Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 440 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 618262
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ημερομηνία ενδεικτική και περασμα απο ίδρυμα στις 12:00. 7 διαθέσιμες κοπέλες γι' όλα τα γούστα κι αποφάσισα να σπάσω την πεπατημένη των επιλογών μου γενικότερα να προτιμήσω την Iris (ΙΡΙΔΑ). Μετρίου αναστήματος κορασίδα με καταγωγή από την Βενεζουέλα, φοράει σιδεράκια αλλά δεν την χαλάνε στο look. Αγγλικά δεν γνωρίζει τόσο καλά αλλά με λίγη προσπάθεια συνεννοήσε στα Ελληνικά. Ο χόρος ήταν καθαρός και περιποιημένος, αλλα δυστυχώς είχε κρύο νερό στο ντουζ με την είσοδο, μετά τον αγώνα είχε καυτό!
Αντίθετα με τους συναγωνιστές, σ' εμένα δεν ήταν τόσο δεκτική. Πήγαμε σε gf ρύθμούς όπως της αρέσει αλλά ούτε δάχτυλο μ' αφήσε, ούτε φιλιά, ούτε να την γλύψω. Σε σημείο που νόμιζα ότι κάτι φταίει σ' εμένα, όμως η υγειηνή μου ήταν μια χαρά! Μασάζ δεν το κατέχει αλλά δεν με ξεπέταξε, έκανε αυτό που έπρεπε. Στο σεξ ήταν συμμετοχική και προσπαθούμε να με ικανοποιήσει. Δεν ήθελε πιπα στο τέλος, δεν ξέρω γιατί, οπότε την έβαλα να μου τον παίξει κι έτσι τελειώσαμε.
Θέλω να είμαι αντικειμενικός. Δεν πέρασα καλά, δεν περάσαμε καλά, δεν ξέρω τι εφταίξε ακριβώς. Μάλλον δεν ταιριάζαμε ή δεν είχαμε την απαιτούμενη χημειά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Iris
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
vasagia
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
128
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SEXTYRHOON, Milfomaniac, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού