Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 9 10
Ξενοδοχεία 19264
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τοποθεσία :

Το ξενοδοχείο Captain's, βρίσκεται στο Χαϊδάρι, ακριβώς μετά τη στροφή, πάνω από την Εθνική, για Σκαραμαγκά. Δε μπλέκεις με στενά και γειτονιές - φτάνεις κατευθείαν κινούμενος μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, οπότε θα χαρακτήριζα πολύ εύκολη την πρόσβαση.

Διακριτικότητα :

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια πολύ αραιοκατοικημένη περιοχή (Σκαραμαγκάς), όπου βρίσκεις μόνο ξενοδοχεία ημιδιαμονής και βενζινάδικα, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να σε δει κανένας να πηγαίνεις. Επιπλέον, υπάρχει και υπόγειο parking, για την απόλυτη διακριτικότητα.

Περιβάλλων χώρος :

Το κτίριο του ξενοδοχείου καταλαμβάνει, σχεδόν, ολόκληρο το οικόπεδο, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για πολλές παρεμβάσεις. Ωστόσο, μια αξιοπρεπή εμφάνιση εξωτερικά, την έχει.

Parking :

Υπάρχει δωρεάν parking, τόσο στο επίπεδο του δρόμου, όσο και υπόγειο, για ακόμα μεγαλύτερη διακριτικότητα.

Κτίριο (εξωτερικά) :
Δείχνει σύγχρονο και περιποιημένο.

Lobby/Reception :

Άνετος χώρος υποδοχής, με ευγενικό και διακριτικό προσωπικό.

Δωμάτια :

Πολύ καλά εξοπλισμένα δωμάτια, με κλιματισμό που δουλεύει, επιλογές φωτισμού, βιτρό, σφραγισμένες πετσέτες - μπουρνούζια κλπ. Μέχρι και άλατα μπάνιου για το τζακούζι έχει! Πρόβλημα ηχομόνωσης, δεν διαπίστωσα - και ήταν και σε μέρα αιχμής για τις κρατήσεις. Μου άρεσαν, γενικά...

Service :

Άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση, χωρίς σχολιασμούς και αδιακρισία. Έχει ποικιλία στο menu, με αρκετά ποιοτικό φαγητό (για το είδος του ξενοδοχείου). Η εξυπηρέτηση ήταν λίγο αργή, αλλά είχα πάει και σε μέρα και ώρες αιχμής, οπότε μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα υπό κανονικές συνθήκες.

Τιμές :
Ο χρόνος στα δωμάτια κοστίζει, περίπου, όσο σε όλα τα normal ξενοδοχεία ημιδιαμονής. Το menu μου φάνηκε κάπως τσιμπημένο...
Για διανυκτέρευση σε απλή σουίτα (έχει και μια μεγάλη με διπλό τζακούζι, αλλά ήταν κλεισμένη), με μενού 2 μερίδες φαγητό, ένα αυγό, μια σαλάτα εποχής, 1,5 λίτρο εμφιαλωμένο νερό, ένα μικρό μπουκάλι κρασί και μία σόδα, πλήρωσα σύνολο 90 ευρώ.

Συμπέρασμα; Γενικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις παροχές στο Captain's και δεν έχω να επισημάνω κάποιο βασικό μειονέκτημα. Γνωρίζω, μόνο, ότι τα απλά δωμάτια είναι, σχετικά, μικρά, οπότε προτείνονται μόνο για 1-2 ώρες. Όποτε θέλω, πάντως, κάτι σε σουίτα, στην περιοχή μου, μπορεί να το προτιμήσω ξανά.
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού