική στην Αθηνά την οποία έχω αδικήσει πολλές φορές, όπως κατάλαβα εκ των υστέρων, απορρίπτοντας κάθε φορά το ενδεχόμενο να περάσω μαζί της. Ο λόγος; Η κοπέλα έχει ένα γλυκό χαμόγελο, είναι ευγενική αλλά και φανερά ερωτική στην συμπεριφορά της στο σαλόνι αλλά.....
Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά που είναι η αιτία που πολλοί από μας απορρίπτουμε το ενδεχόμενο να μπούμε μαζί της στο δωμάτιο.
Η Αθήνα είναι αρκετά "μπαμπάτσικη" και μαζί με το ύψος που την έχει προικίσει η φύση, φαντάζει θεόρατη!!!
Υπάρχουν βέβαια αρκετοί από εμάς που έχουν αντίστοιχα γούστα, εμένα όμως προσωπικά ενώ δεν μου αρέσουν πολύ οι petit γυναίκες και τρελαίνομαι για καμπύλες, αποφεύγω τις γυναίκες με "όγκο"!
Είπαμε. Γούστα.
Ενώ ο χώρος είναι μαγικός, σαν να μπαίνεις σε χώρο κάπου στην Ινδία ένα πράγμα και έχω πάει με όλες σχεδόν τις κοπέλες, η Αθήνα είχε μείνει μαζί μου, ανέπαφη!
Μια λοιπόν το ψυχολογικό τράβηγμα του να την δοκιμάσω αφού ήταν η μόνη που δεν γνώριζα τις επιδόσεις της, μια που την ώρα που πήγα μετά την δουλειά προς το κλείσιμο και δεν υπήρχε άλλη κοπέλα διαθέσιμη, μπήκα μαζί της να κάνω αυτή την δοκιμή που μου στερούσε την "ολότητα" του συνόλου που είχα στην αντίληψη μου.
Μιας και η Άννα έχει σταθερό team κοριτσιών, δοκιμάζοντας την Αθήνα, θα είχα την πλήρη εικόνα και θα κάλυπτα και τα ψυχολογικά μου κενά ως προς αυτό.
Φάση Α' Μασάζ.
Χωρίς υπερβολή είναι το πιο επαγγελματικό, άρτιο, σωστό και ολοκληρωμένο μασάζ που μου έχουν κάνει ποτέ σε παρόμοιο χώρο στην μασαζοκαριέρα μου!
Η Αθήνα κατέχει την τέχνη του μασάζ σε βαθμό καθηγήτριας φυσιοθεραπευτικήε αγωγής.
Κατ' αρχήν άρχισε από τα πόδια που είναι η σωστή μέθοδος, πλάτη, αυχένα και χέρια.
Σωστές πιέσεις και σωστή αντίληψη χωρίς να της υποδείξω εγώ τίποτα, σε ποια σημεία ήταν σφιγμένα τα νεύρα και οι μύες ώστε να ενεργήσει ανάλογα.
Φάση Β' Χαμούρεμα (κοινώς καύλωμα)!
Όταν αποφάσισε να αλλάξει το άγγιγμα της, εκεί που τα χέρια της έκαναν μασάζ, τα ίδια χέρια και στις ίδιες περιοχές αλλά και κάπου ανάμεσα και κάπου χαμηλότερα, αποφάσισαν με το άγγιγμα τους πως έπρεπε να αρχίσω να καυλώνω!
Φάση Γ' Η πίπα!
Πριν με γυρίσει ανάσκελα άρχισε όπως ήμουν μπρούμυτα να μου σηκώνει την λεκάνη και να μου τον πάρει στο στόμα μπρούμυτα!
Απόλαυση επικίνδυνη έως παραλίγο τελειωτική!
Γύρισμα ανάσκελα όπου προσκύνησε στην κυριολεξία τον πούτσο μου με ταυτόχρονη πίπα, μαλακία, φτύσιμο, γλύψιμο στ'' αρχίδια και δεν περιγράφω άλλο!!!!
Φάση Δ' SEX!
Και έφτασε η στιγμή που ήρθε η σειρά μου να τιθάσεύσω αυτό το κορμί.
Το στήθος της αν και μεγάλο απλά φαίνεται μικρότερο απ' ότι είναι πραγματικά λόγω του ότι όλα τα υπόλοιπα πάνω της βρίσκονται σε υπερθετικό βαθμό.
Κωλάρες και μπουτάρες σε όλο τους το μεγαλείο!
Θέλω να τονίσω εδώ πως Παρ όλο τον "όγκο" της η Αθήνα, όταν την δεις γυμνή, ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι, δεν συναντάς την κοιλιά και ότι άλλο συνεπάγεται εξαιτίας του όγκου που βλέπεις στο σαλόνι.
