Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 53 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 148104
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεσημέρι έχω πάει για δουλειές Πειραιά και λέω ας δοκιμάσω και κάτι καινούριο. Πήγα λοιπόν για καταδρομική επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί μιας και ειναι το μοναδικό στη περιοχή. Πρόσβαση σχεδόν αδύνατη με αμάξι εκτός αν πληρώσεις πάρκινγκ. Σα χώρος μου θύμησε το παλιό mousses massage στη Καλλιθέα. Γενικά παλιό κτήριο, παλιό διαμέρισμα, χειρότερος χώρος απο medusa και nirvana αλλά όχι κακός ή βρώμικος. Είδα τις διαθέσιμες κοπέλες, πολλές μεγαλοκοπέλες με αρκετά κιλά παραπάνω από ότι περίμενα και γενικά ψιλοαπογοητεύτηκα. Μέχρι που βγήκε η Αμίρα.
Ίσως το πιο όμορφο πρόσωπο από όλες τις Λατίνες αυτή τη στιγμή. Πολύ γλυκιά και μου θύμιζε μια γκομενίτσα που είχα γνωρίσει σε ένα πάρτυ. Πεταχτές βυζάρες να εξέχουν, αμέσως τη πήρα για 1 ώρα.
Έκανα το ντουσάκι μου και με το που ήρθε ξεκίνησε τα γλωσσόφιλα. Έβγαλε τη ρόμπα και εκεί αποκαλύφθηκε το μοναδικό ψεγάδι. Έχει και κάποια παχάκια στην κοιλιά που προσπαθεί να τα κρύψει με αυτό που φοράει, που δεν το βγάζει κατα τη διάρκεια, παρά μόνο πετάει τα βυζιά έξω. Αν δεν είχε αυτά τα παχάκια πραγματικά για μένα θα ήταν 10ρι καθαρό. Γιατι ο συνδυασμός πρόσωπο με αυτά τα βυζιά είναι για καθαρό 10.
ΒΥΖΑΡΕΣ φυσικότατες με ρόγες που βγάζουν μάτι, και μια λίγο πτωτική τάση που όμως την καταλαβαίνω λόγω μεγέθους. Σα βυζολάγνος έπεσα με τα μούτρα εκει πέρα. Πολύ γλυκιά μου έβγαλε πολυ GFE καταστάσεις, πολλά φιλιά, με έπνιξε με τις βυζάρες της, πίπα με πολλά ερωτικά κοιτάγματα, με καύλωσε δυνατά. Αποκορύφωμα η καλύτερη ισπανική που μου έχουν κάνει ποτέ, με μπόλικο λάδι για να γλυστράει με έφερε στα όρια μου.
Βάλαμε καπότα και την έφερα από πάνω για να ξαναπνιγώ στις βυζάρες της και στη συνέχεια τελείωσα αφου την έβαλα στα 4 για να δω το στρογγυλό κωλαράκι της. Καλό κι αυτό αν και όχι σαν τα βυζια της.
Συνέχεια με μασάζ που της ειπα στα ψευτοισπανικά μου πως το θέλω λιγο δυνατό και πραγματικά προσπάθησε. Καλύτερο από τον μέσο όρο των Λατίνων σε αυτά τα μαγαζιά. Μπορώ να πω ικανοποιητικό.
Δεύτερος γύρος με ερωτικό τσιμπούκι και απαλή περιποίηση στις μπάλες για να ξανακαυλώσω. Πάλι από πάνω αυτή, μετά στα 4, μπροστά στον μικρό καθρέφτη για να βλέπω τα βυζόμπαλα να χοροπηδάνε και τελειώμα με ιεαροποστολικό και φιλιά στο μασαζοκρέβατο για πιο στενές περιπτύξεις. Ήθελα να χύσω τα βυζιά αλλά ήμουν τόσο καυλωμένος που δε πρόλαβα. Μπανάκι και αποχαιρετισμός με φιλάκι.
Αν δεν ήταν στον Πειραιά θα γινόταν στανταράκι μου καθώς πέρασα πολύ καλά. Ελπίζω να τη φέρουν στο Νιρβάνα για πιο κοντά. Προτείνετε σε όλους τους βυζολάγνους
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αμίρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xronakis, rsotos7, Milfomaniac και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού