Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 12 10
Ξενοδοχεία 49973
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σεξο-ραντεβού με φίλο, άρτι αφιχθέντα από Θεσσαλονίκη με το Κτελ. Χαμόγελο
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πολύ μικρό -σχεδόν ανύπαρκτο- στενό παράλληλα με την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Καμία σχέση με το κομμάτι της Ιουλιανού στην πλευρά της Πατησίων-Αχαρνών. Και όσες φορές έχω περάσει από Μαυρομματαίων δεν έχω προσέξει το συγκεκριμένο στενό, πόσο μάλλον το ξενοδοχείο. Από αυτή την άποψη υπάρχει αρκετή διακριτικότητα.

Ο κύριος της ρεσεψιόν μια χαρά ευγενικός μου φάνηκε εμένα. Χαμογελαστός, μας έδωσε δωμάτιο στον 4ο όροφο και μας είπε πως η τιμή είναι στα 25 ευρώ για 3 ώρες. Δίπλα έχει και άλλη αίθουσα αναμονής(ίσως και bar) πιο διακριτική. Ήταν σκοτεινή και άδεια όμως, αναμονή καμία οπότε. Το ασανσέρ μεγάλο, αλλά με σπασμένους καθρέφτες. Money Mouth

Το δωμάτιο αρκετά ευρύχωρο, καθαρό (όσο πρόσεξα, δεν πήρα και μικροσκόπιο Γλώσσα). Στρογγυλό, μεγάλο κρεβάτι στρωμένο με λεοπάρ βελούδινο κουβερλί και πολλά μαξιλάρια (κλασσικά και μεγάλα λεοπάρ). Λεοπάρ επίσης ήταν και οι κουρτίνες. Γλώσσα Πάνω στο κρεβάτι είχε κάποια extra σεντόνια διπλωμένα και μια εξτρα κουβέρτα διπλωμένη και αυτή, τοποθετημένη πάνω στην μοναδική ξύλινη καρέκλα του δωματίου. Καθρέφτης στο κάτω μέρος του κρεβατιού και 2-3 καθρέφτες σε σχήμα καρδιάς στο πλάι. Θέρμανση σχετικά καλή με καλοριφέρ και a/c. Το μπάνιο επίσης καθαρό με υγρό κρεμοσάπουνο, πιστολάκι και καυτό νερό στο ντουζ.

Η ηχομόνωση μηδαμινή. Χαρακτηριστικό ότι ακούγονταν βήματα, βρύσες/καζανάκια να τρέχουν και ψαρώναμε λες και πρόερχονταν από το δικό μας μπάνιο.Ντροπή Το πάρκινγκ στην περιοχή είναι δύσκολο, εγώ ωστόσο χρησιμοποίησα ΜΜΜ.

Συμπερασματικά, το ξενοδοχείο είναι ικανοποιητικό και το περίμενα λίγο χειρότερο διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια εδώ, αλλά δεν προτείνεται σε κάποιον που αρέσκεται σε πιο "λουξ" καταστάσεις (με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα). Είναι λίγο παρακμιακό όπως λέω και στον τίτλο και τα σημεία φθοράς(σπασμένες ξύλινες πόρτες, σωλήνες που τρέχουν, πρόχειρο βάψιμο τοίχων) που έχουν ήδη επισημανθεί είναι γεγονός. Στα 20 ευρώ (ή και 17 που είδα παρακάτω) θα ήταν πολύ καλή επιλογή.

*Εξυπηρέτηση προσωπικού, Αναμονή, Διακριτικότητα θα έβαζα ένα 8, αλλά δεν με αφήνει το σύστημα.
cunty
Μέλος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makis254

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού