Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 53 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 178058
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα μετά από μια έντονη μέρα με πρόθεση να αφεθώ ολοκληρωτικά και να χαλαρώσω. Δεύτερη φορά στο χώρο, ίσως ο καλύτερος από όλα τα ελαιοτριβεία που έχω επισκεφτεί. Διάλεξα την Αντριάνα, την προηγούμενη φορά ήταν υποδοχή, με μια αυτοπεποίθηση που με κάβλωσε και με έβαλε σε σκέψεις να της την κόψω με ένα σκληρό γαμήσι. Ρουμάνα 23ών, αλλά βάλε 3 ακόμα χρονάκια κι είσαι μέσα. Ξανθιά, 1,65 περίπου, τούμπανο. Μπήκε στο δωμάτιο με τον γνωστό της αέρα, μιλάει καλά τα ελληνικά. Όρθιος εγώ τυλιγμένος με την πετσέτα και τη νωχελική διάθεση που σε κάνει να ψιθυρίζεις. ‘’Μίλα μου πιο δυνατά, δεν σε ακούω’’. Την πλησίασα και της είπα το όνομα μου στο αυτί. Άρχισα τα φιλιά, λαιμό, μάγουλα, στόμα. Ανταποκρίθηκε με χάδια στη πλάτη και το στήθος μου. ‘’-Γυμνάζεσαι; -Τριάντα χρόνια τώρα ανελλιπώς, από τα 15 μου. –Εγώ μόνο τρώω.’’ Το σώμα της παρόλα αυτά σφιχτό, κωλάρα πέτρα για γερά κρατήματα και χαστούκια. Βυζάρες για φάγωμα. Την έγδυσα στα όρθια και της έγλυψα τις ρώγες. Την ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο κι ανέβηκα πάνω της. Δεν είχα πια όρεξη για χαλάρωση και μαλακίες. Της έκοψα τον αέρα με ένα ατελείωτο αισθησιακό γλυφομούνι που την έκανε να σπαρταρά, είχα τρελαθεί με τη θέα του καλοσχηματισμένου τριχωτού πάνω από την ερεθισμένη κλειτορίδα της. Της έφαγα τα παχιά μουνόχειλα και τη γάμησα με τη γλώσσα ώσπου κατέβασε καυτά μουνόζουμα. Της τα ήπια όλα. Το μασάζ είχε πάει περίπατο. Πήγαμε στο χαμηλό ντιβάνι/ καναπέ για να είμαστε πιο άνετα. Μου πήρε τον πούτσο , με σκουφάκι, και τον εξαφάνισε στο στόμα της σε μια αργή και ηδονική πίπα, χαϊδεύοντας και φιλώντας μου τα αρχίδια. Την πήρα ιεραποστολικά, αργά στην αρχή και ξαφνικά δυνατά. Γούρλωνε τα μάτια κι έσκουζε. Κάνω και πρωκτικό μου είπε, όταν κατάλαβε ότι το καβλί μου είναι πέτρα και δεν θα τελειώσω γρήγορα. Αδιαφόρησα, έβαλα το αριστερό μου χέρι κάτω από τον ώμο της και πλακωθήκαμε σε βαθειά, υγρά γλωσσόφιλα. Είχαμε βρει κοινό ρυθμό και γαμιόμασταν έτσι κανά πεντάλεπτο, με μια ανάσα. Γύρισα απότομα ανάσκελα και χωρίς να χάσει λεπτό με καβάλησε. Εκεί ξαναβρήκε την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Άρχισε να κουνάει μανιασμένη τη λεκάνη της μπρος πίσω, να μου πιάνει το στήθος, να πέφτει να με φιλάει. Τα μάτια της σιγά σιγά θόλωναν, έμοιαζαν υγρά, η ομορφιά του προσώπου της γινόταν άγρια και βόγκαγε. Με έσφιγγε με τα πόδια της, με όλη της την δύναμη κι εγώ την κράταγα από τα σφιχτά κωλομέρια της. Όταν την είδα να κουράζεται αποφάσισα να την χύσω εκεί, βαθιά μέσα της, ένιωθα να χω βρεί πάτο σφυροκοπώντας την, έξυνα τα τοιχώματα του κόλπου της, ανασηκώθηκα και της είπα σε χύνω. ‘’Πιο δυνατά’’, μου είπε, ‘’δεν σε ακούω’’ .

Στα πέντε λεπτά που μας απέμειναν μου έκανε ένα μασάζ στην πλάτη, αρκετά καλό. Δεν της είπα ούτε μια λέξη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
182
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Score73, SEXTYPHOON, ThE και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2023
Ειναι τοσο δυνατο το ρουμανακι? Θα δοκιμαστει λιαν συντομως!Ουάου καρδιές!
16 Σεπτεμβρίου, 2023
Είναι έμπειρη και θέλει τρόπο για να περάσεις ωραία...
17 Σεπτεμβρίου, 2023
Προκειται για την Αντριαννα τη ξανθια Ρουμανα απο το Nirvana? Αν μιλαμε γι αυτη, ειχα περασει πριν κανα χρονο..ωραια εμφανιση..αλλα περιποιηση μετρια..
17 Σεπτεμβρίου, 2023
H ιδια ειναι . Στο Νιρβάνα ζητούσε για πρωκτικό + 100 e ..Ουάου!
17 Σεπτεμβρίου, 2023
Θα δοκιμαστεί απαραιτήτως και λίαν συντόμως.
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Χωρις να θελω να επηρεασω..στο νιρβανα ειχα μετρια εμπειρια μαζι της...απο εμφανιση σιγουρα ελεγε..αλλα ηταν νωχελικη...και διχως ορεξη..και φουλ στο τζελ...ισως να μη τη πετυχα σε καλη φαση...σκεφτομαι να τη ξαναπαρω ομως στο νεο μαγαζι...εχει τυχει κι αλλη φορα να παρω την ιδια κοπελα σε διαφορετικο μαγαζι..και να ειναι διαφορετικη σε διαθεση-αποδοση!εχω την αναλογη εμπειρια εξαλλου..αλλα ευκολα βαριεμαι κι εγω..ειδικα αν δω οτι οτι η δοτικοτητα ειναι μετριασμενη...θα δειξει!
review reaction 1 Excavator76
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6