Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 603113
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Συνέχεια τής καταδρομικής  μου στις λατινες τού μαγαζιού.
Για τόν χώρο, υποδοχή τά έχουμε πει μην τά ξαναλέμε.
Ή κούκλα σέ περίοπτη βασιλική θέση μπαίνοντας στο μαγαζί περιμένοντας τούς γαμπρούς, αν δεν ξέρεις ότι είναι κούκλα θά νόμιζε κανείς ότι είναι ζωντανή γυναίκα.

Σαλοναρισμα από τής κανονικές κούκλες τού μαγαζιού με την Σανέλ καί Σαμάνθα νά κλέβουν εντυπώσεις. Ωραία κορμιά καί οι δυο που αξίζουν μίας επίσκεψης.

Κόσμος στο μαγαζί ένας χαμός τά παραβάν έκαναν πάλι παρέλαση οπού είχα δύο επιλογές σε Αριέλ ή Σανέλ οποία θά ήταν ελεύθερη πρώτη.
Έτυχε ή Άριελ.....:(
Άριελ λοιπόν, κορίτσι εκ Βενεζουέλας όπως δηλώνει με λίγα ελληνικά και αγγλικά πού συνεννοήσε καλά θά έλεγα.
Προς τό ψηλή γυναίκα κρεβατογεμιστρα την λες και νταρντανα με κωλαρά και τριάρι στήθος που έχω την εντύπωση ότι είναι φτιαγμένο, ωραίο πρόσωπο με ωραία μάτια, βαμμένη και περιποιημένη όσο χρειάζεται χωρίς υπερβολές. Καθαρή κοπέλα με ωραίο καυλιαρικο άρωμα. Από χαρακτήρα ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Στον αγώνα τώρα δεν τρελάθηκα, μια κατάσταση αρκετά κάτω τού μετρίου πάντα για τα δικά μου γούστα και προτιμήσεις.

Είσοδος τής κοπέλας στο δωμάτιο κρατοντας gel και μωρομαντιλα, με ρωτάει τί θέλω για αρχή σέξ ή μασάζ; σεξακι λέω για αρχή και μετά μασαζακι, ξεκινάμε αλλά σέ προσπάθεια για προκαταρκτικά ήταν πολύ ελάχιστα έως μηδέν, φιλία με γλώσσα τά απέφευγε, μόνο κάτι ψιλά στο λαιμό όπου δεν κράτησαν καί πολύ, με ξαπλώνει στο μασαζοκρεβατο όπου αρχίζει να μου σκουπίζει τόν πούτσο με τά μωρομαντιλα για κάνα λεπτό περίπου.... ξενέρωσα λέμε γιατί πρώτον είμαι πολύ καθαρός ήμουν μπανιαρισμενος αρωματισμένος από πρίν πάω στο μαγαζί και είχα βγεί ήδη απο την ντουζιέρα όταν ήρθε ή κοπέλα καί δεύτερον είχα χρόνια να το δω αυτό με τα μωρομαντιλα, είχα την επιλογή να διαλέξω σέ πίπα με σκουφάκι ή άνευ μετά από ερώτηση τής, επέλεξα άνευ.
Πίπα μηχανική με γρήγορες κινήσεις και αγαρμπη χωρίς καμία τεχνική που σέ προσπάθεια να τόν πάρει όλον έβρισκαν τά δόντια τής, προσπάθησε έτσι με γρήγορο Ρυθμό νά με τελειώσει αλλά δεν τίς βγήκε και έκοψε Ρυθμό περνοντας από τις μπάλες οπού εγλυψε αρκετά αλλά τί να το κάνεις.... Την σταμάτησα φόρεσα σκουφάκι και είσοδος στα τέσσερα όπου μετά από λίγο ήρθε το τέλος.
Συνεχίσαμε την συνεδρία με μασαζακι που τό λες μέτριο προς καλό, άλλωστε δεν είχα καί μεγάλες απαιτήσεις στο μασάζ ή κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας.

Στα γενικά ήταν μία πολύ κάτω του μετρίου εντελώς τυπική συνάντηση με μηχανικές γρήγορες κινήσεις και χωρίς κάποια τεχνική εμπειρία από την κοπέλα προς εμένα που θά μπορούσε να με φτιάξει περισσότερο. Δεν ήθελε; Δεν τής βγηκε; Δεν είχε όρεξη; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ξενέρωσε αρκετά μπορώ νά πώ με τά μωρομαντιλα και με το gel άνα χείρας πού μου θυμίζουν άλλες εποχές αρκετά χρόνια πίσω.
Αυτά μου έδειξε εμένα ή Άριελ αυτά εισέπραξα που για τά δικά μου γούστα όπως είπα και παραπάνω είναι στα οχι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Άριελ
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
professor x
Μέγας
Εγγραφή:
22 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
20.154
Πόντοι:
4.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hustler, Yatoputso, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού