Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 10 10
Ξενοδοχεία 24504
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Χώρος (γενικά)
 
10.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
9.0
Διακριτικότητα
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πέρασμα απο Ιβίσκο σε κάποια φάση , γιατι έχω λίγο καιρό να πάω και ήθελα να επιθεωρήσω την κατασταση γιατι προκειται να το επισκεφτώ σύντομα με γκομενάκι ! Η υπηρεσια μου έδειξε το δωμάτιο στην άκρη.... όπως ανεβαινεις πάνω δηλαδη στο τέρμα του διαδρόμου αριστερά.

Πολύ ωραιο δωμάτιο , με θέα, τηλεοραση που παιζει τσόντες , μεγάλο - άνετο με αισθησιακό φωτισμό και ωραιο μπάνιο. Πολυ δυνατή επιλογή για 20 ευρώ το 4ωρο σε ημιδιαμονή, σε διακριτικό επισης σημείο αλλα θέλει λιγο προσοχή καθώς μπαινεις καθώς η Λεωφορος ειναι πολυσύχναστη.

Το μόνο μείον του ξενοδοχείου ειναι οτι δεν έχει αφρόλουτρο για μπανάκι , 4 ώρες θα κάτσεις μετά τη μάχη θέλεις να κάνεις ενα χαλαρωτίκο μπανάκι σε κάθε περίπτωση. Αυτο πρέπει να το δούν λίγο δεν ειναι κάτι να το βάλουν ενα σαμπουάν και αφρολουτρο σε κάθε δωμάτιο οπως έχουν και στα μασάζ.

Ιδανικότατο κατα τα αλλα για να πάτε και να περάσετε καλά.

