Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Ξενοδοχεία 128517
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κυριακατικη επισκεψη στο ξενοδοχειο και λογω ημερας η σταθμευση ηταν πανευκολη στην περιοχη.διαθετει και ενα μικρο χωρο παρκαρισματος διπλα του αλλα και μεσω μετρο η προσβαση ειναι ευκολη.
παραλαβη κλειδιου-καρτας και τηλεχειριστηριων αμεσα απο τους ευγενεστατους ρεσεψιονιστ καθως δεν περιμενε αλλος πριν απο μενα και ανεβασμα στον β' οροφο.το δωματιο πεντακαθαρο αλλα οχι ιδιαιτερα ευρυχωρο.μεσαιου μεγεθους.ακουγεται ραδιοφωνικος σταθμος απο ηχεια και υπαρχουν διακοπτες στον τοιχο για αλλαγη ή ρυθμιση ηχου.εγω απλα το εκλεισα.
απο δυο μπουρνουζια,παντοφλες και μεγαλες πετσετες σφραγισμενα και δυο μικροτερες πετσετες ασφραγιστες.μικρη τηλεοραση στον τοιχο,μια πολυθρονα και κρεμαστρα στον τοιχο για τα ρουχα αλλα οχι ντουλαπα.και ενα προφυλακτικο στο κομοδινο.εχει πολλες επιλογες για το φωτισμο του και μπορεις να κανεις διαφορους συνδυασμους.
η ντουζιερα του ευτυχως ειναι καλυμμενη με τζαμι και πιο χαμηλα απο το δαπεδο,οποτε κανεις το μπανιο σου χωρις το αγχος να πλημμυρισει ο χωρος και να γλυστρισεις.σαπουνακια και αφρολουτρο απο ενα ομως και δεν φτανουν! επισης στο συγκεκριμενο δωματιο το 209,ο νιπτηρας βρισκεται αριστερα απο το κρεββατι και ειναι ορατος απο εκει.δεν ειναι κατι σημαντικο αλλα μου ερχοταν καπως να τον βλεπω απο το κρεββατι.απ οτι εχω δει στις φωτο του site του σε αλλα δωματια ειναι με διαφορετικη διαμορφωση ο χωρος του μπανιου.
οταν μπηκα στο δωματιο,βρηκα μισανοιχτη την μπαλκονοπορτα,προφανως για να αεριζεται το δωματιο.κλεινοντας τη ειδα οτι το δωματιο βρισκεται στην πισω πλευρα του ξενοδοχειου και σε αποσταση αναπνοης βρισκεται η διπλανη πολυκατοικια και στα μπαλκονια καθοταν κοσμος!! προσωπικα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν δινω λογαριασμο σε κανεναν και δεν κρυβομαι απο κανεναν,απλα το αναφερω!
Γενικα εμεινα ευχαριστημενος απο το ξενοδοχειο και θα το ξαναπροτιμησω την επομενη φορα αλλα θα επιλεξω καποιο αλλο δωματιο του.η τιμη του ειναι στα 24 ευρω!
Μέλος
Εγγραφή:
13 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
4
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού