Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 37 10
Ξενοδοχεία 29216
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Χώρος (γενικά)
 
6.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν διαβάσετε την κριτική να ενημερώσω ότι δεν έχω εμπειρία από άλλα ξενοδοχεία ημιδιαμονής καθώς το συγκεκριμένο με βολεύει λόγω τοποθεσίας.

Όσο αφορά την πρόσβαση, είναι εύκολη καθώς είναι κοντά στην κόκκινη γραμμή Ηλιούπολη αλλά και σε παράδρομο κεντρικού δρόμου - κάθοδος Λ. Βουλιαγμένης.
Όσο αφορά την διακριτικότητα η είσοδος του είναι στον παράδρομο της βουλιαγμένης οπότε καταλαβαίνετε. Εδώ οφείλω να πω ότι έχει μια ράμπα για άτομα με κινητικά προβλήματα η οποία ξεκινάει από δεξιά της γωνίας μέχρι την είσοδο. Η ράμπα αυτή καλύπτεται με παραβάν αν κάποιος θέλει να μπει από τον παράδρομο.
Δεν το έχω σκεφτεί και πολύ καθώς δεν με απασχολεί το θέμα διακριτικότητα.

Οι δύο κοπέλες που πετυχαίνω στην ρεσεψιόν ευγενέστατες, διακριτικές και εξυπηρετικότατες. Δείχνουν στο ταμπλετ τα διαθέσιμα δωμάτια με την αντίστοιχη τιμή και επιλέγεις. Πληρωμή επί τόπου.

Τα δωμάτια είναι καθαρά. Δεν έχω δει ποτέ τρίχες χαρτιά στάχτες ή οτιδήποτε άλλο. Δύο πετσέτες σφραγισμένες, ένα σεντόνι σφραγισμένο. Μία πετσέτα για πατάκι όπως βγαίνεις από το ντουζ ξεσφραγιστη.

Ζεστό νερό φυσικά όλη την ώρα, ενώ δεν έχει πιαστράκια για τα ρούχα και πάνε αναγκαστικά πάνω στις καρέκλες.

Θα ήθελα πολύ να είχε παντόφλες μιας χρήσης καθώς το περπάτημα μετά το μπάνιο μέχρι το κρεβάτι στις μοκέτες που δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση δεν είναι και ότι καλύτερο.

Τέλος, τιμές ανάλογα το δωμάτιο, την ώρα και την πληρότητα. Έχει τύχει να βρω δωμάτιο και με 17 η 19 νομίζω αλλά και με 35.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2023
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Δεν είχε καθόλου!
Telis Tipitelis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιαν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
918
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, Yatoputso

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού