Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 98 10
Ξενοδοχεία 128770
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
6.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρώτη φορά στο Πρίαμος, για μια συνάντηση που έγινε και δεν έγινε (θα γραψω στην κοπέλα καποια στιγμή).
Η βαθμολογία όσο καλύτερη μου παει το χερι και μου επιτρέπεται.
Υπάρχουν μερικά μειον και μερικά συν στο μαγαζί. Στα συν:
-Ευρύχωρο σχετικά δωμάτιο
- πολλες επιλογες διακόσμησης
- Αιρκοντίσιον που δουλεύει, ΤV με πορνοκάναλα
- Πολύ καλή ηχομόνωση, μονο από τον διάδρομο ακούς πραγματα (πόρτα)
Στα αρνητικά
- Μετά την κριτική του προηγούμενου και μια τραγικη εμπειρία με το μπανιο στο ελαιουργίο της Καλλιρρόης 48 ζήτησα δωμάτιο με ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ μπάνιο: Να δουλεύει η αποχέτευση, να μην τρεχουν εξω τα νερά, τέτοια. "Δεν εχουμε τέτοια προβλήματα", είπε. Στο δωμάτιο που πήρα, η ντουζιέρα ήταν 1 τμ! γωνιακή! χωρίς κουρτίνα. Με το ζόρι χωράω εγω, που να βαλω και το μωρό ρε παιδιά; Εντάξει, μπορούμε να σας γράψουμε στα @@ μας βέβαια, και να τα κάνουμε όλα μνι εκει μέσα, όλο το μπάνιο μια ντουζιέρα, αλλά είμαστε καλά παιδιά.
- Το σαπουνι ήταν κρεμοσάπουνο, με το σύστημα που εχουν όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ευτυχώς είχα δικό μου σακο, αλλά βαλτε σαπουνακια ρε παιδιά μεχρι και τα μονοστερα ξενοδοχεία έχουν.
- Μία (1) πετσέτα για τα πόδια, μικρή, για δύο (2) άτομα που θα κάνουν ντουζ, πιθανά από δύο φορές το καθένα. Δύο (2) πετσέτες σώματος (δεν ξερω πόσο μεγάλες, δεν τις άνοιξα).
- Δεν εχει μινι μπαρ
Θα μου πείτε, ζητάς πολλά, γαμιστρώνας των €25 είναι. Σωστά, αλλά όταν θα βρούμε και τον άριστο, να ξέρουμε γιατί ξεχωρίζει. ΟΜΩΣ το χειρότερο, που θα με κάνει να το σκεφτώ πολύ πριν ξαναπάω , είναι το πατσουλί που σε χτυπάει με το που μπαίνεις μέσα. Πηγαίνετε σε ενα σουπερ μάρκετ, ψωνίστε το φθηνότερο αρωματικό χώρου που θα βρείτε και αδειάστε το όλο σε ενα δωματιο. Ετσι μύριζε. Με το που περνάει λίγο η ώρα και αρχίζεις να συνηθίζεις, φσουτ! ψεκάζουν κι άλλο από κεντρικό σύστημα. Καλεσα τη ρεσεψιον αλλά δεν υπάρχει τρόπος να κλείσει. Μετά από μισή ώρα είχα πονοκέφαλο - και δεν είμαι κανενας λουκουμας.
Αυτά, καλο βράδυ
daddycool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.429
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makis254, olddog, Bartender 74

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού