Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 432 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 608116
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η ημερομηνία πλασματική! Η κριτική γράφτηκε πριν σχεδόν 10 μήνες! Απλά τις βάζω τώρα γιατί είχα ξεχάσει να τις δημοσιέυσω! Ίσως η κοπέλα να μην δουλευει πλέον εκεί!
Επίσκεψη στο εν λογο μασατζιδικο. Ειχε 3 διαθεσιμες και μετα απο ερωτηση ως προς το ποια ειναι η καλυτερη στο μασαζ μου ειπε αντριαννα. Να πω την αμαρτια μου αυτη θα διαλεγα και χωρις να μου το λεγε! Μια μικρουλα απο Ρουμανια, στο μασαζ ανω του μεσου ορου. Ελληνικα καλα! Μου ειπε οτι μπορουσα να καταθεσω στο στομα αλλα χρεώνεται εξτρα. Όταν ακούω έξτρα αυτό ,έξτρα το άλλο ξενερώνω, μου φάνηκε και λίγο διεκπεραιωτική/βιαστική! Εάν ξαναπάω δεν θα την προτιμήσω πάντως!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Οκτ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
960
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Arxontas tou skotous, Johnny Red2, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2023
Καλημέρα μετά από 10 μήνες γράψατε κριτική για ένα κορίτσι που από ότι μας γράφετε δεν λέτε κάτι κακό να σας έκανε στο δωμάτιο Το μόνο που λέτε ότι σας ξενέρωσε γιατί είπε ότι χρεώνει έξτρα Το τελειωτικό πολλές το χρεώνουν έξτρα πολλές δεν το χρεώνονται σας το είπε όμως και δεν σας κορόιδεψε δεν έκανε τελειωτικό και μετά να σας ζητάει τα χρήματα και έρχεστε μετά από 10 μήνες θυμηθήκατε να γράψετε την κριτική σας . Εγώ προσωπικά πρώτη φορά είναι που το λέω και το γράφω πιστεύω ότι επίτηδες είναι αυτή η κριτική για να μειώσετε την Αντριάνα . Λυπάμαι πολύ
review reaction 1 Johnstef, professor x, Rokko28
05 Νοεμβρίου, 2023
Αν μου επιτρέπεις κριτική μετά από ένα χρόνο σχεδόν για εμένα είναι λάθος, γιατί ή κοπέλα μπορεί νά έχει αλλάξει τό πρόγραμμα τής προς τό καλύτερο ή χειρότερο.
Όσον αφορά τα "έξτρα" ούτε εμένα μου αρέσουν ειδικά όταν είναι κρυφά κάτι που από ότι είδα σε ενημέρωσε από πρίν. Έχω πάρει Αντριάνα και για αυτό μπορώ να έχω πλήρη άποψη.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχεις την επιλογή νά ρωτήσεις την υποδοχή ότι απορία έχεις ή ακόμα καλύτερα μιλάς προσωπικά με την κοπέλα καί ρωτάς πριν πάς δωμάτιο.
05 Νοεμβρίου, 2023
Είναι διεκπεραιωτική, αυτό είναι αλήθεια. Βαριέται αυτό που κάνει. Αυτό που μου κάνει εμένα αίσθηση είναι που βιάζεται να σε βγάλει από μέσα της μόλις τελειώσεις. Λες και είσαι μίασμα.
Την Παρασκευή στο νήμα του Μέδουσα γράψατε : "...Καλημερα εμείς σαν μαγαζί το χουμε γράψει πάρα πολλές φορές. Και δεν λέμε ποτέ γράφεται μόνο καλά σχόλια,και τη καλη και τη κακη κριτική . Και έχουμε πει όπως στρώσεις θα κοιμηθείς, είναι καλή να έχει ανταπόκριση δεν είναι καλή δε σέβεται το πελάτη να το πούμε και αυτο. Γιατί έτσι βοηθάτε και τις κοπέλες και στους ανθρώπους που επισκέπτονται το κάθε χώρο στα μασαζ μαζί και το δικό μας ...."
Γιατί τώρα πυροβολείτε αυτόν που κάνει αυτό που ακριβώς προτρέψατε ; Τις θέλετε τελικά τις κριτικές ή όχι; Ακόμα και αν είναι αρνητικές; Για να ξέρουμε....
E
ergoZ
review reaction 1 sparos-gr
06 Νοεμβρίου, 2023
Φίλε αν επιτρέπεται δεν μας λες τις τιμές των έξτρα υπηρεσιών της κοπέλας να πάρουμε γραμμή αν αξίζει να περάσουμε μαζί της για εξτρα υπηρεσίες???
06 Νοεμβρίου, 2023
Ναι το έχουμε πει και ακόμα το λέμε δεν μπορώ όμως αυτό εξηγώ να καταλάβω μία κριτική πριν 10 μήνες τι σχέση μπορεί να έχει τώρα. Και ξαναλέω κατά τη γνώμη σας ήταν διεκπεραιωτική και σας ενόχλησε ότι γύρισε και σας είπε ότι για το τελειωτικό είναι έξτρα και σας εξηγώ λοιπόν ότι μερικές το κάνουν free μερικές το κάνουν με extra Δεν το έκανε και μετά θα τα ζητήσε τα λεφτά σας το είπε από την αρχή για να είναι όλα καλά και να κυλήσει ήσυχα η συνεδρίαση σας. Αυτό ακριβώς είπα δεν είπα γιατί έγραψε,αλλά μετά από 10 μήνες πώς το θυμήθηκε να γράψει κριτική δεν μιλάμε ούτε για ενα μηνα ουτε για 2 μηνες αλλα για δέκα ολόκληρους μήνες . Ποιο το όφελος.. Και με τη λογική τη δικιά σας ποιο έχετε βοηθήσει 10 ολόκληρους μήνες να μη πάνε με τη άντριανα .
review reaction 1 Johnstef, professor x
07 Νοεμβρίου, 2023
Αφού γράφω ότι η κοπέλα ενημέρωσε έγκαιρα και πολύ σωστά έκανε! Έγω προσωπικά ξενερώνω όταν το ακούω αυτό, είτε είναι πριν είτε είναι μετά (εννοείτε ότι εάν το πει κατόπιν εορτής το φάουλ είναι όλο δικό τις) .Το αναφέρω γιατί γράφω την υποκειμενική, προσωπική, άποψη μου! Ένας άλλο πελάτης ίσως να μην το ανέφερε καθόλου, άποψη του σαφώς!
Επίσης προσωπικά διαβάζω κριτικές μέχρι και 2 χρόνια πίσω!
Το ότι λέω για το μασάζ άνω του μετρίου δεν σας ευχαριστεί ώς καλό στοιχείο τις περιγραφής μου? Το ότι είναι όμορφη και για αυτό θα τη διάλεγα και μόνος μου δεν είναι θετικό στοιχείο? Απλά εμένα προσωπικά με χάλασε μόνο αυτό που αναφέρω!
Τα λεγόμενα σας ότι προσπαθώ να μειώσω την κοπέλα με ποιό σκεπτικό το αναφέρετε? Τι έχω να ωφεληθώ με το να μειώσω μια κοπέλα?
07 Νοεμβρίου, 2023
Ωραια κοπελα, ειχα περασει κι εγω πριν κανα χρονο μαζι της, καλα ηταν αν και περιμενα περισσοτερα..δεν ειναι κατα τη γνωμη μου κακο κανεις να γραφει ετεροχρονισμενη κριτικη..αρκει να ειναι συγκεκριμενος και σαφης σε ο,τι γραφει...τωρα αν η κοπελα χρεωνει κατι παραπανω τα εξτρα...ειναι δικαιωμα της και σε οποιον αρεσει...το θεμα ειναι η συμμετοχη της μες στο δωματιο κι οχι τοσο το τι χρεωνει, πιθανον να κανω μια επαναληπτικη μαζι της...για να εχω πιο πληρη αποψη...γιατι οντως μεσα σε ενα χρονο...πολλα αλλαζουν! Βλεπω οτι δε κανει βαρδιες στο νιρβανα πια αλλα στο νεο μαγαζι στο medusa! Εχω διαβασει οτι σαν χωρος τα σπαει..
07 Νοεμβρίου, 2023
Πιστεύω φίλε sparos-gr πως σου απευθύνετε με αυτό τον τόνο γιατί σε θεωρεί ανταγωνιστή ή έστω υποκινούμενο από ανταγωνιστή. Δεν της περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να γράφεις αυτά που γράφεις επειδή κλαις για τα χρήματα που διέθεσες και τον χρόνο που σπατάλησες. Έτσι όμως δεν πάει κανείς μπροστά. Ούτε ο επόμενος ενημερώνετε ούτε η κοπέλα βάζει μυαλό.
E
ergoZ
08 Νοεμβρίου, 2023
Παντως πολυ το "στιβετε" ολοι το θεμα...οσο για τις χρεωσεις...εγω εχω δωσει επιπλεον χρηματα στο τελος σε κοπελα που μου εκανε εξτραδακια ...για να της πω ενα ευχαριστω εστω με αυτον τον τροπο...( χωρις να μου το ζητησει ετσι σαν δωρο..)απορω που το συζητατε κιολας...!
review reaction 1 sparos-gr
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9