Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 167 10
Μασατζίδικα 215332
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασμα καθημερινή χωρίς ραντεβού, διαθέσιμες η Μαργκό και η Γιάννα. Το σκέφτηκα να φύγω αλλά αποφάσισα να ρισκάρω κ να περάσω με την Γιάννα, θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει πως κάνει καλό μασάζ.
Χυμώδης, πάνω από 1.70, νταρντάνα με μαύρα μακριά μαλλιά κ το κλασικό μαύρο τιραντέ φόρεμα, που τονίζει τα κρεμασμένα κ πεσμένα στήθια της (4άρια). Την έχω πετύχει κ άλλες φορές με το αντίστοιχο φόρεμα. Αποφάσισα να περάσω γιατί έβγαζε μια γλυκύτητα κ ευγένια. Επέλεξα το πρόγραμμα της μια ώρας.

Μοσχομυριστή, ξεκίνησε με γλωσσόφιλα, καλό στοματικό που άντεχε στο mouth fuck χωρίς να μπλοκάρει. Εντύπωση μου έκανε στο deep throat, που αν και ήταν μπουκωμένη, ταυτόχρονα έβγαζε απο κάτω την γλώσσα κ έγλυφε μπάλλες, τεχνική που δεν την έχω ξαναζήσει στην πορνοκαριέρα μου και οφείλω να τις το αναγνωρίσω. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα αλλά και στους 2 γύρους, το έκανε με απαρράμιλη τεχνική και μαεστρία. Αφου περάσαμε κανα 10λεπτο στα πνευστά, δοκίμασα σε ιεραποστολικό που μετά από 5λεπτά ολοκληρώθηκε η 1η γύρα.

Μασσαζ για κάνα 25λεπτο, πολύ καλό, δυνατό και στοχευμένο. Πραγματικά το χάρηκα. Η ίδια μου είπε ότι έχει κάνει μασάζ σε σχολή στην Ελλάδα.
Ευχάριστη κ γλυκύτατη στο social, μου είπε ότι είναι 38χρ και άλλα διάφορα που δεν έχουν θέση εδώ.

Δεύτερος γύρος με πνευστά, πάλι με την γνωστή μαεστρία και τεχνική της, με την γλώσσα να γλύφει μπάλες, ενώ είναι μπουκωμένη..
Προσπάθησα να κρατηθώ γιατί είναι γνωστή η τεχνική διάφορων θεραπευτριών να θέλουν να σε τελειώσουν με στοματικό όταν είναι 2ος γύρος. Ζήτησα σαμπρέλα μετά από κανένα 5λεπτο, για να προχωρήσουμε πάλι στο "κυρίως μενού" την οποία και έφερε χωρίς να δυσανασχετήσει κ ξανά ιεραποστολικό που επήλθε το τέλος για δεύτερη φορά μέσα της.

Overall, πολύ καλή στο σεξ με συμμετοχή και άκρως περιποιητική σε όλη την συνεδρία, χωρίς βιασύνες και άλλα περίεργα κουλά.
Αν είναι στην παλέτα των προτιμήσεων σας, ως σωματότυπο ή ως ηλικία, προχωρείστε άφοβα.
Τίμια συνεδρία διάρκειας μιας ώρας περίπου, που ίσως επαναλάβω μετά από καιρό.
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IMG_0642
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rokko28, Milfomaniac, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού