Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 56 10
Ξενοδοχεία
74660
Γενική βαθμολογία
4.2
Χώρος (γενικά)
3.0
Καθαριότητα
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
5.0
Διακριτικότητα
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Το Μιδας ηταν ενα απο τα ξενοδοχεια που πηγαινα παλιοτερα αλλα δεν με κοβω να ξαναπατησω για διαφορους λογους γιατι πρεπει να βελτιωσουν πολλα πραγματα για να φτασει την κατηγορια value of money. Τις τελευταιες φορες που ειχα παει δεν εβρισκα θεση στο στριμοχτο παρκιν που εχει και χρειαστηκε να παρκαρω σε γυρω στενα. τα δωματια που ζηταω παντα ειναι απασχολημενα και μου δινουν οτι υπαρχει και οχι μονο αυτο ,μου εχει τυχει τοσες φορες να μυριζει τσιγαριλα απιστευτη και μετα να κοβο βολτες απο δωματιο σε δωματιο να βρω καποιο που ειναι κομπλε σε θεμα καθαριοτητας.Ηχομονωση δεν εχει οτι καλυτερο μιας και νιωθεις οτι περνεις μερος σε gangbang οταν πεφτουν ολα τα βογκητα απο τα δωματια, ενα αλλο θεμα ηταν και σε μερικα δωματια το A/C οπου ηταν καλυτερα να μην το αναβω και να εχω βενταλια γιατι δεν εκανε καθολου ψυξη.(ΥΓ. μην πουν την κλασικη δικαιολογια "δεν ξερεις να το ρυθμιζεις" γιατι δεν ειμαι 78 ετων αλλα 27++ και δεν χρειαζεσαι ECDL για να το ρυθμισεις) απλα ελεος.
Γενικα πρεπει να βελτιωσουν καποια θεματα γιατι τα χαλασανε απο τοτε που μαζεψε ξανα το κοσμο και θα τον χασουν πολυ ευκολα με τον ανταγωνισμο που υπαρχει στα γυρω ξενοδοχεια.
Γενικα πρεπει να βελτιωσουν καποια θεματα γιατι τα χαλασανε απο τοτε που μαζεψε ξανα το κοσμο και θα τον χασουν πολυ ευκολα με τον ανταγωνισμο που υπαρχει στα γυρω ξενοδοχεια.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού