Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Ξενοδοχεία 128395
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Χώρος (γενικά)
 
9.0
Καθαριότητα
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
10.0
Διακριτικότητα
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πήγαμε χθες βράδυ, ένεκα φίλης που είχε γενέθλια. Το ξενοδοχείο δεν το ήξερα, ότι είχα διαβάσει από αυτά που έχουν γράψει οι φίλοι του site. Αν και είναι σχετικά κοντά στο Σταθμό Μετρό Μεταξουργείο και στην πλατεία Καραϊσκάκη, το βράδυ είναι λίγο κάπως με όλες τις φυλές της περιοχής. Εμείς είχαμε πιει κάτι ξύδια σε ένα μαγαζί λίγο πιο πέρα και πάνω στη φάση μας πήγε ταρίφας. Είναι επίσης κοντά στη Λένορμαν και κατά τη γνώμη μου καλό είναι να προσέχετε μονόδρομους και έτσι γιατί οι ινδιάνοι – ντελιβεράδες – κινέζοι και λοιποί άλλοι αλλοδαποί κυκλοφορούν όπως γουστάρουν.

Ρεσεψιόν έξυπνη και γρήγορη παρά το περασμένο της ώρας. Γενική αίσθηση καθαριότητας και μια εμμονή στον κινηματογράφο. Εντάξει είχε μια δόση φουτουρισμού αλλά εγώ ήμουν πιο στο φουτουρισμό από το ξύδι και μάλλον δεν έδωσα την προσοχή που έπρεπε, ίσως.

Το δωμάτιο πολύ καθαρό, είχε και εργαλείο για να φτιάχνεις το φωτισμό πολύ έξυπνο, βασικό το ότι δεν μύριζε τσιγαρίλα και θα έλεγα προσεγμένο. Επίσης το μπάνιο, ίσως λόγω καθημερινής, ήταν χειρουργικά καθαρό, όλα στοιχημένα στην εντέλεια και ζεστό νερό στην αμέσως λες και σε περίμενε. Παιδιά με τη φίλη περάσαμε πάρα πολύ τζάμι, ακόμα και η βροχή που έπεσε δεν μας ενόχλησε, καλή η θερμομόνωση και η ηχομόνωση δεν ενοχληθήκαμε από ότι μπορεί να συνέβαινε. Πλήρωσα 25€, ξανάλεω το κόστος είναι τελείως υποκειμενικό.

Για τη φάση μου άρεσε λόγω και downtown, το μόνο που με χαλάει – που δεν έχει σχέση με το χοτέλι – είναι το «περιβάλλον». Με καταλάβατε φαντάζομαι.


ΥΓ. Το παρκινγκ σκοπίμως δεν έχει βαθμό γιατί πήγαμε και φύγαμε με ΤΑΧΙ. Ευχαριστούμε τους ΧΥΖ... για την εξυπηρέτηση να τηλεφωνήσει για ΤΑΧΙ!!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού