Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 167 10
Μασατζίδικα 215318
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πρόσφατο πέρασμα με Σοφία, μετά την ενημέρωση ότι επέστρεψε και προφανώς μετά τις θετικές κριτικές που διάβασα από έμπειρους και αξιόπιστους συναγωνιστές. Επιλογή προγράμματος μιας ώρα, μάλιστα χωρίς να έχω δει προηγουμένως την Σοφία.

Για την εμφάνιση της, δεν θα πω περισσότερα, έχει χυθεί μελάνι, δείχνει ότι έχει φορτώσει τα κιλάκια της, χείλη πειραγμένα, στήθη φτιαγμένα κ ρώγα κάγκελο, να κρέμας πουκάμισο. Επιδερμίδα σφιχτή και βελούδινη, δέρμα ανοιχτόχρωμο, από αυτά που αν τα αφήσεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην παραλία, δεν θα μαυρίσει καθόλου, ούτε θα αφήσει σημάδι από το μαγιό στο κορμί της.

Ξεκινάω με το πρώτο ξενέρωμα, με το που μπαίνει και με καλωσορίζει με φιλιά κ αγκαλιές, μου έρχεται μια έντονη τσιγαρίλα.. Δεν έχω κ τόση απέχθεια με το τσιγάρο, αλλά με χάλασε πολύ..

Ξεκίνησε ο αγώνας με σεξάκι και στοματικό στην αρχή, αλλά ρε γκάις δεν έκοψα φλέβες.. Προς θεού δεν έγινε κάτι κ στράβωσε η φάση αλλά τελικά αν δεν υπάρχει χημεία, αν δεν βγαίνει αυτή η κάβλα στον αέρα, μετά ζορίζει το πράγμα. Πνευστό που θα το χαρακτηριζα τυπικό κ μονότονο, παρόλο το rimming, και την διάρκεια στο στοματικό, δεν είναι κάτι που θα θυμάμαι για καιρό.. Εχω δεχτει κ καλύτερα στοματικά, δεν ένοιωσα να βγάζει κάβλα ή να το κάνει με πάθος. Δεν θα μιλήσω για αγγαρεία, γιατι σεβομαι την διαδρομή της κοπέλας στα χρόνια, μπορεί να μην ήταν στην μέρα της, αλλά θέλοντας να είμαι ρεαλιστής και ειλικρινής μαζί της και με τον εαυτό μου, όπως σε τόσες κριτικές που έχω ανεβάσει, οφείλω να πω ότι δεν ένιωσα το σούπερ κλαρίνο της ζωής μου. Ούτε θα την συγκρίνω με άλλες θεραπεύτριες του μαγαζιού (έχω ανεβάσει 2 κριτικές τον τελευταίο μήνα), ούτε με άλλες του χώρου γιατί αφενός μεν δεν είναι το ζητούμενο, αφετέρου η κριτική αφορά την εμπειρία μας με την κάθε κοπέλα συγκεκριμένα και όχι σε σύγκριση με άλλες.

Τελικά επήλθε το τέλος σε ιεραποστολική στάση στο 10λεπτο, γιατί ήμουν "φορτωμένος".

Ξεκινάει ένα μασάζ που δεν το κατάλαβα ποτέ, κάτι μεταξύ τσιμπήματος κ χαιδεματος με 3 δάχτυλα .. Πρώτη φορά τέτοια εμπειρία. Στο μισάωρο (μετά από 20 λεπτά μασάζ) μου ζητάει να γυρίσω μπροστά .. (...). Με το που γυρνάω, απευθείας στοματικό, εγώ πεσμένος, κ μετά από κανένα 5λεπτο της ζητάω να ανέβει πάνω μου.. Δεύτερη ξενέρα, τσιτώνει και μου λέει κάτι κουλά "εγώ δεν μπορώ, πονάω.. κλπ κλπ" και λέω μέσα μου, ρίξε το βόλι σου μιας κ ήμουν φορτωμένος κ πήγαινε στο καλό.. Ξανά ιεραποστολικό κ τελικά άδειασμα στα "4".

Συνολικό χρόνο παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο μόλις 40 λεπτά ..

Δεν θα την ξανα τιμήσω, παρόλο που στο μαγαζί θα επιστρέψω για άλλες κοπέλες. Απλά ότι κάνει σε άλλους, δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει κ σε μας.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, να περνάτε όμορφα

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
IMG_0643
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, anthotypos, petergsp και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2023
Kαι σε ρωτώ φίλε μου....θα γυρίσεις για να πάρεις ποια άλλη ας πούμε από αυτό το ίδρυμα??? Τις άλλες χοντρές? Έχει έρθει κάποια καινούρια αξιόλογη?
01 Ιουνίου, 2023
@bixterius: Καλώς ή κακώς, η Βικτόρια έχει το κοινό της κ τον τρόπο της .. Εγώ δηλώνω fan
review reaction 1 nzg
01 Ιουνίου, 2023
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σου έκατσε μια καλή μέρα της .
Όμως αυτό δεν την δικαιολογεί .Εσύ πληρώνεις και θέλεις πάντα καλό σέρβις.
Προσωπικά έχω περάσει πάντα καλά .Το μόνο ίσως που με χαλάει είναι ότι έχει βάλει κιλά και αυτό είναι στα δεν.
review reaction 1 sakarvats, petergsp
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3