Και εννοώ ότι δεν υπάρχει καμία κοιλιά που να περισσεύει η να κρέμεται άσχημα. Τα μπούτια της εκτός του ότι είναι μαγεία να είσαι μέσα τους, είναι πεντακάθαρα και κατάλευκα και σε καμία περίπτωση "μαυρισμένα" λόγω πάχους.
Προσεγμένη υγιεινή και απόλυτη καθαριότητα στην ευμεγέθη μουνάρα της που καταβρόχθησα λαίμαργα, μιας και μου αρέσει το σπορ όταν η γυναίκα είναι καθαρή.
Μπήκα μέσα της βαθειά σε ένα σφιχτό μουνί σαν εφηβικό χωρίς καθόλου χαλάρωση Παρ όλο που ήταν μούσκεμα από την καύλα της. Και είναι πολύ καυλιάρα η Αθήνα!
Τελείωσα με μεγάλη ένταση και ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί ένιωθα πολύ χαλαρός απ' το υπέροχο μασάζ και πολύ ξαλαφρωμένος "αδειάζοντας" όλη μου την καύλα μέσα της (στο προφυλακτικό εννοείται).
Θεωρώ την δοκιμή του τελευταίου κοριτσιού που δεν είχα πάει μαζί του, επιτυχή και μπορώ να πω με σιγουριά πως αξίζει μια δοκιμή μαζί της ακόμα κι αν δεν είναι του απόλυτου γούστου σας όπως δεν ήταν κι εμένα.
Πιστεύω πως τα παραπάνω της κιλά την αδικούν και πως αν έχανε κάποια από αυτά θα ήταν στις επιλογές πολλών από εμάς χωρίς δεύτερη σκέψη.
Φεύγοντας τόνισα στην Άννα πως έτος του ότι πέρασα υπέροχα και μετάνοιωσα που τόσο καιρό δεν είχα περάσει με την Αθήνα, πως το μασάζ της ήταν ολόσωστο ξεκινώντας από τα πόδια. Τα πόδια είναι και ένα σημείο που ταλαιπωρείται καθημερινά σηκώνοντας μόνο και μόνο το βάρος του κορμιού μας και πολλές φορές πονάει στην διάρκεια του μασάζ. Καλό και σωστό λοιπόν είναι να γίνεται πρώτο ώστε να αναλάβει η θεραπεύτρια το υπόλοιπο σώμα καταλήγοντας στο τέλος στο αισθησιακό μασάζ.
Αν αρχίσει από πλάτη και χέρια και αρχίζει να σε καυλώνει κατεβαίνοντας πιο χαμηλά για να φτάσει στα πόδια στο τέλος, ο πόνος δε "ξενερώνει" και πέφτει ο Περικλής και άντε μετά να τον ξαναξυπνήσεις.
Αυτό αφορά βέβαια εμάς που έχουμε την ίδια ηλικία με τον αρχαίο Περικλή!!!
Οι νεότεροι ξεχαστεί αυτή την παράγραφο.
Πάντως το σωστό κορίτσια, αν με διαβάζετε, είναι ν' αρχίζετε από τα πόδια και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι!
Εύχομαι σε όλους υγεία, καλές γιορτές και να αγαπάτε και να σέβεστε τον εαυτό σας πρώτα και τις εργαζόμενες κοπέλες!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
1.087
Πόντοι:
3.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, paterasn, κοτα και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2023
" εμφάνιση κοπέλας -7 " ;;; απορώ με αυτά τα νούμερα πως τά βάζετε έτσι, δηλαδή εάν η Αθήνα είναι 7 τα άλλα κορίτσια τι νούμερο θα τους έβαζες; δεν λέω πέρασες καλά αλλά όχι και 7 ρε φίλε....
review reaction 1 manos 1810
20 Δεκεμβρίου, 2023
Αυτή είναι η κρίση μου φίλε μου.
Η εμφάνιση είναι κάτι υποκειμενικό.
Αν δεν συμφωνεί με την δική σου αισθητική δεν μπορώ να κάνω κάτι.
review reaction 1 Milfomaniac
20 Δεκεμβρίου, 2023
Το πιο σημαντικο ειναι η αυρα της κοπελας ο αισθησιασμος κι ο ερωτισμος...τωρα αν δεν ειναι κι εμφανισιακα αυτο που ακριβως γουσταρει κανεις..ειναι δευτερης σημασιας..βεβαια αν συνδυαζονται και τα δυο ειναι ο,τι καλυτερο!
review reaction 1 manos 1810
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3