Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 5 10
Εκκρεμεί έγκριση
Ξενοδοχεία 15498
Γενική βαθμολογία

5.4
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

3.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Στο ξενοδοχειο αυτο εχω παει πολλες φορες με την κοπελα μου.Μπορει να μην εχω παει σε παρα πολλα fuck hotels αλλα απο ολα αυτα που εχω παει ειναι το αγαπημενο μου κυριως λογο του οτι ειναι σε ψιλοαπομακρο μερος(δασος χαιδαριου) και γλυτωνεις αυτη τη φασαρια του κετρνου, επησεις βρισκεις και σχετικα ευκολα να παρκαρεις και εκτος απο αυτο μου αρεσει και η διακοσμηση , τα κρεβατια των δωματιων καθως και η καθαριοτητα αυτων..Οταν λεω διακοσμηση μη φανταστειτε τιποτα extreme απλα ειναι αισθησιακα χωρις αναγκαστικα να εχει κοκκινα φωτα, μπλε λαμπες κτλπ αλλα τα επιπλα και τα κρεβατια ειναι καπως πιο "για ατμοσφαιρα".Τα 3 μεγαλα αρνητικα ομως που εχει ειναι πρωτον οτι ειναι το πρωτο fuck hotel που μου λενε ημιδιαμονη 3 ωρες!!Καθιστε ρε παιδια απο οτι βλεπω το μαγαζι πελατια δεν εχει αρα γιατι τετοια βιασυνη ?Σε αλλα ξενοδοχεια σου λενε 4 ωρες και καθεσαι 5 και δεν σου λενε και τιποτα(και σε ξενοδοχεια που υπαρχει αναμονη κιολας).Δευτερο πραγμα που με νευριασε ηταν οτι μου χει τυχει 2-3 φορες να μην εχει ζεστο νερο!!κ Τριτο και τελευταιο που μου την σπαει ειναι η τιμη.25 ευρω ειναι πολλα για 3 ωρες , 20 πιστευω θα ταν πιο λογικη τιμη.

T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού