Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 49 10
Ξενοδοχεία 55964
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το επισκέφτηκα 2 φορές στον τελευταίο μήνα. Όμορφος καθαρός και ανακαινισμένος ο χώρος μια και το κτίριο είναι αρκετά παλιό με άνετο πάρκιν αλλά με πρόβλημα στη διακριτικότητα. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να σκεφτούν την δημιουργία μιας ακόμα εισόδου στο πίσω μέρος όπου βρίσκεται το πάρκιν ώστε να προστατευθεί η είσοδος των παράνομων ζευγαριών από τα αδιάκριτα μάτια. Η κεντρική του είσοδος βρίσκεται μπροστά στη Λ. Ποσειδώνος και μέχρι να μπεις σε έχουν δει δεκάδες μάτια από τα αυτοκίνητα που διασχίζουν τον κεντρικό δρόμο.

Ο χώρος της υποδοχής άνετος και καθαρός και το σαλόνι διαμορφωμένο με κάποια χωρίσματα έτσι ώστε σε περίπτωση αναμονής για δωμάτια να υπάρχει μια σχετική διακριτικότητα. Δεν χρεάστηκε να περιμένω καθόλου αφού η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και σε έλαχιστο χρόνο ήμασταν στο δωμάτιο.

Το δωμάτιο καθαρό και περιποιημένο με μοκέτα που του δίνει μια ζεστή εικόνα μια και είναι καινούργια ακόμα. Δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια καθαρή εικόνα όταν παλιώσει η μοκέτα με δεδομένο ότι δέχεται μεγάλη υγρασία από το μπάνιο και βέβαια με το θέμα του καθαρισμού της. Πετσέτες σε σελοφάν οι οποίες μύριζαν όμορφα και ήταν απαλές στη υφή. Το μπάνιο άνετο και καθαρό με ντουσιέρα χωρίς τη βρωμερή κουρτίνα αλλά με τη κατάληλη κατασκευή ώστε να νερά να μην τρέχουν έξω. Θα Μπορούσε να υπάρχει ατομικό αφρόλουτρο και σαμπουάν αντί για το κλασσικό ατομικό σαπούνι που ήταν σε χάρτινη συσκευασία. Αν είχε και ατομικές παντόφλες ώστε να αποφύγουμε το ξυπόλητο περπάτημα θα ήταν τέλειο. Το κρεβάτι άνετο με καλό στρώμα για ευχάριστη διαμονή χωρίς περίεργους ήχους και τριγμούς κατά τη διάρκεια της μάχης.

Η τιμή του στα 24 ευρώ για 3ωρη διαμονή (δεν εμεινα παραπάνω για να σας πω αν υπάρχει επιπλέον χρέωση) και μάλιστα με απόδειξη. Σίγουρα η περιοχή είναι άνετη και παρκάρεις χωρίς πρόβλημα και ο χώρος είναι αρκετά καλός αλλά αν το έκαναν στα 20 ευρώ ώστε να πάνε και με το ρεύμα της κρίσης που αντιμετωπίζουμε θα έβαζα 10.



cosgeor
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
75
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2012
εχει και πλαϊνη εισοδο .. αν θυμαμαι καλα
10 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν είδα να υπάρχει άλλη είσοδος... Το θέμα της διακριτικότητας είναι κάτι που το αναφέρουν αρκετοί...!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2