Η διευθυνση στην υποδοχή ευγενική. Μετά απο την επιθεώρηση και αφου την επαυριο είχα ρεπό. Ειπα να συνεχίσω την βόλτα μου στο Χαλαρά μπαράκι στο Περιστέρι... οποτε θα έχουμε back to back κριτική εκτος απο Ιβίσκο και για το Χαλαρά.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ρεπουδάκι λοιπόν αύριο απο τη δουλειά και απόψε τι καλυτερο λοιπόν να μπουρδελιάσουμε. Αρχικα θυμόμουν την υποψηφια Τάνια απο Λα Λουνα η οποια τελικα δεν ήταν αποψε εκεί οπως γράφω και πιο πάνω και φάγαμε μια φόλα γιατι κατέβηκα κέντρο Αθήνα ειδικά για αυτήν. Μετά περάσα απο Λιοσίων αλλα έλειπε η Σάρα την οποια έχω βάλει στο μάτι απο μιλφ ενω αρκετά ήταν κλειστά. Φυλης δεν κατέβηκα βαρέθηκα , ετσι και αλλιώς δεν ειχα σκοπό να καταθέσω σε μπουρδέλο αποψε οποτε τι να πηγαινα να κάνω. :)
Έφυγα σφαίρα για τις υποψήφιες ψωλορουφηχτρες του Χαλαρά. Αφου βρήκα να παρκάρω σχετικά εύκολα... πολυ εύκολα θα έλεγα. Μπούκαρα μέσα στο άδειο σχεδόν μαγαζί.
Ροστερ του μαγαζιού - σταθερό.
Η Νανά - καστανη μιλφο γκιλφ με ιδιαιτερο σωματότυπο
Η γνωστη Φλώρα η οποια ειναι προκλητική - ψηλη με ωραιο κώλο
και η γνωστη επισης Αμάντα η ξανθιά μπομπα του μαγαζιού με το πυροβολο στηθος που εχει πλεον γινει 4άρι παρακαλω.
ΟΛΕΣ έχουν δοκιμαστεί και όχι μόνο μια φορά... την Αμάντα την έχω ξεσκίσει αρκετές. Και επειδη θυμόμουν οτι ειναι καλο στανταράκι πηγα απευθειας αποψε για αυτήν.
Ηρθε η Αμάντα λοιπόν , και αρχισαμε τα χάδια , της έβαλα το χέρι στο πούτσο μου κ άρχισα να τη φιλάω στο στόμα. Αυτη πηγε να πει της τιμές αλλα της το βούλωσα το στόμα με τη γλώσσα μου. Αρχικα ηταν λιγο ξαφνιασμένη αλλα μετα ανοιχτηκε και αρχισαμε να φιλιομαστε παθιασμένα ενω την ειχα να μου τρίβει το πρησμένο πουτσο έξω απο το παντελόνι ενω άρχισε να μ κατεβάζει σιγα σιγα το σουτιέν της !!! Πωπω ρε πουστη τα ειδα όλα. Αν και στην αρχη ειχα στο μυαλο μου οτι θα πιω απλα ενα ποτό και θα φυγω κ θα πάω σημερα σε κανα μασάζ.... η πουτσα μου έγινε κάγκελο και της ειπα να πάμε μέσα φυσικά να τηνε γαμήσω !!!
....δεν μάσησα στα 80-100αρια που ζητησε αρχικά και καταληξαμε πολυ γρηγορα στο 60αρι. ΠΠηγαινε μέσα μ λεει στην καβάτζα κ έρχομαι....
Αφου ήρθε παρέα με τα μπινελίκια.... μωρομάντηλα - καποτες και το ποτάκι της , έπεσε πάνω μου με κολλησε στο τοιχο κ αρχίσαμε να φιλιομαστε παθιασμένα. Μετα μου γυρισε το κώλο της μου τον έτριβε πάνω στο πούτσο μου πολυ πρόστυχα και εγω της χαιδευα το μουνάκι μέσα απο το κιλοτάκι της. Συνεχισαμε για 1-2 λεπτά να φασωνομαστε στα όρθια και να φιλιόμαστε με γλώσσα και άρχισα να βγάζω τη μπλούζα ενω κάτέβασα και το παντελόνι και πετάχτηκε απο μέσα ο ήδη χοντρος και πρησμένος πούτσος μου. Ειχα τρελαθεί απο τη καυλα και ηθελα να μου πάρει τσιμπουκι οπωσδηποτε.
Να φανταστειτε ακόμη και τώρα που τα γράφω έχω καυλώσει και θα ξανα έχυνα εύκολα και μια 3η φορά σήμερα.
Μου έβαλε τη καπότα έπεσε πάνω μου κ άρχισε να με τσιμπουκώνει με μανια ενω εγω την καρφωνα με το δαχτυλο μου στο μουνάκι της.
Μου επαιρνε δυνατό τσιμπούκι και εγω βογγούσα απο τη καύλα ενω της έπιανα και το κεφάλι. Της ζητησα να μου περάσει κ τα αρχίδια με τη παθιασμένη βρωμο γλωσσα της κ υπάκουσε ενω εγω ειχα αράξει και απολάμβανα αυτες τις στιγμές ηδονής που μου χάριζε.
Πηγε να ανέβει απο πάνω μου αλλα τη σταματησα λίγο... τι έπαθες μ κανει... περιμενε λιγο μωρο μου της κάνω γιατι με ολα αυτα π κάναμε μου έρχεται να χύσω. Α! Στην αρχη μου έκανε και ισπανική !!! Πριν το τσιμπούκι. Γενικα το Τσιμπουκι της πολυ καλο και δυνατό... ειναι τίμια ψωλορουφηχτρα.
Αφου συνέρχομαι λίγο και καταφέρνω να με ελέγξω και να μη χύσω γρηγορα... τη βάζω πάνω στο τραπεζάκι με ανοιχτά τα πόδια ... παιζω λιγο το πουτσο μου , το τριβω στο μουνί της και της τον χώνω εκει ανάσκελα , την έπαιρνα δυνατά τη καργιολα , ενω φιλιομασταν παθιασμένα με γλώσσα και της χουφτωνα και τις βυζάρες. Άρχισε να φωνάζει και ακουγόμασταν! Μέχρι που μετά απο 2 λεπτά (το πολύ) δεν άντεξα και έχυσα τα πάντα μέσα στη μουνάρα της. Πιθανολογώ οτι τελειωσα πιο γρηγορα σε σύγκριση με άλλες φορές καθώς έπαιξαν πολλα προκαταρκτικά κ χαμούρεμα στην αρχή ενω άλλες φορές εχω προλάβει να τη γυρισω και 2-3 στάσεις. Ειδικα στα 4 ειναι όνειρο να το ξεσκίζεις αυτο το μουνί και να του πιάνεις τα βυζόμπαλα ενω έχεις σκυψει πάνω της σαν λυσασμένος σκύλος.
Εμεινα μέσα της για κάνα λεπτό και αυτη με ειχε αγκαλια ενω συνεχίσαμε να ανταλλάζουμε ρομαντικά γλωσόφιλα τα οποια ειχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ οπως ελεγε και μια πορνο ψυχή απο εδω μέσα.
Η Αμάντα δεν έφυγε αμέσως έκατσε άλλο ενα 10λεπτο μαζί μου... και ειμασταν αγκαλίτσα με φιλιά κ χάδια λές κ ήμουν με τη γκόμενα μου (αυτη τη περίοδο ψηνω και ενα μουνάκι οπου να ναι θα το ξεσκίσω και αυτό αλλα μέχρι τοτε παιξαμε με την Αμαντούλα την καυλιάρα) πολύ καλή περίπτωση για την καβάτζα. Πέρασα φανταστικά. Ενω μου ειπε πως την έσκισα πολύ καλα κ της άρεσε.
Κοιτα να δεις ρε πουστη λέω... ακομη και κοκορικος να εισαι σε κάποια ερωτική συνεύρεση εάν το κάνεις καλά , δεν έχει σημασια πάντα ο χρόνος !
Επισης μου ειπε οτι έχυσα πάρα πολλά μέσα στη καπότα. Της λέω φαντασου την ειχα παιξει και το μεσημέρι και ειχα χύσει αλλα με καυλωσες πάρα πολύ μωρό μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2022
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.645
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Distro, olddog και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού