Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 10 10
Ξενοδοχεία 26849
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Χώρος (γενικά)
 
9.0
Καθαριότητα
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
10.0
Διακριτικότητα
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το έμαθα από κάποιους ξένους στη δουλειά οι οποίοι είχαν κλείσει δωμάτιο γιατί δεν υπήρχε αλλού. Όταν είχα πάει να τους πάρω και ανέβηκα δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό ότι παρέχει και άλλες υπηρεσίες. Πήγαμε χθες αλλά είχα φροντίσει να μου δώσουν ένα σχετικά ψηλά με φοβερή θέα.

Το βρίσκεις ένα η δύο στενά πάνω από τη Μαυροματαίων στο δεξί χέρι όπως ανεβαίνουμε την Αλεξάνδρας. Χθες τα πράγματα ήταν και λίγο ροκ με τους αυτούς που είχαν κλείσει το κέντρο και για να παρκάρω βλαστήμησα. Ευτυχώς πήγα στο υπόγειο ακριβώς απέναντι από το Πεδίο του Άρεως και μετά περπατήσαμε. Στην αρχή είναι λίγο ψαρωτικό με τα φώτα και τα έτσι, δεν είχα πρόβλημα με την αναμονή γιατί το είχα φροντίσει. Η ρεσεψιόν πολύ ετοιμόλογη, σύντομη και χωρίς φανφάρες.

Το δωμάτιο που επέλεξα έχει φοβερή θέα και παρά τη φασαρία του κεντρικού δρόμου είχαμε την ησυχία που χρειαζόταν. Τα μπάνια πεντακάθαρα, φωτεινά, καινούργια μια χαρά.

Δεν είχα διαβάσει αυτά που έγραψαν οι φίλοι και θα συμφωνήσω στα παρακάτω:

Για παντρεμένους είναι υψηλού ρίσκου γιατί είναι πολυσύχναστη περιοχή και σε βλέπουν από παντού να μπαίνεις και να βγαίνεις. Χθες ήταν Κυριακή και το θέμα είναι σαφώς μικρότερο από ότι τις καθημερινές που όλα γύρω είναι τέζα από κίνηση.

Το παρκάρισμα είναι πρόβλημα γιατί απλώς δεν υφίσταται. Θα πρέπει να προβλέψετε από που θα πάτε για να βρείτε κάποιο parking. Ταπεινή μου γνώμη είναι τα υπόγεια parking, ειδικότερα αν είσαστε του κλαμπ παντρεμένοι/η/ος.

Συγκοινωνία γενικά υπάρχει αν και ο ΗΣΑΠ δεν πάει Βικτώρια, υπάρχουν λεωφορεία και τρόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή.

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία είναι σίγουρη κυριλέ και ασφαλής επιλογή.

Προσωπικά, με ένα κρασί και τα σεα, ο λογαριασμός πήγε στα 55€ όλα μαζί.

Δεν συγκρίνεται με άλλα γαμισοδρόμεια της ευρύτερης περιοχής μια και είναι καινούργιο.

Από ηχομόνωση ανέφερα παραπάνω, για μες τους διαδρόμους δεν ξέρω γιατί λόγω κρίσης και πορειών στο κέντρο η κίνηση είναι πεσμένη.
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού