Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 12 10
Ξενοδοχεία 76136
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Χώρος (γενικά)
 
6.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγαμε χθες βράδυ μετά από επαγγελματικό δείπνο σε κοντινό εστιατόριο. Δεν είμαι της περιοχής, ήθελα κάτι κοντά, εύκολα προσβάσιμο. Στην κυριολεξία είναι πάνω στη Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Αθήνα. Αν έρχεσαι ανάποδα περνάς τη διάβαση της Αλίμου και στο πρώτο φανάρι αριστερά πρέπει να κάνεις αναστροφή.

Το παρκάρισμα είναι εύκολο και σχετικά άνετο αλλά δεν βρήκα πίσω πόρτα (μπορεί να έχει αλλά εγώ δεν την είδα) και έπρεπε να βγούμε πάλι στον κεντρικό δρόμο, ψιχάλιζε και είχε τη σχετική του κίνηση. Αν και τα σπίτια είναι λίγο πιο μέσα γίνεσαι στόχος θέλεις δε θέλεις λόγω του ότι είσαι πάνω στη Λεωφόρο.

Στη reception μας εξυπηρέτησε ένας πολύ ευγενικός νεαρός, χωρίς πολλές και περιττές κουβέντες μας τόνισε πως έχει ανακαινιστεί ο χώρος και μας πρότεινα να πάρουμε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Το έτσι του δωματίου ήταν ο απέναντι καθρέφτης από το κρεβάτι, που βλέπεις το κωλαράκι της γυναίκας όταν επιδίδεται σε λαίμαργη πεολειχία και ALL THE MONEY FLOWERS το αγαλματάκι λιοντάρι, γάτα ή κάτι άλλο. Ρίξαμε πολύ γέλιο.

Το δωμάτιο είναι μικρό, κοζάτο, καθαρό, ίσως λόγω κρίσης, βροχής και καθημερινής να μην είχε τόση «χρήση» πάντως όλα ήταν κομπλέ και στην εντέλεια. Το μπάνιο επίσης, σχετικά μικρό αλλά περιποιημένο. Πληρώσαμε 25€.
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού