Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 790403
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασμα για πρώτη φορά στο ίδρυμα αργά απόγευμα που αποτελεί ένα πολυοροφο κτίριο με όμορφα διακοσμημένα τελεια δωμάτια.
Ειχα ανάγκη ενας καλου μασάζ με happy end μετά από μια κουραστική ημέρα κ οχι απλώς ενος χαδιου να περάσει η ωρα
Απο τις λίγες διαθέσιμες επιλογή Ειρήνης για μια ώρα με πρόταση της ευγενικής κυρίας της υποδοχής ότι η εργαζομενη κάνει καλό μασαζ.Ψηλη θα έλεγα που κυκλοφορεί με κατακόκκινα δωδεκαποντα γοβακια.
Η Ειρήνη μου άρεσε εμφανισιακά παρόλο που προτιμώ μικρές ηλικίες γιατί είναι η 40+ Ρωσίδα με τα υπέροχα ματια κόκκινο μαλι σώμα πολύ ώραιο για την ηλικίας βυζι καλο αλλά όχι φυσικό.Ρισκαρισμα κ πέρασμα για δοκιμή.
Μπαίνει μέσα η κοπέλα κ αρχίσαμε τα φιλιά εγώ στα βυζια της κ αυτή στο σώμα.Φιλάει κ στο στόμα για όποιους ενδιαφέρονται. Ξαπλωσαμε στο κρεβάτι διπλό πολύ ωραίο αρχίζει μια πιπα σπεσιαλ με περασμα απο μπαλες γλυψιμο κορμου κ ματιες εντονες σε εμενα.Η πιπα της είναι τέλεια ακόμη κ για τους απαιτητικούς πιστεύω.
Έτσι όπως απολάμβανα τη πιπα της τις λεω θελω να με τελειώσεις έτσι χαμογέλασε κ έδωσε ρυθμό με βαθιά μπάσιματά γλύψιμο μπάλες και μετα από λίγη ώρα το τελείωμα ήρθε μέσα στο στόμα της.Σηκωθηκε διακριτικά κ τα έφτυσε στο νιπτηρα.
Μετά τις λέω θέλω μασάζ για να με χαλαρώσεις κ μου απαντά μασάζ κ μετά δεύτερο γύρο….είχε το σκοπό της η καυλιαρα.
Ξαπλωνω στο μασαζοκρέβατο αφου έβαλε μουσικη απο το κινητο της απο οτι κατάλαβα αρχιζει ένα μασάζ τοπ για μένα που περνάει κάθε εκατοστό του κορμιού σου.Μιλησαμε κ λίγο και μου είπε τωρα δεν σκέφτεσαι τίποτα νιώσε μόνο τα χερια μου κ άκουσε τη μουσική κ χαλάρωσε….
Πρώτη φορά μου λεει λαδοκορη κάτι τέτοιο κ ήταν σούπερ ένα μισάωρο μασάζ περίπου. Απόλυτη χαλαρωση κ συγκέντρωση αν σε ενδιαφέρει και ενα καλο μασαζ πιστεύω.
Μετά μου λέει γύρνα κ αρχίζει γλύψιμο στις ρώγες κ με δική μου παρότρυνση πάμε στο κρεβάτι.Εγω σηκώνομαι στην άκρη του κρεβατιού κ τη βάζω για πιπα στα τέσσερα με μούρη προς τα εμένα . Πέρασμα καποτας κ πρώτη στάση ιεραποστολικο αυτή να έχει καυλωσει και να μου δειχνει την εικόνα μας στο κρύσταλλο κ μετα από 5 λεπτά περίπου μου λεει γουστάρει τρελά στα 4 και δεν της χάλασα χατήρι.
Αρχίζω να δίνω ρυθμό σε αυτή τη στάση και σε καποια φάση φωνάζει χυνω μωρό μου (αλήθεια ή όχι θα σας γελάσω ) και συνέχισα με δυνατότερο ρυθμό και μετά από λίγο εχυσα κ εγω μέσα στην καποτα μέσα στην μουνάρα της.
Αυτή μου βγάζει καπότα και με σκούπισε με το στόμα της κ τη γλώσσα πρώτη φορά μου κάνουν τέτοιο πράγμα σε λαδομαγαζο και τον πήρε πάλι στο στόμα….3o τέλος από μένα δεν είχαμε αλλά η προσπάθεια της μετράει πολύ….
Αρχοντογυναικα όπως έχουν πει πολλοί τίμια μιλφ με πολύ καλό μασάζ κ δυνατό παιχνίδι.Το δυνατό της χαρτί ή πίπα. Η γυναίκα το γουστάρει αυτό που κάνει……και φαίνεται!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Arxontas tou skotous
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
3.457
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 anthotypos, BUT-TMAN, giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2023
''Η γυναίκα το γουστάρει αυτό που κάνει……και φαίνεται!!!!''
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ....!!!
Εμενα μου ειχε πει οτι δεν νιωθει οτι κανει δουλεια... κ οτι ειναι ευχαριστιση αυτο που κανει.... και οντως αυτο δειχνει.... αφου γουσταρει το γαμησι...!!!
review reaction 1 Arxontas tou skotous
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1