Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 24 10
Ξενοδοχεία 30764
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Χώρος (γενικά)
 
3.0
Καθαριότητα
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Πολύ καλή τοποθεσία χοτελιού. Κοντά σε ηλεκτρικό Στάση Φάληρο αλλά και τραμ στάση Σεφ. Συγκεκριμένα για να πάς αν πάς με ηλεκτρικό βγαίνεις προς την έξοδο του Σεφ που οδηγεί στο τραμ και απο εκεί πας ευθεία προς την εκκλησία και το βρίσκεις πολύ εύκολα. Εξωτερικά κάνει μπάμ πως είναι πορνοχοτέλ με τα φωτάκια και καθόλου διακριτικό εξωτερικά. Η κοπέλα στην ρεσεψιόν καλή διακριτική με εξυπηρέτησε αμέσως δίνοντας μου τηλεκοντρόλ και κάρτα.

Το δωμάτιο μου που πήρα ήταν στο πρώτο όροφο το 104. Διακόσμηση πολύ κιτς για τα γούστα μου μεγάλες κόκκινες καρδίες στον τοίχο με φωτάκια πάνω από το κρεβάτι, μια μεγάλη λευκή κολλημένη στο ταβάνι που δεν ξεχώριζες εαν ήταν καρδιά μήλο ή ρόδι. Είχε καλό φωτισμό σχετικά αλλά ο κρυφός φωτισμός με λάμπες που φωσφορίζουν το βράδυ ήταν πολύ κακά εγκατεστημένος με τα καλώδια να εξέχουν και οι λάμπες να αργούν να ανάψουν, (η τελευταία άνοιξε 15 λεπτά μετά αφού την άναψα).Καθρέφτες χρηστικοί στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι και μερικές μικροφθορές στη γωνιά στον τοίχο και στη καρδιά πάνω από το κρεβάτι (ίσως κάποιος /κάποια την ώρα της καύλας να χτύπησε το κεφάλι του κατα λάθος).

Επίσης το μπάνιο πολύ μικρό, ντουσιέρα μικροσκοπική συγκεκριμένα και χωρίς κάτι να προφυλάξεις να μην γεμίσει όλο το μπάνιο με νερό. Επίσης έλλειψη αφρόλουτρου στο μπάνιο παρόλο που υπήρχε η υποδοχή και παρουσία μόνο μικρών σαπουνιών, αλλά εγώ προσωπικά χρησιμοποιήσα το υγρό χεριών. Επίσης έχω την εντύπωση ότι ο νιπτήρας έσταζε από πίσω χαμηλά.

Γενικά επίσης το δωμάτιο είχε μια οσμή τσιγαρίλας αλλά σχετικά ήταν καθαρό.Είχε ένα μόνο παράθυρο αλλά όταν ήταν ανοικτό είχε αρκετή φασαρία από τα διερχόμενα αμάξια και τους περαστικούς. Έιχε ντουλάπα για ρούχα που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις. Τηλεκοντρόλ δεν λειτουργούσε καλά μονο 2 κουμπιά μονάχα ίσα ίσα για να μπορείς να αλλάζεις κανάλια και την ένταση της φωνής και τηλεόραση λίγο προιστορική... 2 κανάλια μουσικής (ράδιο) και 2 πορνοκάναλα το ένα όμως ήταν ανοικτό το άλλο ήταν κλειδωμένο που πρέπει να το ανοίγουν μετά τις 12 μάλλον.έχει και υπηρεσία δωματίου με τιμοκατάλογο πάνω στο ένα κομοδίνο αλλά δεν πήρα τίποτα. Μετά όταν έφυγα μου έκοψε και απόδειξη/τιμολόγιο αφού πλήρωσα. Ίσως θα έπρεπε να θυσίαζα ακόμα λίγα λεφτά για να έπαιρνα ένα καλύτερο δωμάτιο. Θα το προτιμούσα ξανά μόνο λόγω ωραίας τοποθεσίας στο Μικρολίμανο και ευκολίας πρόσβασης με ΜΜΜ.
TurboThor
Σεβαστός
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
322
Πόντοι:
1.520
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού