Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 15 10
Ξενοδοχεία 56260
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Χώρος (γενικά)
 
4.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ήμασταν στο σκυλάδικο εκεί απέναντι με κάτι παντρεμένες νταλικιέρισες και μέσα στη φάση και τα φέρε το μπιστόλι να σκοτώσω τον καριόλη η μία είχε σούπερ κάβλες. Το Ξενοδοχείο απέναντι σχεδόν ακριβώς. Είπα αποκλείεται να βρούμε δωμάτιο.

Μπήκαμε και η κοπέλα στη reception παραδόξως ελληνίδα, είχε έτοιμο το σετ κλειδάκι control. Η βλάχα νταλικιέρισα μπήκε πρώτη και πλήρωσε ένα 50εύρο. Δεν μίλησα. Το ασανσέρ είναι πολύ στενό, ανεβήκαμε δύο ορόφους. Σε γενικές γραμμές ήταν ψιλό – ανακαινισμένο, όχι κάτι φοβερό, καθαρό σε κάποια σημεία, η μοκέτα στο πάτωμα θα μπορούσε να είχε σκουπιστεί νωρίτερα αλλά τέλος πάντων. Το όλο στυλ είναι παρακμή. Από ηχομόνωση δε τι σου πω, συναυλία πνευστών κλανικής μουσικής. Εντάξει σε γαμισοδρόμειο πήγαμε. Το δωμάτιο ήταν πολύ καθαρό. Με στρογγυλό κρεβάτι, καθαρό, μπουρδελιάρικος φωτισμός, καθρέφτες που να μη σου σπάνε τα νεύρα και σέρβις γρήγορο. Μόλις μπήκαμε ήρθε το ρωσιδάκι με ένα μπουκάλι δροσερό άσπρο κρασί και κάτι ξηροί καρποί. Μου έκανε εντύπωση, οι ξηροί καρποί ήταν σε σελοφάν σφραγισμένοι. Τα ποτήρια λίγο παράταιρα αλλά τι έγινε.

Το μπάνιο ήταν σούπερ παρακμή. Καθαρό, σκουπισμένο, μύριζε Ajax δεν μπορώ να πω, χαρτί τουαλέτας φρέσκο, καθαρό κουτί απορριμμάτων με καινούργια σακουλίτσα, σαπουνάκια, ένα περίεργο υγρό που έμοιαζε με αφρόλουτρο το οποίο δεν πείραξα, αλλά ρε παιδιά πλακάκια σπασμένα, ευτυχώς όχι πολλά, εικόνα που ήθελε λίγο φρεσκάρισμα. Αν τα προσπεράσεις και αν κεφάρεις με τα υπόλοιπα ζευγάρια σαββάτου που από τις μπόμπες έχουν γίνει αλοιφή για κάλους και γαμιούνται με πολύ χαι ορολογίες κατά τα άλλα το μαγαζί είναι μια χαρά. Ακόμα και για τους πιτσιρικάδες που πίνουν ξύδια και καταστρέφονται στο Γκάζι είναι καλή και φτηνή λύση. Στο παρκάρισμα έχει λίγο θέμα αλλά με υπομονή, λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω κάτι μπορείς να βρεις. Υπάρχει και το parking στην Πειραιώς απάνω το οποίο όμως δεν φτηνό.

Θεωρώ για κέντρο απόκεντρο εκεί που είναι μαζεμένα πολλά μαγαζιά πως το συγκεκριμένο Ηotel είναι καλή επιλογή.
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού