Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 790233
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ντιάνα λοιπον μετά από τόσες θετικές κριτικές. Όλοι γράφανε ευσημα, ας γράψει λοιπόν και ο Διανοούμενος τις εντυπώσεις του. Έπρεπε να δοκιμαστει. Με έτρωγε!
Παίρνω τηλέφωνο λοιπον και κλείνω ραντεβου μπαμ μπαμ μια ώρα πριν. Μεγάλο ρίσκο γιατί δεν την είχα δει την κοπέλα και την έκλεισα μόνο και μόνο από τις κριτικες.
Η θειά στη ρεσεψιόν ευγενική, οχι σαν την άλλη την κακίστρω στο Συγγρου 40-42. Τα δωμάτια με μπάνιο όλα στην εντέλεια. Το γνωρίζετε όλοι εξάλλου.
Βλέπω την κοπέλα και ανεβαίνουμε πανω, θετική η πρωτη εντυπωση. Ηλικια γυρω στα 50, γαμπαρες και γενικώς πολυ ωραίο ποδαρι. Καθόλου κοιλιά, αδυνατη και ψηλή κορμοστασιά. Στήθος μικρό αλλά όμορφο με ρωγα που ανταποκρίνεται πληρως. Μουνακι και κωλοτρυπιδακι εξαίσια. Πεντακάθαρη γυναίκα, ίχνος τρίχας, ίχνος κυτταρίτιδας. Κωλάκος ωραίος, περιποιημένα τα κάτω άκρα. Πρόσωπο λίγο σπασμένο λόγω ηλικίας, αλλά ξαναλέω για 50 χρονών είναι ΑΨΟΓΗ!! Πας συνειδητοποιημενα ότι θα κάνεις σεξ με ώριμη γυναίκα με ότι συνεπάγεται αυτό.
Στα του αγώνα λοιπόν.
Λίγα γλωσσόφιλα και την είπα επιτακτικά, αλλά και ευγενικά συνάμα να βάλει το μπουτζο μου στο στόμα της. Κατέβηκε και ξεκίνησε με ένα ωραίο πιπετο.
Μετά από κανα λεπτό ξαπλωσαμε στο κρεββάτι και την έβαλα να κάτσει στα τέσσερα να γλυψω λίγο την κωλοτρυπίδα της. Κλειστη, πεντακαθαρη και όσο την έγλειφα γουσταρε φουλ. Μετά από κανα λεπτό ξαπλωσα και την είπα να συνεχίσει την πιπα. Χαρακτηριστικά μου λέει "είσαι της πιπας εσυ ε;" και συμφώνησα. Αρκετά καλή πιπα λοιπόν και εγινε ακόμα καλυτερη όταν την είπα ότι γουστάρω φουλ σάλια. Τότε η πιπα έγινε παρα πολυ καλη, σαλια φουλ, λουτσα όλα. Γουσταρα και έβλεπα το θέαμα με την Ρωσσιδαρα να παιζει με τα σάλια της και τον μπουτζο μου. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι όσο και να προσπαθουσε η κοπέλα να τον βάλει όλον στο στόμα δεν γινόταν. Έφτανε στο τέρμα και εμενε ένα 20% έξω. Βέβαια από την πολυπειρη σεξουαλική ζωή μου και μετά από τόσες εκατοντάδες γυναίκες που έχω παει, μόνο δυο είχαν κατάφερει να τον βάλουν 100%. Μέχρι και η Άννα Πιπινακι που έχει φήμη για την πιο βαθιά πιπα μου είχε αφήσει ένα 5% εκτός. Τεσπα. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω πουλι μεγαλουτσικο. Μετά από έναν πολυ καλο αγώνα πιπας εχυσα στο στοματάκι της όμορφα και ωραία. Έπειτα φρεσκαριστηκα κάτσαμε λίγο στο κρεββάτι και σε κανα 20λεπτο βάλαμε μπρος για δευτερο γυρο. Πιπα παλι και η ανόρθωση ήρθε σχετικά γρήγορα. Πράγμα σπανιο για εμενα. Την είπα να με καβαλήσει κι έτσι κι έκανε. Μάρμαρο το πουλι του Διανοούμενου και η Ρωσσιδαρα Ντιάνα να χτυπιέται από πανω με φουλ ενέργεια, δυναμη και καβλα. Την λέω μετά από 5' ότι θέλω να χυσει αυτή πρωτα και μετά εγώ. Χάρηκε και αλλάζει σε reverse cowgirl. Αρχίζει παλι να δίνει πονο κι εγώ να απολαμβάνω ναι μεν ένα αρκετά αδυνατο κορμί, αλλά ωραίο. Μετά από κανα 10λεπτο αρχίζει να χυνει με σπασμους. Της άρεσε παρα πολυ, αλλά κι εμένα περισσοτερο. Παρόλο που εχυσε ξανά ξεκίνησε σιγά σιγά να ανεβοκατεβαίνει, λυσσαρα...!
Της λέω "τώρα η σειρά μου... ".
Την βάζω ιεραποστολικα στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο να της σηκώνω τα ποδια και να γαμαω δυνατές πουτσιές και βαθιά μπασηματα. Σχετικά γρηγορος ρυθμός. Τόσο όσο. Δεν είμαι και κουνελι. Μετά από κανα 10λεπτο τον βγάζω και της τον δίνω στο στόμα (αφου έβγαλα την καποτα εννοείται) που και με τη βοήθεια μαλακίας από εμένα εχυσα παλι στο στοματάκι της. Η συνεδρεία έλαβε τέλος. Πολυ θετική που έγινε ακόμα πιο θετική γιατί η καποτα, αν και λατεξ, ήταν λεπτή και το κατάευχαριστήθηκα! Πολυ καθαρή κοπέλα, περασε όλες τις ερωτήσεις του Διανοούμενου. Ωραία συνεδρεία. Έβγαλε μια καλυτερη αυρα από τη Βαλεντίνα που και αυτή ήταν καλή, αλλά λιγο (λίγο ξαναλέω) ψυχρή.
Όσο για το μασάζ στα παπαρια μου. Με όσες μασατζουδες παω αν και με ρωτάνε εγώ δεν θέλω. Παω για γαμησι, οχι μαλάξεις. Γι'αυτο και η χαμηλή βαθμολογία στο μασάζ γιατί η κοπέλα δεν δοκιμάστηκε. Καλυτερα γιατί την ήθελα ξεκουραστη και ανταμείφθηκα στο έπακρο με το αλογίσιο γαμησι της.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.826
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, Milfomaniac, Yatoputso και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού