Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 5 10
Ξενοδοχεία 21901
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Χώρος (γενικά)
 
6.0
Καθαριότητα
 
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είναι σε στρατηγικό σημείο - πέρασμα, με κόστος €25 και ευγενικό προσωπικό, αλλά:
1. Ο χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων είναι στο πίσω μέρος του κτιρίου, χωρίς να υπάρχει είσοδος στο ξενοδοχείο από εκεί. Επιπλέον, ο δρόμος από εκεί έως την είσοδο είναι έντονα ανηφορικός. Έτσι, η συνοδός-σπερματοδέκτης είτε πρέπει να εξέλθει του αυτοκινήτου πριν την κάθοδο προς το χώρο στάθμευσης, είτε πρέπει να αναρριχηθεί σ το Γολγοθά της έντονης ανωφέρειας από το χώρο στάθμευσης μέχρι την είσοδο, προκειμένου να φτάσει στο δωμάτιο και τελικά να παλουκωθεί.
Αντίστοιχα, κατά την αποχώρηση, η παλουκωμένη πρέπει είτε να αναμένει στην είσοδο, είτε να υποστεί το βάδισμα στην έντονη κατωφέρεια. Καταλαβαίνετε λοιπόν, τι συμβαίνει εάν φορά ψηλά τακούνια...

2. Η επιχείρηση δεν παρέχει – πωλεί τρόφιμα ή ποτά.

3. Στο δωμάτιο δεν υπάρχουν ποτήρια.

4. Το πάτωμα είναι καλυμμένο από υλικό το οποίο κάποτε κατά πάσα πιθανότητα ήταν «μοκέτα», πλέον όμως λόγω των επάλληλων αποξηραμένων στρώσεων διαφόρων εκκρίσεων, θυμίζει νωπό τομάρι ζώου.

5. Η ηχομόνωση της πόρτας του δωματίου είναι υποτυπώδης, ώστε τα βογκητά, οι αλαλαγμοί και οι λοιποί ήχοι ακούγονται στους διαδρόμους.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
104
Likes:
2.751
Πόντοι:
7.783
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ZeroTolerance

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2011
Ερώτηση: Στον Καρέα αν δεν κάνω λάθος μόνο ταβέρνες υπάρχουν. Από που ψωνίζουμε τα μωρά; Πρέπει να έχω κλείσει από πριν ή βοηθάει το ξενοδοχείο; Σκέφτομαι το συγκεκριμένο μέρος ( μακριά από τη μπόχα του κέντρου) γι αυτό σε ρωτάω.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1