Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Ξενοδοχεία 26597
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Χώρος (γενικά)
 
9.0
Καθαριότητα
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
10.0
Διακριτικότητα
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το ξενοδοχείο προτάθηκε από συνοδό η οποία είναι παντρεμένη, δεν το ήξερα και εκ των υστέρων το ανακάλυψα στο site. Κινείσαι στη Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Πρέπει να στρίψεις αριστερά στην Καλαμακίου, μετά νομίζω στο δεύτερο στενό δεξιά και στη συνέχεια σε 3 ή 4 στενά δεξιά για να το δεις προς τα κάτω στο δεξί σου χέρι. Αν έρχεσαι από Γλυφάδα πρέπει να στρίψεις μετά το δρόμο του ξενοδοχείου προς τα πάνω και να κατέβεις. Συγκοινωνία για πήγαινε και έλα έχει, λίγο σχετική όμως, δηλαδή τραμ και λεωφορείο. ΤΑΧΙ υπάρχουν αλλά και η ρεσεψιόν μπορεί να κανονίσει.

Η πρώτη εντύπωση είναι η ανυπαρξία θέσης για παρκάρισμα διότι βρίσκεσθε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Μετά από ώρα και λόγω της ώρας και ημέρας βρήκαμε να παρκάρουμε.

Η είσοδος είναι έξυπνη, καλυμμένη, κατεβαίνεις κάτι σκαλάκια και μπαίνεις μέσα. Η δεύτερη εντύπωση είναι ότι το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε, περιποιημένο κυρίως για διαμονή – δηλαδή όχι απαραίτητα μόνο γαμισοδρόμειο - και η συνοδός είχε φροντίσει για το δωμάτιο. Φαίνεται είχε προηγουμένως επικοινωνήσει και είχε κάνει κράτηση. Η ρεσεψιόν πολύ διακριτική μας εξυπηρέτησε αμέσως.

Το δωμάτιο ήταν πολύ σούπερ, με 4 posted bed με μεταλλικά κεφαλάρια, welcome κρασί ήτοι σουίτα και έδειχνε ακριβή. Σαλονάκι με πολυθρονίτσες για παιχνίδια, ξύλινο πάτωμα. Τα πάντα προσεγμένα, πολύ καθαρά, χωρίς κακές μυρωδιές.

Το μπάνιο της συγκεκριμένης σουίτας πολύ ευρύχωρο με έξυπνη διαρρύθμιση χώρου που τη συναντάς σε ακριβότερα ξενοδοχεία διαμονής. Μπουρνούζια, παντοφλάκια και διάφορα μικροπράγματα για καλή διαμονή.

Προσωπικές απόψεις.
Δεν είναι μόνο γαμισοδρόμειο που σημαίνει ότι το φροντίζουν λίγο παραπάνω.

Με δεδομένο ότι συνόδευα παντρεμένη με χρήμα, είναι καλή και διακριτική επιλογή λόγω ημέρας και μεσημεριανής ώρας επίσκεψης. Είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή αλλά δεν αισθάνεσαι να σε κοιτάνε.

Δέχεται κρατήσεις, υπό συνθήκες. Είναι σημαντικό να υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίου, ειδικά αν θέλετε να επιλέξετε κάτι ιδιαίτερο όπως εμείς.

Το δωμάτιο σουίτα που πήγαμε έδειχνε ακριβό και λόγω ορόφου με ωραία θέα αλλά και λόγω του γενικότερου ντεκόρ. Δεν γνωρίζω πόσα πλήρωσε η κυρία, τα οποία μεταξύ άλλων εξασφαλίζουν ένα καλό μπουκάλι κρασί, μικροσυνοδευτικά και τη σχεδόν απόλυτη διακριτικότητα.

Περπατώντας στους διαδρόμους έτυχε να δω και (όπως ήταν ανοικτά) κάποιο άλλο δωμάτιο. Εντάξει ήταν κατά πολύ μικρότερο αλλά πολύ καθαρό.

Είναι μακριά από το Κέντρο, η συγκοινωνία αν δεν υπάρχει ΙΧ είναι λίγο θέμα αλλά είναι απόμερο, διακριτικό, καθαρό και δεν χρειάζεται να πάρεις σουίτα για να περάσεις καλά.

Ηχομόνωση θα έλεγα είχε αρκετά καλή, δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα.
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstakis_hellas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού