Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 10 10
Ξενοδοχεία 24504
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Χώρος (γενικά)
 
10.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
9.0
Διακριτικότητα
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δύο κριτικές λοιπόν σε μία! Μέχρι να μας ανοίξουν τις κριτικές και για τα κωλόμπαρα να γράφουμε και εκεί ! Χεχε!

Επειδη όπως βλέπω είμαι ξανα εκεινος που θα γράψει κριτική για τον Ιβίσκο να πώ οτι πηγαινω συχνά με γκομενάκια που γνωριζω καμιά φορά και τα ξεσκίζω εκεί! Βγάζουμε τα μάτια μας και περνάμε υπέροχα ! Αυτη τη φορά 8 στη καθαριότητα γιατι ρε παιδιά βάλτε κανενα σαμπουάν ή αφρολουτρο ολα σε ένα στα μπάνια ! Να μη φέρνουμε τα δικά μας. Ποσο να κοστίσει δηλαδή ; κατα τα άλλα πηγα πριν μερικές ημέρες και το επιπεδο συνεχίζει να είναι όπως ήταν. Ενα ωραίο διακριτικό και ησυχο ξενοδοχείο , ωραιοτατος γαμιστρώνας εξω απο την Αθήνα με υπέροχη θέα και καλό σέρβις - ευγενικό προσωπικό. Προχωράμε στη δευτερη κριτική - εμπειρία με την Βάλια απο το κωλόμπαρο χαλαρά στο Περιστέρι !



ΒΑΛΙΑ ΧΑΛΑΡΑ 28-5-22
ΖΕΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.
Σκεφτόμουν να πάω για ένα ποτάκι αλλα όχι πολύ μακρυά. Σε σοβαρά μαγαζία όπως το Χαλαρά όχι σε πιρφοράδικα τύπου Μπουρναζίου. Εχω και κάτι ανοιχτους λογαριασμους με την Μαρίνα απο το Σκορπιό στη Τρουμπα καθως τη τελευταια φορά με τελειωσε με δυνατό τσιμπούκι αλλα ηταν πολύ μακρυα για τη διάθεση μου ο Πειραιάς.
Τέλοςπαντων ημουν και κάπως κουρασμένος και οσο ήμουν και σπίτι αλλα με έτρωγε κιόλας η φάση οποτε σκέφτηκα να περάσω να πιώ ενα ποτάκι και άν καυλώσω να αράξω ενω αν ήμουν χλιαρός να τη κοπανήσω και να γλιτώσω και το 60αρι. Το 60αρι δεν θα το έδινα αμα δεν ένιωθα οτι θα γίνει το σώσε στη καβάτζα με άλλα λόγια.
Παρα το ότι είχε βραδιάσει η ζέστη ήταν έντονη. Κίνησα προς το Χαλαρά οπου μόλις μπήκα (ήξερα οτι λείπουν τα δυνατα χαρτιά του μαγαζιού δηλαδη Τζενάρα και Αμάντα με τις οποιες έχω ριξει τα γαμήσια της αρκούδας) αλλα λέω μηπως έχει έρθει καμια καινούργια να δοκιμάσουμε. Εκει βρήκα την Βάλια , ενα ξανθό κοντοπου΄τανο με παχάκια και πολυ ομορφο προσωπάκι καυλιάρικο.

Μου ειπε πως ειναι Απο βουλγαρία. Καστανόξανθη με ωραία βυζιά. Έκατσε διπλα μου και άρχισε τις ερωτήσεις ενω εγω δεν έχασα ευκαιρία να την αγκαλιάσω και να τη χουφτώσω προφανώς. Εκει λοιπον που έλεγα οτι απλα θα πιώ ενα ποτό θα δω το ρόστερ και θα φύγω , ο πουτσος μου άρχισε να πρήζεται μέσα απο το παντελόνι. Η Βάλια το κατάλαβε και δεν αργήσαμε να παιζουμε καυτά τις γλωσσες μας ανταλάασσοντας μερικά παθιασμένα και υγρά γλωσόφιλα. Πωπω η γλωσσα της ειναι όνειρο.
Τέλοςπαντων της ειπα να προχωρησουμε απευθειας γιατι ήμουν να πάθω εγκεφαλικό απο τη καύλα. Εφυγε και ξαναηρθε με καπότες και μωρομάντηλα. Έκλεισε το παραβάν και έκατσε διπλα μου. Ηθελε να μου ξεκουμπώσει το παντελόνι για να αποκαλυφθει ο χοντρός και καυλωμενος πουτσος μου. Ηθελε πολύ να παιξει μαζί του. Και εγω άλλωστε που βογγούσα ήδη απο καύλες.
Έλα βγάλε το σουτιέν σου της λέω... δεν αντέχω αλλο θέλω να σε γλείψω. Έβγαλε το σουτιέν και αποκαλύφθηκαν δυο ωραιότατα βυζάκια , μαυρισμένα με καφέ ρογα , τα πηρα στο στμα μου άρχισα να τα πιπιλάω εναλλαξ ενω αυτη ειχε γειρει ανάσκελα στο σκισμένο καναπεδάκι του ενδοξου αυτού κωλομπαρου και βογγούσε.

Τι βυζάρες εχεις καυλιάρα μου της έλεγα καθως τα ρουφούσα με μανία. Αυτη παλευε να μου ξεκουμπώσει το τζίν. Αχ της λεω περιμενε , με έχεις κατακαυλωσει, περιμενε να στον ΠΕΤΑΞΩ ΕΞΩ... κατεβασα τελειως τα παντελόνια και τα αφησα στο δάπεδο μαζι με τα παπουτσια έβγαλα κ τη μπλουζα κ είμασταν κ οι 2 ολόγυμνοι.
Με έχεις καυλωσει πάρα πολύ της λέω !!! Και ειχα πιασει το πουτσο μου... αυτη ξεκινησε να μ γλειφει τα αρχιδια ηθελε κ τσιμπούκι ανευ καποτας αλλα δεν το δοκιμασα. Σάλιωνε τα δάχτυλα της και μου έπαιζε τη πουτσα..... Τη σταμάτησα.
Δεν αντέχω άλλο , θέλω να σε σκίσω της λέω, φορεσα καπότα , η γλωσσα της μου ειχε τρελάνει το πουτσο καθως μου περιποιούταν πολυ ωραια τα αρχιδια :)
Την έστησα πάνω στο καναπεδάκι στα 4 σάλιωσα τα δαχτυλα μου έτριψα το υγρό μουνί της και της τον έχωσα ... άρχισα να τη παίρνω στα 4 και η μουναρα της ειχε τέλεια αίσθηση την επιανα απο τους ωμους και την κάρφωνα πιο βαθειά.
Μετα απο λιγο αλλάξαμε στάση αθως ηθελε να με καβαλήσει. Στο καβάλημα ηταν ονειρο , χοροπηδουσε πάνω στον σκληρο μου πουτσο και τον ηθελε ολο και πιο βαθειά μεσα στη μουναρα της. Την ειχα πάρει αγκαλία την εγλειφα παντού και την κάρφωνα με δύναμη. Έγλειφα τα βυζιά της , φιλούσα τη γλώσσα της. Και έβλεπα το προσωπάκι της να έχει πάρει μια τελεια εκφραση καυλας καθως χοροπηδουσε πάνω στο καυλί μου η καργιόλα! Σαν κάτι πιτσιρικες του Περιστεριου που έχουν βγει στο κλάμπ καστανοξανθες μέχρι 25 ετων, και εγω τις σκιζω στη τουαλέτα του κλάμπ! Ωραια φαντασίωση. Ευχαριστήθηκα γαμήσι σε αυτή τη στάση μαζί της.

Έπειτα της ειπα να γυρισει ανάσκελα καθως ηθελα να απολαυσω το μουνί της σε ακόμη μια στάση ! Της ανοιξα τέρμα τα ποδια και έχωσα το καυλι μου στο υγρο μουνί της και την έπαιρνα δυνατά. Φιλιομασταν με πάθος ταυτοχρονα ενω βογγουσαμε κ οι δυο απο καυλα - και ειδικά εγω γουργούριζα σαν γάτος , πολύ απόλαυση το μουνάκι αυτο.
Μετά απο μερικά δυνατα μπασίματα , βγήκα απο τη μουναρα της και έχυσα παιζοντας τον μέσα στη καπότα. Ήταν τέλεια , καθως ξάπλωσα στο καναπεδάκι μου εβγαλε προσεκτικά το προφυλακτικό και μου καθαρισε το πουτσο με μωρομάντηλα , άραξαμε λιγο μαζί αγκαλιά μου εγλειψε λιγο ακομη το πουτσο στο κορμο του πέους η αχόρταγη και έφυγε. Εγω ηπια το υπολοιπο ποτάκι μου μέχρι να ξαναβρεθώ απο το κοσμο της καυλας στο κόσμο του Περιστερίου , ντύθηκα καληνυχτισα και έφυγα.
Στο γυρισμο κτυπησα και ενα σαντουιτς απο τα έβερεστ, μου ειπε πέρασε ωραία η Βάλια με συντροφιά τη πούτσα μου απόψε.... και δεν εχω λόγο να μη τη πιστέψω γιατι και εγω πέρασα φανταστικά για ακόμη μια φορά και επεστρεψα σπιτι να κοιμηθώ σαν πουλάκι!

Καληνύχτα και καλά να περν'αμε ! Με ατελείωτες κάυλες !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Μαΐου 28, 2022
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.645
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Johnny Truelove, olddog και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού