Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 112 10
Ξενοδοχεία 141593
Γενική βαθμολογία

7.0
Χώρος (γενικά)

8.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

5.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επισκεψη κατα τις 21.00, μετα απο απογευματινη βολτα με μελος του ιστοτοπου.
η εισοδος ειναι με οσο πρεπει φωτισμο και αρκετα ευρυχωρη.
στην υποδοχη ενας μπαρμπαθειτσος (λιγο ακυρο σαν εικονα σορρυ) μου ζητησε τα φραγκα μπροστα, πραγμα που με κουφανε γιατι δε μου εχει ξανατυχει. να πληρωσω δηλαδη το δωματιο στην αρχη, χωρις να το χρησιμοποιησω.Money Mouth
btw φαουλ αυτο.
η τιμη στα 24 για 3ωρο μινιμουμ ματσακι.
πηραμε το δωματιο 309, το οποιο φερνει στη φωτο 5 του εδω φωτοπρομο.
κανονικο δωματιο και ανετο σχετικα, με δυο καρεκλιτσες που ηταν λιγο ντεμι σαν εικονα.
παρολα αυτα τιμηθηκαν κανονικοτατα... και αυτες.
το δεκορ πολυ μινιμαλ και φουλ καθρεφτες απο τη μια μερια, απεναντι απο το κρεβατι.
το κρεβατι με σωστο σκληρο στρωμα για αναλογες και ποικιλης μορφης μαχες.
ο φωτισμος δεν ηταν αυτο που περιμενα.
υπηρχαν αρκετοι διακοπτες, αλλα απλα ανοιγανε και κλεινανε καποια φωτα εναλλαξ.
ηθελε ενα ντιμερακι και πιο θερμα χρωματα π.χ. κοκκινο (που ελειπε) η' μωβ σκουρο η' μπλε σκουρο.
τα χρωματα που υπηρχαν ηταν λιγο ψυχρα.
λιγο μειον αυτο το θεμα του φωτισμου για μενα.
επιλεξαμε το πιο νταρκ οσο γινοταν.
τελεβιζιον υπηρχε, αλλα οπως εχω ξαναπει δεν ασχολουμαι καν με το αναλογο πορνοεργαλειο.
ηχητικος εξοπλισμος υπηρχε επισης, αλλα δεν προλαβαμε καν να σκεφτουμε αναλογο σαουδρακ, γιατι με το που μπηκαμε πεσαμε στα γλωσσοφιλα με μανια και κατ'επεκταση στον αγωνα απο τα αποδυτηρια.
ουτε το ερκο χρησιμοποιησαμε επισης, για να δουμε αν δουλευει η' οχι.
ναι τοση καβλα υπηρχε (απο τη βολτα ηδη), που δεν κρατιομασταν αλλο.
μπανιο αρκετα ευρυχωρο, που εδω εμεινα εκπληκτος, σε σχεση με οτι εχω παει μεχρι στιγμης.
καφτο νερακι και παιζεις ανετα μπαλιτσα φουλ πανσιον εκει μεσα, για οποιον ειναι φαν... μιλαμε για κανονικη μπαλα.
πετσετες αρκετες, γυρω στις 5-6, που και αυτο δεν το περιμενα.
συνηθως εχουν 2.
δυο σαπουνακια σε σχημα μαργαριτας και κατι υγροσαπουνα ατομικα.
το δουζοτηλεφωνο ηταν ξεχαρβαλωμενο λιγο, αλλα οκ. τουλαχιστον εμπαινε στη θεση του και εκανες ανετα μπανιο και με τα δυο σου χερια... ευτυχως.
πανδοφλιτσες στη ζελατινα επι 2, που και αυτες δεν τις ανοιξαμε καν.
μεγαλη προσοχη στα μαρμαρινο πατωμα, γιατι με τα νερα κανεις λιγα μπαντιλικια και αν δεν προσεξεις ισως φας και τα μουτρα σου πολυ σχολαστικα.
δυστυχως νερα και εδω 0.
το πιο κουφο απ'ολα ομως ειναι οτι ειχε φρι καποτουλα, το οποιο δε μου εχει ξανατυχει.
τελος... παρκινγκ λογικα εχει δικο του το οποιο ομως δε χρησιμοποιησαμε, γιατι οπως προειπα λογω απογευματινης βολτας πηγαμε με μετρο και ποδια. αρα το αφηνω κενο.
σε γενικα πλαισια ειναι αρκετα καλο θα ελεγα, πλην του φωτισμου που θελει λιγο βελτιωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
athens prive
athens prive3
athens prive2
papaphilips
Γλομπεάρχης
187
Πόντοι:
40.423
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spipis71, maradona7, Yatoputso και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2023
ξεχασα να γραψω οτι από διπλανούς ήχους δεν υπήρχε ενοχληση (κινηση δεν υπηρχε τετοια ωρα), πλην της καθαριστριας καποια στιγμη, που εκανε λιγο θορυβο στον καθαρισμο του δωματιου/δωματιων. αρα υποθετω οτι η ηχομονωση ειναι φτωχη λογικα.
19 Απριλίου, 2023
Ζητα παντα μια επιπλεον πετσετα και απλωνε την στο πατωμα του μπανιου
review reaction 1 papaphilips
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2