Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Ξενοδοχεία 23015
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Χώρος (γενικά)
 
6.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μικρό σχετικά. Γωνιακό κτίριο. Σε βλέπουν στη γειτονιά (πολυκατοικίες, σχολείο). Παρκάρεις στα δρομάκια τριγυρω . Ή στο παρκινγκ του (2-3 θέσεις σύνολο) οπότε μπαίνεις διακριτικά. Νοικοκυρεμένο απέξω. Η είσοδος εσωτερικά δεν λέει πολλά, ούτε οι κοινοχρηστοι χώροι.

Τα δωμάτια 20 ευρώ. Έχει και ένα με 2πλό υδρομασαζ στα 30 ευρώ. Για 3-4 ώρες το δωμάτιο.

Δοκιμή του δωματίου με το jaccuzzi. To δωμάτιο έχει ξεχωριστά το δωμάτιο μπάνιου που έχει νιπτήρα, ντουζιέρα άνευ κουρτίνας, λεκάνη τουαλέτας. Μικρός σχετικά χώρος, έχω δει και μικρότερους όμως. Σχετικά νέα είδη υγιεινης.

Το κυρίως δωμάτιο είναι μάλλον μεγάλο και έχει μπανιέρα υδρομασάζ. Καινούργιο το σύστημα. Απλό στη λειτουργία.

Έχει επίσης A/C που δεν το δούλεψα (δεν μού δόθηκε και τηλεχειρηστήριο κιόλας). Μεγαλούτσικη TV με 2 κανάλια ενηλίκων καθώς και τα καθημερινά κανάλια. Φωτισμοί νορμάλ πάνω από το κρεβάτι. Ωραίος φωτισμός πάνω από τη μπανιέρα υδρομασάζ! Δεξιά από το κρεβάτι ντουλάπα με καθρέπτη που είναι ο δεξιός πλευρικός του κρεβατιού, και επιτοίχειο αριστερό καθρέπτη που είναι ο αριστερός του κρεβατιού. Πλευρικοί-αντικριστοί καθρέπτες δλδ –γουστάρω!. Κρεβάτι χαμηλό (θετικό στοιχείο για ημιδιαμονή! ). Γενικά τα έπιπλα δεν είναι τελείως καινούργια. Απλά, μοντερνα, φτηνά. 2 κομοδίνα. Έχει και ένα καναπεδάκι + 1 τραπεζάκι. Φωτιστικό μεγάλο (επιδαπέδιο) καλό. Νομίζω υπάρχει και τηλεφωνική συσκευή. Στο πάτωμα μοκέτα -όχι νεα. Πετσέτες ανοικτές 2 μεγάλες όχι νέες, και άλλες 2 μεγαλύτερες και καινούργιες (ανοικτές). Ατομικά σαμπουάν 4. Πιστολάκι μαλλιών δεν είδα, ούτε παντόφλες, ούτε μπουρνούζια. Τα σενδονια καθαρά μού φανηκαν. Όταν μπήκα ο αέρας στο δωμάτιο μύριζε τσιγάρο!

Νομίζω αξίζει τον κόπο στην τιμή αυτή εάν έχει κανείς 3-4 ώρες διαθέσιμες και αρκετές δυνάμεις για να αξιοποιήσει το χώρο. Εγώ πήρα τηλέφωνο και μου το κράτησαν εκ των προτέρων.

Α, περνάει και το τρόλευ 5 κοντά!
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού