Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 434 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 611007
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Le Papillon (ο Πεταλούδας) είναι μια ταινία του '70 για εναν Γάλλο κατάδικο που είχε στο στήθος του τατουάζ μια πεταλούδα. Κατ' αναλογία, η Πεταλούδα θα μπορούσε να είναι το παρωνύμιο της Kandy - πάει αυτο.
Συνήθως είμαι παρανοϊκός για την ταυτότητα μου, και δεν αναφέρω λεπτομέρειες που θα βοηθούσαν τις κοπέλες να καταλάβουν ποιος είμαι. Σήμερα όμως θα το κάνω, αφού υπάρχουν λόγοι - όπως αυτή η υπέροχη φωτογραφία πεταλούδας που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Επίσης να πώ ότι δεν είμαι πελάτης λαδομάγαζων, άρα δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης. Ξεκινάμε λοιπόν:
α. το μαγαζί. Ο χώρος είναι γενικά καθαρός και καθως πρέπει. Τα δωμάτια είναι φιλόξενα (welcoming που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι), δεν διστάζεις να μπεις μέσα. Αν όμως είστε λάτρης της καθαριότητας, καλό είναι να εχετε μαζί σας ένα τσαντάκι με τα απαραίτητα (σαπούνι, σφουγάρι), διότι μόνο με το shower jel της σειράς που προσφέρουν δεν γίνεται δουλειά. Προσωπικά στο σπίτι έκανα ντουζ για να φύγει το "άρωμα" από πάνω μου.
Επίσης: Το μασαζοκρέβατο είναι πολύ ψηλο και το πουφ /κρεβάτι δεν έχει κανενα απολύτως κάλυμα μιας χρήσης. Φυσικά μπορεί μετά την πράξη να μπαίνουν με το σπρευ και να καθαρίζουν. Ελπίζω να το κάνουν, ειδεμή κάποιος θα ακουμπήγσει το πρόισωπο του εκεί που είχα τον κώλο μου.
β. Η υποδοχή. Ευγενική και εξυπηρετική η Τζωρτζίνα. Και τρελό καυλάκι. Την κοίταζα στα μάτια και θα ήθελα να την πάρω επι τόπου. Οι παλιοί θα ξέρετε αν έμπαινε (μπαίνει) στο δωμάτιο. Μου έκανε εντυπωση όμως ότι στο πρόγραμμα μου είπε μόνο το μισάωρο, 45λεπτο και ώρα. Δεν προσπάθησε να μου πουλήσει (ούτε καν να με ενημερώσει) τζακούζια, Milking table, κούκλες ή δεν ξερω τί άλλο.
γ. Η Κάντυ . Mια κουκλα μιγάδα πιτσιρίκα, πραγματικά όπως θα ήθελες να είναι . Όχι χωρίς ατέλειες τεχνικά, αλλά με ένα σύνολο αρμονικό και αισθησιακό, σαν να βγήκε από ταινία. Σχεδόν 170, βελούδινο δέρμα, χωρίς ενοχλητικά παχάκια, μπουμπούκι. Ξεκινήσαμε μασαζ και έλιωσα. Δεν ξέρω τί παραπάνω κανουν οι επαγγελματίες, είμαι πρωτάρης, θυμάμαι μόνο έναν φυσιο στα νιάτα μου μετά την προπόνηση, αλλά σε αυτήν παραδόθηκα. Κάπου εκεί όμως αρχισε να μας τα χαλάει.
Αρχικά, επειδή το μασαζ μου άρεσε τόσο πολύ, της είπα (προσπάθησα) να το κάνει μια ώρα. Γελούσε και έλεγε si, si, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν το κατάλαβε (μπορεί και για καλό μου τελικά) . Ξαπλωμένος στο μασαζοκρέβατο φαντασίωνα ότι μου χαϊδευε την βουβωνική χώρα και έτσι σκυμμένη να τον έπαιρνε στο στόμα, αλλά μασάζ ανάσκελα δεν είχε. Μπορεί να έφταιγε το μισάωρο πρόγραμμα, δεν ξέρω. Στα 15 ' μου λέει "sex". γυρνάω και μου βάζει το πλαστικό σε πεσμένο πουλί! Απογοήτευσις.. Επίσης το πλαστικό τους πολύ χοντρό και η πίπα χλωμή, προσπάθησα με ψιλο mouthfuck - το δέχθηκε αλλά θυμίζω ότι έιχε στο στόμα της ημι-ζελέ. Ανέλαβα λοιπόν εγώ, αλλά η κοπέλα έχει κόφτες. Γλυφομούνι; Ναι, αλλά στην κλειτορίδα μόνο, γιατί πονάει το πιρσινγκ. Χούφτωμα, φιλιά στο σώμα ; Ναί, αλλά μαλακά στα βυζιά, γιατί πονάει το πίρσιν. Δάκτυλο: Ναί, αλλά τόσο -όσο.
Το θετικό της είναι ότι είναι κατεβάζει υγρά πολύ εύκολα - ίσως γι'αυτό έχει και του κόφτες. Επίσης θετικό ότι δεν προσπάθησε να τερματίσει την κατάσταση σε βαρος μου αλλά προσπάθησε σκληρά να τιμήσει τα λεφτά της και στο τέλος τα κατάφερε. Μόνο μια στάση φυσικά στον λίγο χρόνο που είχε απομείνει, χαιρόμουν να την βλέπω να γαμιέται, μου θύμισε γκομενάκια από τα νιάτα μου. Και όπως είπα ήδη, η κοπελιά "κατεβάζει".
ΤεςΠα, αν είστε καβλιάρης μπουρδελιάρης που γουστάρετε να σκίσετε σεξυ νεανικό μουνί, θα το ευχαριστηθείτε. Αν είστε σαν και εμένα που ιδανικά προτιμάει ενα δίωρο σε πριβε χώρο με μια κοινωνική εσκορτ (η Κάντυ δεν ξέρει αγγλικά), τότε εξαρτάται από τον προϋπολογισμό που έχετε για την ποικιλία στα γούστα. Συνολικό πρόσιμο θετικό, έκοψα 3 αστεράκια για το ΑΚΑ και την επικοινωνία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Kandy
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kandy
daddycool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.429
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Josex, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2023
Ωραίος κώλος και τόν έκανε χαλιά με αυτήν την μαλακιά τατουάζ Money Mouth
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, john8 και 1 ακόμα μέλος
25 Ιουνίου, 2023
Εάν όντως κάνει πίπα μόνο με λάστιχο, είναι κίτρινη κάρτα. Όταν μάλιστα το μαγαζί έχει τόσες πολλές επιλογές.
25 Ιουνίου, 2023
Κρίμα το συγγραφικό ταλέντο!
25 Ιουνίου, 2023
Πράγματι το shower jel που προσφέρουν, έχει ένα έντονο "άρωμα" που διαρκεί.
Όμορφη η foto που παραθέτεις, δείχνει ανταγωνιστικό ταλέντο!
Αν το piercing λειτουργεί σαν κόφτης, αναρωτιέμαι αν αυτό θα μπορούσε να αφαιρείται για ένα μικρό προσωρινό χρ. διάστημα;
Το μη ΑΚΑ, μερικές φορές έχει σχέση κ με την κατάστασή μας, εκεί κάτω στη μικρή περιοχή. Γενικά μιλάω κ εγώ μέσα, μη το πάρεις προσωπικά.
review reaction 1 daddycool
25 Ιουνίου, 2023
@anavATIous Δεν στραβώνω, η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα κι εγώ - ήμουν σχετικά αξύριστος χθες
review reaction 1 anavATIous
26 Ιουνίου, 2023
daddycool, επίσης όταν μερικές από τις κοπέλες συμβαίνει να είναι σχετικά αξύριστες τόσο στα πόδια,
όσο κ στην ευαίσθητη περιοχή τους, τότε κ αυτές με την σειρά τους, μας τσιμπούν κ μας αγκυλώνουν,
πράγμα που μας ενοχλεί αρκετά
28 Ιουνίου, 2023
Πίπα με λάστιχο κίτρινη κάρτα. Πέρασμα λαστίχου σε πεσμένο κοντάρι κόκκινη κάρτα
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7