Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 363 10
Μασατζίδικα 796628
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σαββατιάτικο απογευματινό ραντεβού με τη θεά του "μαγαζιού" Ιλόνα για να την βρω διαθέσιμη, η κυρία Σοφία στην υποδοχή πάντα ευγενική, και ξεκινάω νωρίς το απόγευμα με καύλες στο φουλ και πολύ ζέστη να "δροσιστώ" με το μωρό και να χαλαρώσουμε μαζί...

Φτάνοντας εκεί μετά τον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Αθήνας, και αφού ήπια δροσερό νεράκι και πλήρωσα το "παράβολο" με παίρνει η Ιλονα από το χεράκι και ανεβαίνουμε δωμάτιο.

Αφού έκανα ένα κρύο μπανάκι για να πέσουν οι θερμοκρασίες και να σφίξουν τα αρχιδια εμφανίζεται και η Ιλονα και αρχίζουμε αμέσως γλωσσοφυλα κατά ριπάς και αγκαλίτσες, φιλάκια στο κρεββάτι με το μωρό να με καυλωνει όσο δεν πάει άλλο.... Είπαμε να το πάμε χαλαρά γιατί και οι δύο ειμασταν εξουθενωμενοι από τη ζέστη.... Aircon λοιπόν και αμέσως ξεκινάω ένα καταπληκτικό γλυφομουνι που με άφησε να βάλω δάχτυλο και να χουφτωνω κωλαρακι, ενώ η ίδια με χαϊδευε στην πλάτη και στα μαλλιά και μου έκανε μασάζ στην πλάτη με τα υπέροχα ποδια της βγάζοντας βογγητα ηδονής.... Αφού την εγλυψα κάνα 10λεπτο ένοιωσα τα υγρά της να κατεβαίνουν... Μοσχομυριστα τα απόλαυσα σαν νέκταρ κάτω από τη δροσιά του κλιματιστικου και δυναμωσα όπως ο Ποπαϊ οταν έτρωγε το σπανάκι του. :)
Στη συνέχεια η σειρά της Ιλονας που ανέβηκε από πάνω μου και αφού με φιλουσε και με έγλυψε παντού κατέβηκε στον σκληρό σαν πέτρα πουτσο μου και μου έκανε μια καταπληκτική πιπα γεμάτη σάλια με γλύψιμο αρχιδιων ενώ τα μαλακά χέρια της χαιδευαν επιδέξια την σχισμή του κωλου μου και εγώ με το πόδι μου άγγιζα το καυλωμενο της μουνακι κάνοντας την να βγάζει κραυγές ηδονής.... Σε κάποια στιγμή από μόνη της δείχνοντας ότι είχε καυλώσει σταματά την πιπα, μου περναει το λάστιχο και ανεβαίνει από πάνω μου. Γαμηθηκαμε σαν ερωτευμένο ζευγαράκι με φιλιά πολλά και χούφτωμα εκατέρωθεν πότε πιο αργά και πότε πιο γρήγορα ενώ σε κάποια φάση ένοιωσα το μουνι της να συσπάται στον πουτσο μου....
Ήθελα πολυ να χυσω αλλά την σταμάτησα και ανέβηκα από πάνω σε ιεραποστολικο γαμωντας της το μουνι καξ γλύφωντας το λαιμό της και τα χείλη της. Μετα από κάνα 5λεπτο και αφού είχα φτάσει πλέον στο απροχώρητο, σταματάω, βγάζω καποτα και της λέω να με γλυψει όπου εχυσα δυνατά βγάζοντας κραυγές ηδονής μέσα στο γλυκό της στοματάκι! Η υπέρτατη καυλα!
Τα έφτυσε διακριτικά στο νιπτήρα, διάλειμμα για μπανακι και με ρώτησε αν ήθελα μασάζ. Της είπα ναι και για το επόμενο τέταρτο με χαλάρωσε πλήρως ενώ γυρίζοντας με από μπροστά μου πήρε πάλι μια καταπληκτική πιπα με ταυτόχρονη μαλακια χαιδευοντας με άλλα δεν κατάφερα να τελειώσω δεύτερο φορά μετα το πρώτο δυνατό χύσιμο. Της είπα ότι δεν πειράζει και ότι όλα ήταν τέλεια.
Φιληθηκαμε πάλι στο στόμα αρκετή ώρα, με αγκάλιασε και πέρασα για 2ο ντουζ να φύγουν τα λάδια και αυτή έβαλε τα ρούχα της και με χαιρέτησε με φιλί στον αέρα κλείνοντας μου το μάτι.

Ήταν μια ωραία συνεδρια που με ανανέωσε πλήρως.
Σε ευχαριστώ πολύ Ιλονα μου. Να είσαι πάντα καλά να μας καυλώνεις και να μας τρελαίνεις.... Είσαι πολύ καλό κορίτσι!
Στο επανειδην.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ιλόνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
musician
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
434
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, professor x, giorgiodelafuentes2 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2023
σταθερη αξια η Ιλονα για το μαγαζι.
πολυ καλο κορμι,ομορφη γυναικα,αψογο σερβις και καλο παιδι.
review reaction 1 professor x
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1