Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Ξενοδοχεία 23011
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεύτερή μου επίσκεψη στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πριν 2 ημέρες κατά τις 7 το απογευματάκι (ίδια ώρα που είχε προηγηθεί και η πρώτη πριν κάνα τρίμηνο).

Το Roza βρίσκεται στην Αιγέως,ένα δρόμο μέσα από τη Θησέως στο τετράγωνο πριν από το ποτάμι τον Ιλισσό. Για τις ώρες που το επισκέφθηκα ήταν διακρητικότατο μιας και από τη μεριά της εισόδου έχει σχολεία και ένα συνεργείο τα οποία εκείνη την ώρα ήταν κλειστά. Για πρωινά δεν ξέρω αλλά και πάλι γειτονιά τελείως όπως είναι για παράδειγμα το Atlantic δεν είναι.

Από πάρκινγκ και τις δύο φορές πάρκαρα στο του ξενοδοχείου. Έχει δύο πάρκινγκ. Ένα μικρό 3-4 θέσεων και ένα μεγαλύτερο λίγο πιο κάτω καμιά 10αριά θέσεων τα οποία ποτέ δεν είναι γεμάτα. Το μικρό έχει το πλεονέκτημα ότι βγάζει ακριβώς στην πλαἴνή είσοδο οπότε δε φαίνεται ποιός βγαίνει από το αμάξι, εν αντιθέση με το άλλο που περπατάς και καμιά δεκαριά μέτρα γιατί είναι λίγο πιο πέρα και όχι κολλητά με το ξενοδοχείο.

Το παληκάρι στη ρεσεψιόν διακρητικός κι αυτός. Δε μου έτυχε να ζητήσω κάτι από το σέρβις του δωματίου γιατί όλα ήταν όπως έπρεπε οπότε με αυτόν οι τυπικές συναλλαγές κατά την είσοδο/έξοδο από το Roza (κλειδί, τηλεκοντρόλ, χρήματα). Επειδή ο κόσμος δεν το πολυχρησιμοποιεί, καμία από τις δύο φορές δεν περίμενα για δωμάτιο και παρά το γεγονός ότι προχτές είχε 3-4 αυτοκίνητα δεν είδα/άκουσα άλλους από διπλανά δωμάτια.

Στα του δωματίου τώρα. Και τις δύο φορές έτυχε να πάω σε διπλανά δωμάτια, τα 205-206, κι αν κρίνω από αυτά τα δωμάτιά του είναι μια χαρά. Κρεβάτι με πεντακάθαρα σεντόνια και κουβέρτες, καθαρή μοκέτα κάτω, θέρμανση μια χαρά από κλιματιστικό και καλοριφέρ και φυσικά καθρέφτες γύρω γύρω και στο ταβάνι για να απολαμβάνεις τη θέα κατά τη διάρκεια του σεξ. Τηλεόραση με όλα τα κανάλια συμπεριλαμβανομένου φυσικά και ενός με ερωτικές ταινίες. Στα του μπάνιου τώρα, το βρήκα και τις δύο φορές πεντακάθαρο, με άφθονο ζεστό νέρο και δύο μπουκαλάκια με αφρόλουτρο μιας χρήσης. Η ντουζιέρα του μου φάνηκε λίγο μεγαλύτερη και πιο άνετη από ότι άλλων ξενοδοχείων ημιδιαμονής αλλά μπορεί να ήταν και ιδέα μου.

Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο και ειδικά στα 20 ευρώ και όχι 22 ή 25 όπως άλλα φαντάζει η τέλεια επιλογή. Αν μου επιτρεπόταν από το σύστημα στις κατηγορίες Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους και Αναμονή τουλάχιστον θα είχα βάλει δεκάρια. Αν όχι σε όλες δηλαδή... πάντα με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες.

Καλή χρονιά και καλά να περνάτε!
Tux
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
19 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού