Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Ξενοδοχεία 128573
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνία τυχαία.

Πρώτη μου φορά στο εν λόγω hotel.

Πάρκαρα στο parking δίπλα απο το ξενοδοχείο και μπηκα από την πλαϊνή είσοδο. Σίγουρα parking και πλαϊνή είσοδος είναι στα θετικά του ξενοδοχείου. Αν βέβαια είναι full το 7-8θέσιο parking τη μάμησες γιατί αν βρεις να παρκάρεις αλλού κάνεις και τον σταυρό σου επειδή κυκλοφορούν περισσότεροι αλλοδαποί από τους Έλληνες εκει...

Αναμονή 0, απλά ζητησα το δωμάτιο και σε δευτερόλεπτα κρατούσα στο χέρι μου τηλεκοντρόλ για κλιματιστικό και TV (με 3 τσοντοκάναλα) και την καρτούλα του δωματίου. Όλα τα δωμάτια με ανοικτές πόρτες (πολύ έξυπνο γιατί μπαίνεις και τα χαζέυεις όλα) και στο ημίφως που επικρατεί τουλάχιστον δείχνουν πολύ καθαρά.

Το δωμάτιο μου είχε μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι, καθρέφτη στον απένατι τοίχο το οποίο έδινε "χώρο" στο σχετικά μικρό αλλά καλοσχεδιασμένο χώρο. Μπανιο με πετσέτες στα πλαστικά τους και ντουζιέρα με υδρομασάζ, και προφυλακτικό δίπλα από το κρεβάτι σε ραφάκι. Όλα καλα.

Μετά από λίγο έσκασε μύτη και το ραντεβού και όλα κυλίσανε όμορφά. Ένα επίσης καλό είναι το φως που υπάρχει στην βεράντα (αυτό που φαίνεται και στις φωτο , το οποίο αν δεν κλείσεις παντζούρια δίνει μια ωραία σιέλ ατμόσφαιρα στο δωμάτιο (τουλάχιστον σε αυτό που πήγα εγώ).

Ηχομόνωση μέτρια. Όποιος ανέβαινε τις σκάλες τον άκουγες καθαρά. Δίπλα μας βέβαια το δωμάτιο ήταν άδειο και δεν ξέρω αν ακούγεσαι την ώρα της μάχης...

24 ευρώ βέβαια δεν είναι πολλά αλλά με ένα 20ρικο νομίζω ότι θα ήταν ιδανικό.

Σίγουρα θα το επισκέπτομαι από δω και πέρα.
heland13
Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
16
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού