Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 323388
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δευτερη φορα στο μαγαζι και αφου την πρωτη ψιλοξενερωσα πηγαινα καρφι για Ρουλα,
τελικα η Ρουλα ηταν φουλ και και με κλεισμενα τα επομενα ραντεβου οποτε πριν φυγω λεω ας ριξω μια ματια και επελεξα τη Μαρια αναμεσα σε 2 επιλογες που βγηκαν αφου οι υπολοιπες ηταν σε δωματιο .
Λογο οτι ολα τα δωματια ηταν πιασμενα η υπηρεσια με εβαλε στο μονο διαθεσιμο που ηταν αυτο με το τζακουζι, πολυ ωραοι δωματιο καθαρο και ομορφο.
Η Μαρια ειναι κοπελα απο την γειτονικη και φιλικη μας πλεον χωρα μιλαει αψογα τη γλωσσα με μονο χαρακτηριστικο το Ρ που εχει μεινει,
με τις ψηλοτακουνες γοβες και τη ρομπιτσα μου εκανε φουλ θετικη εντυπωση οταν ωγηκαν και τα δυο προσγειωθηκε λιγο η εικονα, ειναι χυμωδης οχι παχια με ωραιο σχεδον τριαρι στηθος πολυ ευγενικη χαλογελαστη και ρωταει τι θες πως το θες αν σαρεσει κλπ χωρις ιχνος βιασυνης απενατιας με μια χαλαροτητα που με αγχωνε εμενα, γιατι παραβολο δεν ειχα πληρωσει ουτε στην υποδοχη κιοταν την ρωτησα μου λεει γιατι θα φυγεις? μασαζακι μετριο αλλα αισθησιακο οπως της ζητησα, ωραια χειρομαλαξη και βυζομαλαξη, πιπα αρκετα καλη θα ελεγα καπως σε συνδιασμο με ολα αυτα ηρθε το τελος στο 40΄περιπου διχως μπριζολα, αλλα δεν το επεδιωξα κιολας.
Ωραιο σοσιαλ ενδιαφερον και οχι τα κατορθωματα στη ζωη της οπως κανει η πλειοψηφια
αγου τελειωσα εκανα μπανιο αναψα τσιγαρο και μου ξαναπροσφερε κατι να πιω ντυθηκα την πληρωσα οριακα οταν φτασαμε στην πορτα και βγαινονατας ειδα οτι ειχε περασει κοντα μια ωρα στο συνολο, υπ οψιν ειχα πληρωσει μισαωρο.
Με κερδισε πολυ η Μαρια που ενω το μαγαζι ηταν φουλ και δεν βαραγανε μυγες ηταν τοσο χαλαρη και στη συμπεριφορα και στο χρονο , εξυπηρετικη και χαμογελαστη που θα δοκιμασω σιγουρα ξανα.
Ακολουθει κριτικη και για Ρουλα
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.506
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 trimis, SEXTYPHOON, Διαγραμμένο μέλος 177357

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2023
η Μαρία είναι η κρυφή δύναμη του μαγαζιού, έχω περάσει κι εγώ σε 2-3 συνεδρίες και πέρασα πολύ καλά, απορώ γιατί δεν γράφει κριτική ο κόσμος!! Στήθος όνειρο και επικοινωνία πολύ καλή
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1