Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 16 10
Ξενοδοχεία 39905
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τοποθεσία :

Το ξενοδοχείο Bora Bora, βρίσκεται κάπου στη Ν. Φιλαδέλφεια, ακριβώς δίπλα από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Έχει, σχετικά, καλή πρόσβαση, λοιπόν, γιατί είναι αρκετά κοντά στο Κέντρο της Αθήνας και πάνω στην Εθνική Οδό. Για εμένα, όμως, που έρχομαι από Δυτική Αθήνα, είναι και λίγο μακριά και έχει και κάπως δύσκολη πρόσβαση, γιατί είναι προς το αντίθετο ρεύμα και πρέπει να περάσω από κάτι μυστήριους κόμβους, κάτω από την Εθνική Οδό. Επίσης, και μετά τον κόμβο, πάλι πρέπει να ψαχτείς λίγο, μέχρι να βγεις στον παράδρομο που οδηγεί στο ξενοδοχείο.

Διακριτικότητα :

Εκεί που είναι το ξενοδοχείο, δεν έχει πολλά σπίτια γύρω και είναι και σε αδιέξοδο, οπότε δεν κυκλοφορεί, σχεδόν, κανένας, τις περισσότερες φορές.
Το parking του βρίσκεται μπροστά και πίσω από το κτίριο, αλλά πάνω σε δρόμο (και στις δύο περιπτώσεις), οπότε, μας τα χαλάει λίγο, σε θέμα διακριτικότητας εκεί. Πίσω είσοδο, δε θυμάμαι αν έχει...
Θέμα ηχομόνωσης, δε γνωρίζω αν έχει, γιατί, όταν πήγα εγώ, δεν είχε, σχεδόν, καθόλου πελάτες. Η κίνηση από την Εθνική Οδό, πάντως, δε μπορώ να πω ότι ακουγόταν - τουλάχιστον, από τα δωμάτια στην πίσω πλευρά του κτιρίου.
Το προσωπικό στη reception, πάλι, δε ρωτάει τίποτα και δε σχολιάζει καθόλου και μπράβο τους - για τις καμαριέρες δε γνωρίζω, γιατί δεν τις χρειάστηκα.

Περιβάλλων χώρος :

Δεν έχει και πολλά πράγματα, αλλά υπάρχουν κάτι όμορφα φοινικόδεντρα γύρω γύρω και κάποια άλλα φυτά, σε μικρά παρτέρια, δίπλα στην επίστρωση του parking. OK, καλά είναι...

Parking :

Έχει (δωρεάν) parking, μπροστά και πίσω από το κτίριο (το πίσω έχει και στέγαστρο), με αρκετές θέσεις και μπορείς να μπεις και με τη μούρη του αυτοκινήτου, κατευθείαν από το (πλατύ) δρόμο. Μια χαρά...

Κτίριο (εξωτερικά) :

Έχει πρόσοψη και άλλες δύο όψεις. Οι όψεις του έχουν εξώστες, διακριτικό φωτισμό και γενικά δείχνουν ένα μοντέρνο κτίριο.

Lobby/Reception :

Ο χώρος υποδοχής είναι μεγάλος, με ζεστή - νεοκλασική σχεδίαση. Υπάρχουν κεριά, καναπέδες, TV και ένα , ενδιαφέρον, ενυδρείο...

Δωμάτια :

Στα δωμάτια, μπορείς να πας και μέσω ανελκυστήρα.
Τα απλά δωμάτια που έχει (δε γνωρίζω αν υπάρχουν και σουίτες εκεί) είναι καθαρά και έχουν και δικό τους, το κάθε ένα, μικρό μπάνιο (το οποίο, προσωπικά, δε χρησιμοποίησα, γιατί μόλις είχα φτάσει καθαρός από το σπίτι μου και δε μείναμε για δεύτερο γύρο - οπότε, δεν έχω άποψη). Υπάρχει, σε όλα, TV, A/C και καθρέφτης (όχι πάνω, όμως). Τα κρεβάτια, νομίζω, είναι όλα ορθογώνια (δεν έχει και με στρώμα νερού).
Γενικά, από εξοπλισμό έχουν μόνο τα βασικά πράγματα και είναι σε ουδέτερα χρώματα όλα. Δε με χαλάει κιόλας...

Service :

Στη reception μας εξυπηρέτησαν εύκολα, άμεσα και με διακριτικότητα.
Room service, δε χρειαστήκαμε - δεν έχω άποψη.

Τιμές :

Είναι οικονομικό για όλα αυτά που προσφέρει.
Ενδεικτικά, για 1 ώρα, σε απλό δωμάτιο, πλήρωσα 20 € - not bad at all!
Προσφορές κλπ. συνήθως ΔΕΝ έχει.

Συμπέρασμα; Πολύ καλά, στο δικό μου βιβλίο! Αν είχε και λίγο καλύτερη πρόσβαση, μπορεί να το προτιμούσα συχνότερα.
1,5 ώρα μόλις, έχω κλείσει σε αυτό το ξενοδοχείο - οπότε, συγχωρέστε μου κάποιες παραλείψεις, που είναι αναμενόμενες.
Το καλύτερο ήταν (μάλλον, άσχετο με το ξενοδοχείο), ότι σε εκείνη την πρώτη επίσκεψή μου στο Bora Bora, ξεκίνησε, ουσιαστικότερα, μια ωραία γνωριμία, με την κοπέλα που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.

Αυτάαα...!
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού