Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 169 10
Ξενοδοχεία 132821
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κυριακατικη επισκεψη στο ξενοδοχειο.κινηση ελαχιστη στους δρομους και ευκολο παρκαρισμα σε στενακι,στα 30 μετρα.ενημερωση για την τιμη 22 ευρω απο το ρεσεψιονιστα,παραλαβη κλειδιου και τηλεκοντρολ tv kai a/c και μεσω του μοναδικου και μικρου ασανσερ ανεβασμα στον πεμπτο οροφο.γενικα ησυχια στην εισοδο και στο διαδρομο του οροφου,ουτε εξωτερικοι θορυβοι ακουγοντουσαν.
το δωματιο ηταν μικρο αλλα ομορφα διακοσμημενο,με αρκετες επιλογες στον φωτισμο.μεγαλο κρεββατι και μια πολυθρονα,τηλεοραση στον τοιχο και a/c με αψογη λειτουργια! μια απογοητευση ηρθε στο μπανιο,οπου ο χωρος της ντουζιερας ηταν δυο ποντους πιο χαμηλος απο το δαπεδο και χωρις να καλυπτεται απο κουρτινα!!! ηθελε πολυ προσοχη για να μην γεμισει ο τοπος με νερα! απορω γιατι ενω η λυση ειναι ευκολη και οικονομικη γιατι δεν βαζουν μια κουρτινα τουλαχιστον! παντως πεντακαθαρο και το μπανιο και το δωματιο.
στο τραπεζακι του δωματιου υπηρχαν απο δυο μπουρνουζια,πετσετες μεγαλες και μικρες και παντοφλες μιας χρησης.επισης ενα μπουκαλι νερο με δυο ποτηρια.
μια ελλειψη υπηρχε στις κρεμαστρες της ντουλαπας(μονο τρεις) και μιας και πολλα τα ρουχα λογω χειμωνα,τα αφηνεις και στην πολυθρονα.
Πληρωμη στην αναχωρηση οπου ηταν ετοιμη και χειρογραφη αποδειξη!!! Γενικα εμεινα ευχαριστημενος απο την παραμονη και τις ανεσεις με μονη εξαιρεση της ντουζιερας! Κοντα βρισκεται και ο σταθμος μετρο Μεταξουργειο,οποτε βολευει και η προσβαση χωρις αυτοκινητο τις καθημερινες.Αν και στο site του αναφερει χωρο παρκινκ στην πισω πλευρα του.
Μέλος
Εγγραφή:
13 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
4
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2013
Ναι υπαρχει parking απο πισω...με διακριτικη εισοδο φατσα στο ανσανσερ!
S
Sc0rpi0s
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1