Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 35 10
Ξενοδοχεία 55320
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
6.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μια και έπρεπε να κινηθώ προς Γλυφάδα πλευρά,επέλεξα ως ξενοδοχείο συνάντησης το Μιράντα αν και συνήθως προτιμώ το Κρεολή.

Είσοδος λοιπόν σε έναν μοντέρνα διακοσμημένο χώρο υποδοχής με ευγενική (και όμορφη!) ρεσεψιονίστ η οποία μου δίνει δωμάτιο στον πρώτο όροφο.

Δεν έχω εικόνα για το πρόσφατο ή το παλαιότερο παρελθόν του χώρου αλλά αυτό που βρήκα ήταν ένα ωραίο δωμάτιο,ευρύχωρο,με φωτεινά χρώματα στους τοίχους και με μοντέρνα διακόσμηση που με παρέπεμπαν σε φρεσκοανακαινισμένη κατάσταση.

Κρεββάτι μεγάλο,σχεδόν υπέρδιπλο,ωραία επίπλωση,μεγάλων διαστάσεων τηλεόραση,επιτοίχιος καθρέφτης στο τελείωμα του κρεββατιού (σχετικά μικρός όμως) ήταν τα χαρακτηριστικά του κυρίως χώρου.

Μπάνιο μικρό σε γενικές διαστάσεις και η ντουζιέρα ακόμη πιο μικρή και δύσχρηστη σε σημείο που να μη μπορείς να κινηθείς με άνεση,με χαρακτηριστικό στοιχείο το ότι ακόμη και η εξωτερική γυάλινη πόρτα της δεν άνοιγε πλήρως βρίσκοντας στον νιπτήρα!

Στο μπάνιο υπήρχαν δύο ζευγάρια συσκευασμένες χάρτινες παντόφλες μίας χρήσης και μόνο δύο πετσέτες μπάνιου,συσκευασμένες κι αυτές.
(Λέω μόνο γιατί ως πελάτης σε κάποια άλλα ξενοδοχεία έβρισκα συνήθως δύο ζευγάρια,μία μεγάλη πετσέτα και ένα μπουρνούζι).

Πολύ καλή η ηχομόνωση του δωματίου από τον εξωτερικό θόρυβο της Ποσειδώνος αλλά ταυτόχρονα κακή η αντίστοιχη ηχομόνωση από τα διπλανά δωμάτια κάτι που έγινε αρκετά αντιληπτό από μία απλή συζήτηση των διπλανών "ενοίκων"-φανταστείτε δηλαδή πόσο θα ακούγονταν και σε περίπτωση που υπήρχε "μάχη"!!!

Κόστος δωματίου 23 ευρώ το οποίο και θεωρώ τσιμπημένο για τις γενικότερες παρεχόμενες υπηρεσίες-κρίση που κάνω βάζοντας και πάλι στην άλλη άκρη της ζυγαριάς τις πολύ καλές εντυπώσεις που μου έχουν αφήσει με το ίδιο κόστος άλλα παρόμοια ξενοδοχεία.

Σε γενικές γραμμές,το Μιράντα δίχως να είναι κάτι το ιδιαίτερο ή κάτι το ξεχωριστό σε χώρους ή σε υπηρεσίες είναι μία απλά καλή επιλογή για όσους κινούνται προς την περιοχή της Γλυφάδας.
P0
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, mad_max, iuakoya και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού