Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 53 10
Ξενοδοχεία 70484
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
9.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μιδας λοιπον ενα αποκκρυσμενο ξενοδοχειο απο την Αθηνα λίγο μετα την γέφυρα της Βαρυμποπης στον παραδρομο της Εθνικης οδου Αθηνων - Λαμιας, στο ρευμα εξόδου.
Υπαρχει υπαιθριο παρκινγκ σχετικα διακριτικο και η εισοδος γινεται απο την κεντρικη πορτα , η οποια ομως δεν ειναι ορατη απο τον κεντρικο δρόμο.
Μεγαλη ρεσεψιον και πολυ διακριτικη και γρηγορη εξυπηρετηση. Το απλο δωματιο κοστιζει 30 ευρω και απο εκει και πανω οι τιμες ανεβαινουν. Καθε δωματιο εχει δικη του τεχνοτροπιο και αισθητικη.
Δυστυχως τα δωματιο που κοιτανε στην Εθνικη οδο εχουν θεμα με το θορυβο που ερχεται απο την εθνικη.
Κατα τα άλλατο δωματιο ειναι ικανοποιητικο σε χωρους, δεν διεθετε ομως ντουλαπα για τα ρουχα, απλα ειχε μια κρεμαστρα πισω απο την πορτα. Επισης ειχε ξεχωριστη ντουζιερα και ξεχωριστο WC. Τηλεοραση φλατ, κλιματισμος οκ.
Καθαρα σεντονια , καλο κρεβατι , αλλα απουσια σε παντοφλες μιας χρησης- νομιζω οτι οταν δινεις τοσα λεφτα τουλαχιστον θα πρεπει το δωματιο να εχει και παντοφλες.
Δεν ειναι κακο, καθε αλλο , αλλα τα 30 ευρω τα θεωρω πολλα για αυτα που προσφερει και μπορω να τα δικαιολογησω σαν τιμη ,μονο και μονο λογω περιοχης μιας και εξυπηρετει Κηφιασια, Εκαλη κτλ...
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.746
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Andy Dufresne και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουνίου, 2015
..φίλτατε αν και συμφωνώ στα περισσότερα,επέτρεψε μου 2 παρατηρήσεις..1.η Ερυθραία -παραδόξως- κατοικείται κυρίως από μεροκαματιάρηδες,κι όχι πλούσιους..2.απίστευτη τσιγαρίλα στα δωμάτια..Να'σαι πάντα καλά..
16 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συμφωνω και στα 2 συναγωνιστη. καλη συνεχεια!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2