Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 6 10
Ξενοδοχεία 23605
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
6.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είναι η πολλοστή φορά που επισκέπτομαι αυτό το ξενοδοχείο... Βολική πρόσβαση κοντά στο κέντρο του Ωραιόκαστρου, καλή διακόσμηση και τιμή ανταγωνιστική (35€ αντί για 40€ σε λιγότερο χλιδάτα, όπως το "Αφροδίτη" στο Ρύσιο), το κάνουν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για μερακλήδες παντρεμένους.
Αρνητικό σημείο, που μου έδωσε την αφορμή για το σημερινό σχόλιο: Η πολιτική τιμών και η εξυπηρέτηση στον τακτικό πελάτη! Πιο συγκεκριμένα: Σε μια εποχή που όλες οι δουλειές δεινοπαθούν, οι σωστοί επιχειρηματίες πασχίζουν να κρατούν ευχαριστημένους τους πελάτες που "ακουμπούν" ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα στην επιχείρησή τους (κερασμένα ποτά, ελαστικότητα στο ωράριο, φιλική αντιμετώπιση κ.ά.)
Όχι όμως στο Galaxy! Ό,τι παραγγείλεις το χρεώνεσαι κανονικά και αν ξεπεράσεις έστω και λίγα λεπτά τις 6 ώρες χρεώνεσαι διανυκτέρευση! Ο δε υπάλληλος μετράει τυπικότατα το χρόνο παραμονής χωρίς να υπολογίζει ότι η όλη συμπεριφορά είναι γενικά αρνητική. Μετά το σημερινό, σκέφτομαι να δοκιμάσω και το Prestige, στην ίδια περιοχή.
antixoos
Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού