Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784192
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Παολα εχει πολύ όμορφο καθαρό πρόσωπο ωραία ματια, βαμμένο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω που τονίζει το όμορφο της πρόσωπο . Φόραγε ενα καυτό κοντο ροζ φόρεμα και ήταν περιποιημένη και καθαρή από την κορυφή ως τα νύχια.Την επέλεξα καθώς ήταν ο λόγος που είχα πάει στο κατάστημα. Στο δωμάτιο μου άνοιξε την πετσέτα ,τις παντόφλες μου της έβαλε μπροστά στο ντους ,"δρόσισε την κορμάρα σου καυλιαρη και έρχομαι" μου λέει και καθώς επέστρεψε ,με βρήκε ακριβως στο σκούπισμα ,έρχεται πέρνει την πετσέτα με σκουπίζει από οτι είχε απομείνει και γονατίζει μπροστά μου …….
Με ξαπλώνει και μου λεει τώρα κλείσε τα μάτια και απολάμβανε…τέλειο μασάζ με αργές κινήσεις που και με ξεκουράζε και με καβλωνε ταυτόχρονα. Μετά πέρασε το χερι από κάτω τον βούτηξε με τα χέρια τις και μου εφλυφε τα αρχιδια.ανήπομονουσα να γυρίσω και να την καρφώσω.
Με γυρνάει και αρχίζει να με χαϊδεύει με την γλώσσα της παντού …..δεν άντεξα την γύρισα στα τεσσάρα και δεν κράτησε ούτε 2 λεπτά. Ζήτησα κ δεύτερο γύρο και δεν αρνήθηκε καθώς ιηταν πολύ συζητήσιμη.
Καθώς ξεκίνησε πάλι να με τρίβει αισθησιακά και το υπέροχο σώμα της φσινοταν απ το καθρέφτη άρχισα πάλι να καυλώνω .με ξαναγυρνάει λοιπόν και αρχίζει να με τρίβει απαλά πολυ και σε πέντε λεπτά μου τον είχε κάνει σιδεροβεργα. Οπότε πήρε μόνη της πρωτοβουλία και ανέβηκε απο πάνω μου . Στην συνέχεια την γύρισα στα τέσσερα οπου κι τελείωσα στα σεξι μπομπα κωλομερια της. Θα την ξανά πάρω μετα τις διακοπές ξανά κ ξανά
100 ευρώ χαλάλι της
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hanszimer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
635
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού