Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Ξενοδοχεία 40732
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Χώρος (γενικά)
 
6.0
Καθαριότητα
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
6.0
Διακριτικότητα
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη με γκομενάκι από Tinder!

Καθαρός ο χώρος αλλά γενικά εμένα το χαλί με χαλάει! Όσο να 'ναι η μοκέτα δεν ήταν και η πιο καθαρή του κόσμου! Κρεβάτι καλό, φωτισμός καλός, 2 καθρέφτες (μπροστά και πλάι για να βλέπεις τον εαυτό σου να γαμεί!), δώρο 2 νεράκια. Τηλεόραση την οποία δεν ανοίξαμε γιατί ήπιαμε μπύρες και πλακωθήκαμε στα ψωλογαμήσια άμεσα. Τα φάουλ ήταν στο μπάνιο όπου είναι μεν ευρύχωρο αλλά έχει ντουζιέρα χωρίς κουρτίνα και... άκουσον άκουσον... καθόλου κωλόχαρτο!!! Ευτυχώς είχε το γκομενάκι μαζί της χαρτομάντηλα και μωρομάντηλα. Επίσης, μόνο ΕΝΑ (Χμμμ;) ζευγάρι παντόφλες μιας χρήσης και 2 πετσέτες σε σφραγισμένα σακουλάκια.

Εξυπηρέτηση νορμάλ, τίποτα το σπουδαίο, ωραίο μουνάκι στην ρεσεψιόν πάντως. Με το που φτάσαμε, τυπάς πολύ περίεργος μπροστά μας έκλεινε δωμάτιο κι είπε στην ρεσεψιονίστ ότι περιμένει μια "Αλίκη" Κουλ Το ξενοδοχείο σχεδόν γεμάτο, ελάχιστα δωμάτια διαθέσιμα, πήρα απλό του 20άρικου.

Πάρκινγκ άνετο, πάρκαρα ακριβώς στο πλάι του ξενοδοχείου.

Αναμονή μόνο ο περίεργος τυπάς μπροστά μας!

Διακριτικότητα όπως σε όλα, τίποτα το σπουδαίο. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο διαπιστώνω ότι έχω ξεχάσει τους "σκούφους" στο αμάξι. Βγαίνω να κατέβω και στο ασανσέρ είναι ήδη 2 ζευγάρια! Αρχίδια διακριτικότητα, τέλος πάντων. Πλέον όμως ως χωρισμένος, στα παπάρια μου αν πέσω σε γνωστό!

Θα το ξανατιμήσω, σε καμιά σουίτα να δούμε τι παίζει κι εκεί.
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 lavro, xratsas, theodoros1977 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού