Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 786998
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Μετά από μια απίστευτη κωλοεβδομαδα.. την προηγούμενη και την αρχή αυτής και αφού έχω αδειάσει ταμεία για υποχρεώσεις λεω ρε γαμωτο . Ένα δώρο και σε μένα!!! Και έτσι παω, εχω διαθεση για λαγουμιτζη!!
Έχουμε διαβάσει πολλά και για πολλές κοπέλες και η αλήθεια είναι ότι η αγάπη2 . Την έχω δει αρκετές στο σαλόνι ειναι θα έλεγα τουλάχιστον εντυπωσιακή.. και ενώ έχω διαβάσει αρκετά για αυτή λεω οκκ.. θα έχει τύχει να μην είχε διάθεση.. κάτι να έχει αλλάξει..
Αμ δε!!!
Το έχω ξαναπεί.. τα 80 δεν περισσεύουν σε κανένα και όλοι μας κάνουμε θυσία για να περάσουμε 1 ώρα ευχάριστα. Και όταν ζητάς αυτά τα λεφτά θα έπρεπε η διοίκηση του οίκου να φροντίσει να είναι όλες κατάλληλες γαι το μαγαζί αυτό.
Από που να αρχίσω...
Έρχεται στο δωμάτιο.. παγερά ψυχρή και αδιάφορη. Σε στουντελο είναι πιο επαγγελματικό.. και μόνο για εκεί είναι η συγκεκριμένη.
Παινει το κρεβάτι.. αρχιναει χάδια στο εργαλείο και παλεύει όσο πιο γρήγορα να σου βάλει κάποια για πιπα. Έχει κάτσει χαμηλά στο κρεβάτι τελείως κάτω όχι μόνο να μην την αγγίξεις πουθενα αλλά να μην βλέπεις και τίποτα. Με 2 λεπτά πιπα κατευθείαν ξαπλώνει και λέει ανέβα αφού έχει βάλει ένα μπουκάλι τζελ.
Ρε κοπελιά ακόμα δεν μπήκα και άρχισε να σκούζει λες και γαμιωταν με τον γκομενο της. Άθλια κατάσταση!!
Αντε .. στα 4 και τελειώνεις με τα ζόρια από το ξενερωμα..
Έρχεται η ώρα για μασάζ!! Σηκώνεται σφαίρα.. φοράει όλα.. εσώρουχα.. ρόμπες.. όλη την φόρμα εργασίας... ένα κιλό λάδι και ο Θεός να το κα ει μασαζ... την βάζω να κάνει ότι μπορεί με όση δύναμη έχει. Ρηνς μούδιασμα τα χέρια. Δεν μιλάμε για δεύτερη φορά σεξ!! Δεν ήθελα να την ακουμπήσω με τίποτα.
Και αφού τελειώνει όλη αυτή η παρωδία το κύριο μέλημα της ήταν ενώ μπήκα για μπάνιο να κοιτάζει μήπως χάλασε το μακιγιάζ και να βάφεται σαν παλαβη.
Κανονικά πρπει να διαβάζει και η διοίκηση εκεί. Τέτοιες κοπέλες τους χαλάνε την δουλειά.
Έπρεπε να φύγει από εχθές.
Πολύ σπάνια γράφω.. και ποτέ κακά λόγια. Και ναι.. υπάρχει περίπτωση να μην είναι ευδιαθετη και η κοπέλα.. άνθρωπο ειναι, κουραζεται, κατι την απασχολεί, το σέβομαι.
Αλλα εδώ ήταν όλα από επιλογή.
Ντροπή....Θυμός
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αγάπη2
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
133
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, Kavouras13, taper και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού