Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 9 10
Ξενοδοχεία 28031
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Χώρος (γενικά)
 
1.0
Καθαριότητα
 
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
1.0
Διακριτικότητα
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Καλό μήνα σε όλους. Φυσικά και δεν είμαι εγώ που θα κρίνω την αντίληψη της παρέας εδώ μέσα, ούτε βέβαια θα εφαρμόσω την ευγονική στο site. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΕΣ, αλλά που και που πρέπει να στοχεύουν και στην καλυτέρευση του συνόλου. Όταν προοδεύει το σύνολο, προοδεύει και το άτομο. Το ανάποδο, δεν συνέβη ΠΟΤΕ.

Ξεκίνησα με νεύρα, και θα συνεχίσω.

Μου έρχεται ένα κάτι από deals και τα συναφή σπασταρχιδοσάιτ, για προσφορές και φθηνά και καλά, προϊόντα και υπηρεσίες. Το εν λόγω χοτέλι λοιπόν με κάτι φωτογραφίες, σαν και αυτές που έχει στο σάϊτ του αλλά και εδώ μέσα, (οι οποίες ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να τις ελέγχει...τι είπες τώρα ρε μεγάλεΚεφάλι σε τοίχο!Θυμός) έκανε προσφορά 3€ στο δωμάτιο για διαμονή 4 ωρών δηλ. από 15 € σε 12 €. Δεν έχω ξαναψωνίσει από διάφορα τέτοια σάϊτ, όπως και τώρα δεν το έκανα. Λέω στην κοπέλα να βρεθούμε εκεί και όχι στην σιγουριά του παρακάτω στην Ιπποκράτους 10στερου, από θέμα συμπεριφοράς, περιβάλλοντος δωματίου κλπ., το οποίο ήταν και η επιλογή της.
Δεν την ακούω και επιμένω για εκεί. Στέλνω από το μέιλ μου μία μέρα πριν για κράτηση ενός δωματίου με το όνομά μου και το κιν. τηλ.
Καμία απάντηση, μέχρι που ήρθε η ώρα να πάω. Πρώτη εξωτερική εντύπωση πολύ άσχημη. Οι συρόμενες πόρτες με τον καθρέπτη μου έφεραν εικόνες από άλλες καταστάσεις (άσχημες φυσικά) και η εικόνα του ξεν/χείου μου θύμιζε παλιά παρατημένα ξεπεσμένα αρχοντικά. Μπαίνω μέσα. Ζητάω δωμάτιο. Σκοτεινός χώρος, με ένα σκυμένο κεφάλι, να με ρωτάει αν θα είναι για λίγο. Ναι, απαντάω. Δεν θα το αγοράσω, συνεχίζω χαμογελώντας. Όσο σχολίασε αυτός, άλλο τόσο και εσείς που διαβάζετε αυτήν την γαμοκριτική.
Ανεβαίνω και μπαίνω στο δωμάτιο, μετά από διαδρόμους και πόρτες κλειστές με βελάκια...Χμμμ;
Ενα μωβ σκοτάδι όταν μπήκα μέσα. Θυμήθηκα κάτι παλιά μπουρδέλα στην Αχαρνών και στην Φυλής, την εποχή που ο Στάθης Ψάλτης γύριζε ταινίες σε ντισκοτέκ...
Πατάω διακόπτη για λίγο παραπάνω φως και η λάμπα τρεμόπαιζε. Ευτυχώς δεν ήταν "νέον" για να ακούω και τον εκνευριστικό ήχο.
Η οθόνη υπολογιστή, που λένε για TV, είναι για εκεί κοντά να βλέπεις, στο όρθιο, γιατί αν ξαπλώσεις ή δεν θα πιάνει το τηλεκοντρόλ, ή δεν θα βλέπεις. Του δικού μου η/υ η οθόνη είναι διπλάσια, που δεν είμαι και πολύ φαν της τεχνολογίας, ούτε hiend-ας.
Το στρώμα στο κρεββάτι θύμιζε ταινίες ασπρόμαυρες, που τα γέμιζαν με στάχυα. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ. Δεν υπήρχε εκατοστό ίδιο με το διπλανό του. Από την μία ακρή στην άλλη υπήρχε μια κλίση, σαν το βαμβάκι του στρώματος να έχει μαζευτεί στη μια μεριά. Έκανες άνετα τσουλήθρα, εάν δεν φοβόσουν το σκοτάδι. Χαμογέλα να δούμε τα δόντια από το μπλακ λάιτ, ωστε να ξέρουμε που είναι το τέρμα της κατηφόρας...
Δεν μιλάω για μαξιλάρια (2) που στην ουσία ήταν 2 θήκες για να καλύπτουμε την ασχήμια. Δύο λεπτά μαξιλάρια που ούτε αν τα δίπλωνες στην μέση δεν πλησίαζαν τον όγκο ενός κανονικού μαξιλαριού.
Η κατάσταση σώθηκε και δεν έβαλα μείον (-), όπως κάποιοι καθηγητές με αρχίδια που είχα στην ζωή μου, και όχι αρχίδια καθηγητές που είναι σήμερα, το οτι είχε συσκευασμένες πετσέτες στο μπάνιο και σώματος και προσώπου. Δείγμα καλής υγιεινής, αλλά πολύ ακριβής, όπως αποδείχθηκε.
Κατεβήκαμε μαζί και το απίστευτο τυπάκι μου ζητάει 25 ευρώ, για 1,5 ώρα. Φυσικά δεν μπορούσα να κάνω κουβέντα, γιατί ήταν στα 2 μέτρα η κοπέλα (ασήμαντος λόγος) και επειδή ξέρω πως δεν είμαι και στην καλύτερη φάση μου, για διαχείρηση θυμού (πολύ σοβαρός λόγος).
Τώρα τι έγινε η κράτηση που έκανα και η πολυδιαφημιζόμενη SUPER τιμή των 12 € στα χλιδάτα δωμάτια που διαφημίζει, μην με ρωτάτε. Δεν ρώτησα.
Συνεχίζω με τις κριτικές.

Καλό και Καθαρό..Αλλα.. (δεν με τίποτα ...)

Παλεύεται (ούτε με το Σουγκλάκο...)

Μέτριο (με ποιο κριτήριο το άριστο...)

Καθαρό και ωραίο (ωραίο ?????)

Καλή Περίπτωση (με λίγο χόρτο, όλα ομορφαίνουν...)

Αρ. Δωμ. 204.

Τα τελευταία 25 € που πέταξα για τα γάματα ξενοδοχεία.
Να πάνε στο διάολο πια, όλοι αυτοί οι εμπορίσκοι της κακιάς ώρας.
vendetta88
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
3
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2014
xaxaxaxxaxaxa καλά ρε φίλε δεν μπορούσες και εσύ να βρεις κάποιο καλύτερο ξενοδοχείο να πας; Κέντρο τώρα τι περίμενες;
Ι
Ιεραπόστολος
07 Μαρτίου, 2014
αν δεν αγορασες το κουπονι της προσφορας πως περιμενεις να σου το δωσει στα 12ε??
07 Μαρτίου, 2014
ακουσα οτι παρεχει και πρωινο
ταραμα με ψωμι και ενα ποτηρι ζεστο νερο
απλα πρεπει να μεινεις για 2 μερες για να ισχυει η προσφορα
07 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φίλε μου έχει και καλά και τίμια ξεν/χεια στο κέντρο. Αλλά με 25 € όχι.
07 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εάν διάβασες καλά, η προσφορά είναι απο 15 € σε 12 €. Δεν λέει οτι η τιμή είναι 25€. Και ναι, δεν αγόρασα το κουπόνι, αλλά έστειλα μέιλ, που εξηγούσα κάποια πράγματα και απάντηση δεν πήρα για 24 ώρες, αλλά ούτε ακόμα που έχουν περάσει τόσες μέρες. Εάν κάτι με ενδιαφέρει, παίρνω τηλ. την επιχείρηση και εξηγούμαι. Εάν μπορεί να μου κάνει τις ίδιες τιμές, χωρίς κουπόνι, έχει καλώς, αλλοιώς δεν μπαίνω στην διαδικασία αγοράς κουπονιού. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις τιμές. Δεν γίνεται όμως να πουλάς κάτι στα 15 € και με προσφορά 12, και όταν πας εκεί να σου λέει 25. Ημαρτον τι δεν καταλαβαίνετε. 25 € έχουμε πληρώσει άπειρες φορές. Αλλά 25, για κάτι που το ίδιο προϊόν το πουλάς 15,αντί για 0€, πάει πολύ.
Δεν νομίζεις????
07 Μαρτίου, 2014
Για τα λεφτα του.. μια χαρα ειναι το χοτελι...
Μαλλον εσυ δεν ηξερες πως γινεται το 8εμα με τα κουπονια...
Πρεπει να το εχεις αγορασει... κ εκτυπωσει... να κανεις μια κρατηση ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ... κ μετα ολα ΟΚ!
Το ειχα χρησιμοποιησει κ εγω... για διανυκτερευση... 25€ !!! Κουλ
07 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΑΝ καταλαβα σωστα απο την κριτικη σου,εσυ δεν εκανες καμια νυξη οταν μπηκες για το mail που τους εχεις στειλει.αν διαβασεις τους ορους αυτων των προσφορων το λεει ξεκαθαρα "η προσφορα ισχυει μονο με την αγορα κουπονιου".αρα γι αυτους ησουν ενας οποιοσδηποτε πελατης.και φευγοντας,επρεπε διακριτικα να παραπονεθεις για την τιμη,εφ οσον θεωρουσες οτι σε χρεωσε ακριβοτερα.δηλαδη αν σου ζηταγε 50 ευρω,θα τα εδινες επειδη ηταν η κοπελα κοντα και θα ακουγε?
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7