Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 11 10
Ξενοδοχεία 23309
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τοποθεσία :

Το ξενοδοχείο Marcos Hotel βρίσκεται στο Χαϊδάρι, πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα (δίπλα στο Διομήδειο Βοτανικό κήπο). Η πρόσβαση είναι γρήγορη και εύκολη.

Διακριτικότητα :

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, οπότε θα μπορούσε να τεθεί ένα θέμα διακριτικότητας, ειδικά για όσους μένουμε στην περιοχή. Τουλάχιστον, υπάρχει ευρύχωρο περιφραγμένο parking που σώζει την κατάσταση.

Περιβάλλων χώρος :

Είναι αρκετά περιποιημένο γύρω, με παρτέρια και δεντράκια. Ικανοποιητικό θα έλεγα.

Parking :

Υπάρχει δωρεάν parking (περιφραγμένο) στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου, με πολλές θέσεις στάθμευσης.

Κτίριο (εξωτερικά) :
Δείχνει σύγχρονο και περιποιημένο.

Lobby/Reception :

Άνετος χώρος υποδοχής, με ευγενικό, φιλικό και διακριτικό προσωπικό.

Δωμάτια :

Τα δωμάτια μου φαίνονται αρκετά προσεγμένα, τόσο σε διακόσμηση, όσο και σε διαρρύθμιση και εγκαταστάσεις (πχ. κλιματισμός που δουλεύει full). Είναι, όμως, σχετικά λίγα σε αριθμό και καλύτερα να έχετε κάνει κράτηση από καμια μέρα πριν. Δύο αρνητικά που βρήκα στα δωμάτια είναι ότι δεν είναι καλά εξοπλισμένα για διανυκτέρευση (πχ. δεν υπάρχουν κλινοσκεπάσματα στη ντουλάπα) και έχουν, σημαντικό για εμένα, θέμα με την ηχομόνωση...Επίσης, παρόλο που το δωμάτιο ήταν, γενικά, καθαρό (πχ. ταινία ασφαλείας στην τουαλέτα και σφραγισμένες πετσέτες), φαινόταν, ωστόσο, ότι το κρεβάτι είχε στρωθεί βιαστικά και πρόχειρα, όπως όπως για να μας εξυπηρετήσουν στο καπάκι από τους προηγούμενους - θα προτιμούσα να μου έλεγαν ότι δεν ήταν διαθέσιμο εκείνη την ώρα και να έπαιρνα ένα απλό δωμάτιο.

Service :

Φιλική και διακριτική εξυπηρέτηση. Το menu έφτασε γρήγορα...

Τιμές :
Μου φάνηκε προς την οικονομική μεριά η χρέωση. Για 6 ώρες διαμονή, σε deluxe δωμάτιο, με παραγγελία μία φρουτοσαλάτα, ένα perrier και δύο coca colas, πλήρωσα σύνολο 44 ευρώ. Δίνουν και εμφιαλωμένο νερό δωρεάν.

Συμπέρασμα; Δεν είναι άσχημη επιλογή και, δεδομένου του ότι είναι κοντά στην περιοχή μου, μπορεί να το ξαναπροτιμήσω. Το μόνο που με χάλασε, αρκετά όμως, ήταν η κακή ηχομόνωση.
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού