Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655232
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναγωνιστές τα γράφω τωρα που τα χω φρέσκα. Επίσκεψη σήμερα το βράδυ στο μαγαζί. Η τσατσα με το που ανοίγει την πόρτα, χωρίς να πει κουβέντα, μου δείχνει σαν λοχίας τον χώρο αναμονής για να με κατευθύνει. Την ρωτάω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μισό λεπτό το μπάνιο πρώτα, απαντάει απότομα «μπάνιο όχι» και φωνάζει τα κορίτσια. 4 διαθέσιμες και διαλέγω τη Λισα.

Εμφανισιακά, γυμνασμένα ποδια/κωλος με λίγη κοιλιτσα, την κόβω γύρω στα 35. Παρά το προχωρημένο της ώρας, τοπ συμμετοχή και πολύ ευδιάθετη, πρόθυμη να ικανοποιήσει.
Όμως μ ένα μεγάλο πρόβλημα. Μας έσπασε όχι μια, αλλά δυο φορές το προφυλακτικό!! Απ όσο κατάλαβα ήταν λόγω ελλιπούς λίπανσης της περιοχής της. Την ρωτάω αν έχει κάνει εξετάσεις πρόσφατα λεει ναι.

Ήμουν τελευταίος πελάτης για τη μέρα και βγαίνοντας απ το δωμάτιο με περίμενε η τσατσα που με ρωτάει αν είμαι έτοιμος να φύγω. Της λέω πως είχαμε ατύχημα. Μου λέει τι ατύχημα και της εξηγώ. Δεν σας κάνω πλακα, η πρώτη αντίδραση της μην-την-πω ήταν «Καλά δωστης 30€ να πάει να κάνει εξετάσεις».
Γίνομαι έξαλλος (σε λογικά πλαίσια) και την ρωτάω αν αυτό σημαίνει πως δεν έχει κάνει εξετάσεις κι αν ξέρει ότι βάσει νόμου πρέπει να κάνει εξετάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πράγμα που ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ.

Στο ενδιάμεσο έρχεται η Λισα με χαμόγελο και μου εξηγεί στα αγγλικα ότι έχει κάνει εξετάσεις απλώς δεν τις έχει μαζί της. Της λέω ότι αφού μου λέει ότι είναι οκ, την πιστεύω πως είναι οκ και γυρνάω να φύγω.

Τέλος, σαν αποστροφή γυρνάει και κάνει η τσατσα απ το άλλο δωμάτιο «Και στην τελική αν δεν του αρέσει να μην ξανάρθει». Πραγματικά για τρελό μποϊκοτάζ αυτή η απαράδεκτη. Μαύρο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Lisa
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Nikoklis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
315
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jpm, Yatoputso, Junax και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2023
Το customer Service της επιχείρησης παραμένει ασυναγώνιστο και η επικοινωνία με τους πελάτες μοναδική .
review reaction 1 Junax, Easy Rider, Hase και 10 άλλα μέλη
27 Οκτωβρίου, 2023
Φίλε μου, μιλά με έναν ιατρό να σε κατευθύνει στο πότε πρέπει να κάνεις και ποιές εξετάσεις (να έχει περάσει δηλαδη ο χρόνος επώασης). Έτσι δεν θα πετάξεις τα λεφτά σου και θα έχεις και μια σωστή εικόνα. Κάποια αφροδίσια πχ ο HSV των γεννητικών οργάνων, μένουν σε λανθάνουσα κατάσταση και άρα δεν μπορούν να διαγνωστούν για χρόνια. Σε αυτά καλό είναι να κάνεις επαναληπτικές εξετάσεις κάθε 6μηνο. Οι εξετάσεις για τους τύπους κονδυλωμάτων που ευθύνονται για καρκίνο στη μήτρα ή στη στοματική κοιλότητα-φαρυγγα είναι λίγο πιο τσιμπημένες και δεν τις καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ, αλλά θα χρειαστεί να τις κάνεις μόνο μια φορά. Αυτά ξέρω, ελπίζω να βοήθησα και σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα.
review reaction 1 Hase, Nikoklis, alexank25
27 Οκτωβρίου, 2023
φιλε μου επειδη σιγουρα τα 9 στα 10 ιδρυματα ειναι παρανομα μην περιμενεις τις γκομενες να κανουν υποχρεωτικα εξετασεις...μονο κατα βουληση η καθεμια για την υγεια της αν θελει κανει αλλα το βλεπω χλωμο.σιγουρα δεν κανουν ολες...απλα προσεχουμε οσο μπορουμε αλλα παντα δυστυχως ρισκαρουμε...ελπιζω ολα να ειναι καλα
review reaction 1 petergsp, Nikoklis, Hase
27 Οκτωβρίου, 2023
Η γυναίκα έχει ξεφύγει τελείως, δεν υπάρχει επιστροφή πλέον! Τώρα σε ότι αφορά το σπάσιμο του προφυλακτικού, δεν πανικοβαλόμαστε για αρχή, και όπως στα είπε ο φίλος στο άλλο σχόλιο! Μιλα με ενα γιατρό να σε κατευθύνει, είμαι σίγουρος όλα οκ θ είναι!
review reaction 1 Johnny Red2, Nikoklis
27 Οκτωβρίου, 2023
@Johny Red2 συγκινητικός. Σ’ ευχαριστώ θερμά.
review reaction 1 Johnny Red2
27 Οκτωβρίου, 2023
Δωστης τα εσύ μωρή λουγκρα και να πα να κοιταχτείτε μαζί, έπρεπε να πεις.
Να σας γαμησουμε ήρθαμε όχι να σας σπονσοραρουμε τη μαλακια σας τη στραβή.
Να αλλάξετε μάρκες προστατευτικων.
Ποιός ξέρει από πότε ήταν....
review reaction 1 xenitemenos
27 Οκτωβρίου, 2023
Μηπως η τσατσά εννοούσε να δώσεις τα 30 στην κοπελα να πάει να κάνει εξετάσεις μηπως εσύ την κόλλησες?
Αλλιώς θα σου έλεγε πήγαινε κάνε εσύ εξετασεις
review reaction 1 mamoon
28 Οκτωβρίου, 2023
Συνηθως ελεγχονται αυτες τακτικα.. πιο επιφοβες ειναι αλλες εκτος τετοιων μαγαζιων..κανε προληπτικα εξετασεις...διχως αγχος!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8