Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 5 10
Ξενοδοχεία 21869
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Χώρος (γενικά)
 
6.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Να αρχισω διαφορετικά. Αν σε δουν να μπαινεις-βγαινεις απο εκει, εισαι πραγματικα ΑΤΥΧΟΣ. Πολυ διακριτικο, το ξερουν μαλλον λιγοι, προσβασιμο, ησυχο.

Αν μενεις απο ανω γλυφαδα έως χαλάνδρι ειναι απο πλευρας χρονικης προσβασης εξαιρετικο μέσω της κατεχακη.

Η κλίση του παρκινγκ που ανεφερε ο εκλεκτος συνάδελφος ΠΥΡΑΥΛΟΣ ειναι ενα θεμα. Εγω το αντιπαρερχομαι πιανοντας την εκαστοτε σπερματοδέκτη αλλα μπρατσετα, δινοντας και ενα ρομαντικο τόνο στο επερχομενο ξέσκισμα.

Υπάρχουν 3 γωνιακα δωματια μεγαλυτερα των αλλων τα οποια και προτιμαμε. Η καθαριοτητα του χωρου - που ειναι αξιοπρεπεστατη- αδικείται από την παλαιοτητα του οικηματος. Το ιδιο effect εχει - η παλαιοτητα- και στην ηχομονωση. Το θέμα του πατωματος, σημαντικο. Προτεινω να βάλουν ένα πλαστικο - υποκαταστατο ξύλου- που ειναι φτηνο, πλενεται ευκολα και δινει μια ζεστασια στο χωρο.

Η απουσια ποτων ειναι θεμα. Εμενα το φαγητο δεν με ενοχλει διοτι δεν γαμαω ποτε με γεματο στομαχι. Αντιθετα, οι πολλες (γυφτο) ταβερνες γυρω προσφερονται για γευμα η δειπνο.

Μην πατε με ct/cg. Ειναι για πιο ζετ-εμ κατασταση η οποια και καμουφλαρει την σχετικη μιζερια που αναδυουν τα κτηρια της 10ετιας του 60.



Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
25
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού