Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 10 10
Ξενοδοχεία 26861
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
5.0
Διακριτικότητα
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική, σε κάποια πεδία έβαλα το ανώτερο ή κατώτερο επιτρεπόμενο (νέος γαρ), θα έβαζα περισσότερο στην καθαριότητα και στον χώρο (γενικά) αλλά θα έβαζα λιγότερο στο parking.

Επαγγελματικό σεμινάριο στο κέντρο, σε ξενοδοχείο στην Μιχαλακοπούλου και τυχαία συνάντηση με παλιά γνωστή που δεν ξέρω πως έτυχε και δεν είχαμε βγάλει ακόμα τα μάτια μας. Διάλλειμα για φαγητό, πίνουμε τις μπυρίτσες μας και το αποφασίζουμε. Πηγαίνει πρώτη η κυρία, παίρνει δωμάτιο και μου στέλνει sms με τον αριθμό. Όταν πήγα με ρώτησαν σε ποιο δωμάτιο πηγαίνω, κάτι κοίταξαν και μου έδωσαν το ΟΚ. Ασανσέρ στενό, δωμάτιο και βουρ στο κυρίως πιάτο ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης.

Μεγάλο δωμάτιο, πεντακάθαρο, γενικά είναι ξενοδοχείο που δεν θυμίζει ημιδιαμονής. Ωραίο κρεββάτι, κομοδίνα, απέναντι ένα γραφείο με ένα σκαμπό και στην δεξιά πλευρά μία πολυθρόνα. Προσωπικό μείον η έλλειψη μεγάλων καθρεφτών αλλά είπαμε, δεν μοιάζει με γαμιστρώνα.

Είπαμε για χώρο και για καθαριότητα, πάμε στο service: Παραγγείλαμε 2 μπουκαλάκια με εμφιαλωμένο νερό, άργησαν υπερβολικά σε σημείο να ξαναπάρουμε να δούμε μήπως τα ξέχασαν. Εν μέρει τους δικαιολογώ γιατί όπως είδα αργότερα το μπαρ ήταν γε-μά-το.

Πρόσβαση/parking: Πρόσβαση πανεύκολη αλλά parking Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Αναμονή: Κανένα θέμα γιατί δεν πήγα πρώτος.

Διακριτικότητα: Είναι πάνω στο φανάρι σε κάθετο στην Αλεξάνδρας δρόμο. Νομίζω ότι έχει κι άλλη είσοδο για το μπαρ (και για ξεκάρφωμα) αλλά ούτως ή άλλως δεν με προβληματίζει. Στα συν στην διακριτικότητα to ότι μοιάζει για κανονικό ξενοδοχείο. Για παράνομα ζευγάρια μάλλον θα είναι πρόβλημα όμως.

Τιμή δεν ξέρω, το χρέωσε η κύρια στην κάρτα της.

* Είναι το καλύτερο απ' όσα έχω πάει στο κέντρο αλλά κρατάω επιφύλαξη για το αν είναι το καλύτερο στο κέντρο γιατί θέλω να επισκεφτώ ένα ξενοδοχείο που δεν έχω πάει ακόμα.

ΥΓ: Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είχα μείνει με διανυκτεύρεση για πήδημα στο παρελθόν όταν είχε βγει προσφορά 39€ για ένα βράδυ, μέσω late offer. Δεν είχα γράψει κριτική γιατί δεν ήμουν ακόμα μέλος εδώ.

ΥΓ2: Είναι λίγο χάσιμο το ότι έχει 2 ασανσέρ. Κατέβηκα απ' το άλλο και βγήκα στο μπαρ, ένιωσα χαμένος Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Νίκος Τζαναμπέτης

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2013
Ωραίος τύπε και γάμησες και σου πλήρωσε το δωμάτιο.
Μάαααγκας! Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1