Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 9 10
Ξενοδοχεία 22224
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Χώρος (γενικά)
 
9.0
Καθαριότητα
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Γωνιακό ξενοδοχειάκι, πολύ κοντά στην πλατεία Αμερικής, με λίγα δωμάτια. Και τις δυο φορές που το επισκέφθηκα {Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι}, δεν είχε κίνηση {όπως κάποιες Παρασκευές βράδυ στον Πρίαμο, όπου περιμένεις στην ουρά για το κλειδί του παραδείσου Σπασίκλας}.

Στη reception, και τις δύο φορές ήταν ένας βαρύς τύπος, χωρίς να δημιουργεί αμηχανία με τον τρόπο του, παρά μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση. Κατά την αποχώρηση μου, έλειπε καθώς τον αντικαθιστούσε μια μεσήλικη κυρία.

Πήρα ένα δωμάτιο στον πρώτο όροφο. Το δωμάτιο είναι πρόσφατα ανακαινισμένο, το μπάνιο μικρούλικο αλλά με όλα τα comforts {και σεσουάρ}, δάπεδο ξύλινο κολλητό σε ζαχαρί απόχρωση σχεδόν απάτητο, καλολαδωμένο και σταθερό κρεβάτι, σχετικά καλή ηχομόνωση, φώτα ρυθμιζόμενα με ρότορα, και συνδυασμό σειράς spots για sentimental καταστάσεις. Τα παράθυρα έχουν φυμέ τζάμια, χωρίς εξωτερικά φύλλα, αλλά μόνο με κουρτίνες ρομάν. A/C καλό...

Η τηλεόραση ήταν μια μικρή LCD, αν θυμάμαι καλά, με όλα τα κανάλια {τα "επιμορφωτικά" κανάλια έλειπαν, αλλά έτσι κι αλλιώς γουστάρω περισσότερο χαμηλόφωνη μουσική για χαλί κατά την κλινοπάλη}.

Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς εκεί βρέθηκα με τη Cristina του Michel, και τη Denisa του Naughty_Cats...

tip.
ένα δωμάτιο έχει δίπλα στην ντουλάπα, ένα ξύλινο επίπεδο, που μπορεί άνετα να βολέψει για όρθιες στάσεις. Το 105 ή το 106. Όταν ξαναπάω, {ίσως σύντομα}, θα ενημερώσω εκ νέου...
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού