Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 788373
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη στον οίκο μετά από καιρό. Πίστευα ότι θα χαλιόμουν να πάω, να βρω κλώσες, και να φύγω άπραγος. Με τα πολλά είπα να δώσω μια ακόμα ευκαιρία. Διαθέσιμες 3-4 (μεγαλο)κοπέλες και η Αλεξάνδρα. Για την Αλεξάνδρα είχα διαβάσει την μοναδική και "φαρμακερή" κριτική πιο κάτω, αλλά, μιας και αποφάσισα να μείνω, είπα καλύτερα να φάω φόλα με ένα πιπίνι παρά με μια συμμαθήτρια.
Η Αλεξάνδρα είναι περί τα 22, νεαρή Ουκρανή, με μηδενικά ελληνικά αλλά αρκετά καλά Αγγλικά. Ως παρουσία-εμφάνιση μου θύμισε τις στρουμπουλές συμμαθήτριες από τα μαθητικά μας χρόνια, που δεν σταύρωναν γκόμενο συμμαθητή, γιατί τα αγόρια πάντα κυνηγούσαν τις οι ωραίες της τάξης, αλλά στην 5ήμερη πηδιόντουσαν πρώτες με τον πρώτο που τους την έπεφτε το βράδυ στο club από τα άλλα σχολεία, και έβγαζαν έτσι το άχτι τους (τι θυμάμαι τώρα εεε!)
Η Αλεξάνδρα είναι περί το 1.60, με στρογγυλό πρόσωπο, καστανά κοντά μαλλιά, έντονα βαμμένα σκούρα χείλη έξω, ένα tattoo αράχνη στον αριστερό αγκώνα και δύο μικρότερα -φράσεις- κάτω από τα βυζιά, και είναι στρουμπουλούλα. Όμως είναι μια ωραία στρουμπουλή! Αυτό διότι έχει σφιχτό κορμί και γενικά δεν "κρέμονται" πράγματα. Στήθος πάρα πολύ καλό, 3άρι, με δυνατή σκληρή ρόγα στραγάλι. Ποπός επίσης σφιχτός. Προφανώς υπάρχουν κοιλιές, πεταχτές μεν, αλλά όχι κρεμάμενες. Επίσης ήταν πολύ καθαρή και χωρίς μυρωδιές.
Με την Αλεξάνδρα είχα συνολικά μια απόλυτα GFE εμπειρία. Την πήγα εξαρχής με το ευγενικό και το μαλακό (όπως με όλες δηλαδή). Γενικά ήταν ομιλητική και ευχάριστη, και μου έδωσε την εντύπωση ότι έβλεπε την όλη φάση σαν κάτι να το ευχαριστηθεί και η ίδια, και όχι σαν κάποια αγγαρεία, που δυστυχώς έτσι κάνουν οι περισσότερες πλέον. Φιλάει πολύ καλά και βαθιά. Η πίπα της υγρή, πολύ καλή για την ηλικία της, αλλά οι milfάρες την βάζουν εύκολα κάτω. Στον αγώνα, και αφού ξεπεράσουμε τα αντικειμενικά ιδιαίτερα θέματα (τύπου χαμένο το νινάκι της ανάμεσα στα ξύγκια) η κοπέλα είναι πολύ συμμετοχική και αισθησιακή. Εντάξει, από στάσεις τις βασικές γιατί δεν υπήρχαν δυνατότητες για περισσότερα. Βασικά επιβεβαίωσε τον κανόνα ότι οι παχουλές είναι θερμές γυναίκες στο κρεβάτι. Στο μασάζ μέτρια πράγματα, το ξέχασα ήδη.
Αυτά με την Αλεξάνδρα μας, που για μένα ήταν τελικά μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό, αλλά είναι μια νέα κοπέλα, με καλή διάθεση και έδειξε θέληση να με ικανοποιήσει και να περάσει και αυτή καλά.
Θα έλεγα "Pas mal" στα ευρωπαϊκά, και "Kazan-kazan" στα ανατολίτικα!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Borgia21, giorgiodelafuentes2, petergsp και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2023
Στην αναβροχια,καλο και το χαλαζι;
02 Ιουλίου, 2023
Αυτή ειναι νεαρή, αλλά την εκανα για 24 ετων τις δυο φορές που την ειδα στο σαλονι. Ακομη και με τη ρομπα κανει μπαμ οτι ειναι λιγο παχουλή. Εμένα δεν μου εκανε κλικ. Δεν ξερω τι ζήτηση εχει, αλλά υπάρχει κόσμος που ορέγεται αυτον τον σωματοτυπο σε νεες κοπέλες.
Εχω πετυχει σε οικο ανοχης στην οδο Λιοσίων, κουβεντα στο σαλονι, με ευπαρουσιαστο ανδρα να με ρωταει που θα βρει πολύ χοντρές εκδιδόμενες. Του απηντησα: σε αυτο κι αυτο θα πας. Εφυγε σφαίρα!
Καπέλο
review reaction 1 Kaloeros
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2